Joara TEN DZiEŃ bardzo boli wiem to bo sama niedawnoprzechodziłam. Kochana trzymaj się, a ja trzymam kciuki za dzidziusia!!!
Loi Kochana ja w drugiej ciąży żygałam jak kot, ledwo żyłami poroniłam. W tej wymiotowałam 2 razy, brak wyraźnych objawów i z ciążą ok.Więc objawy o niczym nie świadczą!!!!!! Głowa do góry!!!! A co do wydzieliny toja mam taką lekko żółtawa, wodnistą, a luteiny nie biorę.
Kłaczku Karolek jak zwykle słodziak. A uśmiech marozbrajający!!!
Atemida dziękuje. Kochana Tule Cię mocno i mam ogromną nadzieje,że to koniec złych wydarzeń w Waszym życiu!!!! Życze spokoju!!
Anilek ludzkim gadaniem się nie przejmuj. Zawsze ludzie będągadać. Mi znowuż mówili, że na pewno dziecko głodze bo mam mały brzuch i szkodaim mojego dziecka bo matka głupia i na diecie
a jak jadłam to mówili, że jemna pokaz
więc się nie przejmuj, każdy gada co mu pasuje.
Katka Tule Cię mocno!!!!
Neta witaj
Jmiło, że o mnie pamiętasz. W weekend się nie odzywałam bo M pracował nalaptopie to nie miałam jak wejść na bb, a z telefonu jakoś nigdy strona niechcemi się normalnie otworzyć. U Nas weekend spokojnie. Sobota leniwie, a wniedziele był szwagier z synami, troche pospacerowaliśmy, porzucaliśmy sięśnieżkami. Oderwałam się trochę i dotleniłam. A co u Ciebie?
Mysiak dobrze, że z Alutką już ok. Jelitówka to strasznecholerstwo.
Iiluś u mnie jedynym objawem były bolące piersi,ale tak naprawdęto uważałam ten cykl za stracony więc uznałam, że tak dziwnie bolą na @.
As Malutka jak zwykle boska. Ale ma śliczną kitke
Ja tą ciąże niestety zaczełam z grubej rury. Waga niestety większa niż pod koniec ciąży z Alą. jak mnie gin ostatnio zważył to omało nie spadlam z wagi
Ale trudno, najwyżej będe się toczyć
Napewno się nie będe przejmować ludzkim gadaniem.