reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja tak właśnie patrze na internetowy kalendarz dni płodnych i jakoś każdy pokazuje co innego. Wiecie może jak oblicza się dni płodne przy 34 dniowych cyklach? Ostatnio @ miałam 3 listopada. W zeszlym cyklu nie było wyraźnego śluzu płodnego i boje się, że w tym cyklu będe mieć podobnie. Narazie czuje wilgotność,ale śluzu brak.

reklama
agnieszkaala ja też przez ostatnie dwa cykle w ogóle nie zaobserwowałam śluzu.. jakoś tak sucho miałam, ale natchnęło mnie na test owu i zrobiłam tak z głupka i wyszedł pozytywny. Więc z tym śluzem to sama nie wiem, przed # zawsze wiedziałam kiedy był płodny, teraz w ogóle go nie ma, ale podobno nie koniecznie musi wychodzić na zewnątrz, wiele kobiet ma go tylko na ściankach pochwy, więc może tak spróbuj obadać :)

agnieszkaala ja też przez ostatnie dwa cykle w ogóle nie zaobserwowałam śluzu.. jakoś tak sucho miałam, ale natchnęło mnie na test owu i zrobiłam tak z głupka i wyszedł pozytywny. Więc z tym śluzem to sama nie wiem, przed # zawsze wiedziałam kiedy był płodny, teraz w ogóle go nie ma, ale podobno nie koniecznie musi wychodzić na zewnątrz, wiele kobiet ma go tylko na ściankach pochwy, więc może tak spróbuj obadać :)

Izka ja właśnie przed # tez wiedziałam kiedy płodne. A testy owu to jakoś w zeszłym cyklu były w użyciu i jakoś nic nie wyszło, chyba nie umiem z nich korzystać:zawstydzona/y: A mój M zapracowany i niemoge co codziennie wykorzystywać i chciałam trafić w sedno,ale niewiem kiedy ten dzień nastąpi:wściekła/y:

Dziewczyny, ja tam nigdy szału ze śluzem nie miałam, a po # to juz sie calkiem poprzestawialo. Ja mierzylam temp, a poza tym to oboje lubimy się poseksić, więc nie bylo problemu :-D

heh kasia2508 to masz dobrze, bo u mnie to różnie, albo mąż wraca późno padnięty, albo wstaje wcześnie i się musi wyspać i nie zawsze jest czas na bobosexy :) ale w tym miesiącu z testem trafiłam..ale co z tego jak musiał wyjechać i wraca dopiero dzisiaj i nie wiem czy coś jeszcze zdziałamy, ale sie nie napalam żeby później znowu nie mieć rozczarowania. Testom ciążowym tez już nie ufam, pod koniec października wyszedł mi pozytywny, a tydzień później dostałam @..więc duuuupa była.
agnieszkaala ja w poprzednim cyklu też probowałam testów owu ale za cholere nie chciały wyjśc pozytywnie, może był cykl bez owu, sama nie wiem, ale zostały mi dwa to sobie w tym tyg zrobiłam i trafiłam, u mnie to był 18 dzień cyklu jak test wyszedł pozytywnie

Ostatnia edycja:
Izka a ilo dniowe masz cykle? Chyba od dzisiaj co 2 dni postaram się jakoś zmotywować M i może a nóż się uda;)
Kasia my też lubimy seks,ale ostatnio M ma ciężko w pracy i wraca późno i wstaje przed 6 i się mijamy,albo M już niema siły.

agnieszkaala przed # były 30-31 dni, teraz jak im się uwidzi.. i dlatego też nie umiem określić dni płodnych, trzeba na czuja haha druga @ po # dostałam po 32 dniach od pierwsze, w październiku spóźniła mi się o tydzień i wtedy ten test ciążowy wyszedł tez pozytywny.. a teraz mam nadzieje, że w ogóle nie przyjdzie @ wrednaaa

agnieszkaala przed # były 30-31 dni, teraz jak im się uwidzi.. i dlatego też nie umiem określić dni płodnych, trzeba na czuja haha druga @ po # dostałam po 32 dniach od pierwsze, w październiku spóźniła mi się o tydzień i wtedy ten test ciążowy wyszedł tez pozytywny.. a teraz mam nadzieje, że w ogóle nie przyjdzie @ wrednaaa

Trzymam kciuki, żeby nie przyszła:) Mocno!!!

Dziewczyny,rano myślałam,że dostałam okresu, bo widziałam troszkę krwi na papierze, a przez cały dzień niiiic. Zawsze miałam tak,że chlust i okres jest, nigdy nie miałam plamień, ale tego w sumie plamieniem nie nazwę, bo było tego troszkę. Zwariowałam! Czy to może być okres po Duphastonie? Albo jest to po tym leku normalne przed okresem?

reklama
Do góry