reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Magda, a nie jest to na pewno ciąża? No ja nie byłabym taka na 100% pewna. Zrób jutro test . Zresztą sama wiesz, z własnego doświadczenia, że może być ujemny w terminie@. A Kochana przeczucia zawodzą :) Ja byłam niemal pewna, że nic nie wyszło a jednak :) Ciagle nie puszczam kciuków. Po Duphastonie , tzn po odstawieniu też mogą być plamienia a po paru dniach normalna @ . Ale wiesz...

Agnieszkaala, odejmujesz 14 dni od końca , czyli owulka powinna być ok. 20 dnia cyklu. Faza lutealna jest raczej stała i wynosi ok. 14 dni (10-16). Jak sa cykle 24 dniowe to owulka ok. 10 dnia, jak 34 - to ok. 20. No tak niby powinno być :) No a dni płodne to już chyba wiesz , takie najbardziej 2 przed i jeden po.

Kochane, dziękuję Wam jeszcze raz. Mogłam podzielić się z Wami najpierw bólem, teraz radością. Dziękuję każdej z Was.

Ostatnia edycja:
Agnieszkaala - bardzo się cieszę, że coś Ci to dało i mogłam pomóc. I służę pomocą.

Wiecie co Kobitki? Jesli uzywacie testów owulacyjnych i wydajecie na nie majątek- ja wypróbowałam te z Allegro za 1zł. I robiłam dwa z tej samej próbki moczu- z Allegro i z apteki i pokazywały tak samo. Ciążowy dostałam gratis (3szt) i też pokazywał tak jak ten z apteki , w dodatku te z Allegro są czulsze (czułość 10 a z apteki zwykle 25). Ja miałam zamiar robić tak, żeby na początku uzywać tych z allegro a im bliżej spodziewanej owulki - tych z apteki. No i wtedy można sobie pozwolić na 2 razy dziennie testowanie. No ale już nie muszę :) :) :) Powodzenia!

Ostatnia edycja:
plenitude, daj mi proszę znać jak znajdziesz jakąś dobrą stevię na allegro, chętnie kupię:tak: a masz jakiś link może do artykułu na ten temat? słyszałam o stevi w jakimś programie śniadaniowym, ale bardzo pobieżnie.

reklama
agnieszkaala ja też czytałam o tym odejmowaniu 14 dni :tak: a ze śluzem też jest różnie, najważniejsze by był w obrębie szyjki macicy bo tam jest najbardziej potrzebny ;-)

matita postaram się coś Ci wkleić a na razie parę linków z info Stevia rebaudiana – Wikipedia, wolna encyklopedia i jeden ze sklepów internetowych Stevia Gold 200szt cena 19.90 PLN

malgonia ja mam 30 testów ciążowych z allegro, ale zrezygnowałam z testów ovu (zużyłam ich ok 100 :-D) bo niestety wychodziły pozytywne nawet jak pęcherzyk miał 10 mm, potwierdziłam na monitoringach, ze nie działają u mnie i dałam spokój z nimi w zeszłym roku.

Magda ja tak mam po dupku, plamienie a dopiero później @

Ostatnia edycja:
Do góry