reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
agnieszkalaa: trzymam kciuki za II, a w razie czego to może z nowym rokiem się uda? Na pewno! :tak:
kasia: jesteś w domciu? no i dobrze odpoczywaj, bo potem będzie co robić... ;-)
plenitude: też mam ochotę wydziergać szaliczek dla synusia, ale nie wiem gdzie druty schowałam... Ja tylko prawo-lewo potrafię, żadnej wyższej umiejętności...:zawstydzona/y:

tekla: kurczę ten świąteczny czas jest tak piękny, bo rodzinny, a jeśli kogoś zabraknie, to blask przygasa... wierzę, że będziesz patrzyła na uśmiechy swoich dzieciątek, kiedyś na pewno... przytulam...

karola: uśmiech małej mnie powala!!!!!

nisiao: co u ciebie?

kwiatuszek: czyli fałszywy alarm. na szczęście! :tak:

malgonia: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za bliźniaki!!!!

Witam!
Teoretycznie jestem tu nowa, ale przyznaje się, że od ponad miesiąca śledzę to forum regularnie.
Swoją ciążę straciłam 19.10. to był 6 tydzień. Od ginekologa od razu dostaliśmy zielone światło i mieliśmy się starać, ale ze względu na moje problemy zdrowotne postanowiliśmy odroczyć starania w czasie.
Przepraszam, że wkraczam tu ze smutną historia (nie miałam takiego zamiaru), ale mam dość podglądania z ukrycia i postanowiłam ujawnić swoją obecność.

Mam nadzieje, że znajdzie się i dla mnie tu kawałek "podłogi" :-).
Pozdrawiam serdecznie.

kwiatuszek a myślałaś już w którym szpitalu będziesz rodzić?

Asta każda z nas chyba najpierw podczytywała, a później odważyła się ujawnić, więc pisz ile chcesz, super tu babeczki są i na pewno poczujesz się pewniej :)

Ostatnia edycja:
reklama
kwiatuszku wczoraj pol wieczoru o tobie myslałam...mam nadzieje,ze bedzie dobrze,ze to tylko jakies naczynko pekło...malgonia:szok::szok::szok::szok: jestem w szoku...to tak moze byc???????????????????? ze najpierw jedno,pozniej drugie???? a nie odrazu sie pojawiaja dwa pecherzyki??????????????????? no nie wierze....teraz to nowinke nam sprzedalas:-).kochana...sama musze odetchnac:-).super,ze jest serduszko w jednym.bombowo.&&&&&&&&&&&&&& za drugi pecherzyk.macie w rodzinie bliznieta???? a kiedy next wizyta???kwiatuszku doczytalam.nio mowilam,ze to jakies naczynko.ufffff.ktory to tc??anilek77 mnie tez.ona czesto lubi sie chihrac jak ja karmie i wtedy mleko je bokami wypływa,a ja staram sie na nia nie patrzec zeby sie nie smiac,a ona tak dlugo na mnie patrzy i sie smieje az sie spojrze i sama zaczynam sie smiac:-D.asta...witaj * dla aniolka.pewnie,ze cie przyjmiemy.

bedziecie sie smialy,ale nie wiedzialam,ze mozna miec bliznieta bez dziedziczenia...ale numer...:-D:szok: czlowiek cale zycie sie uczy...a my wczoraj zostawilismy w aptece 180zł dla malej na leki i mleko:szok:.dostaje kropeli przeciwhistaminowe mam nadzieje,ze jej pomoga.

Do góry