reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Bett gratulacje kochana:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Wszystkiego dobrego dla Was:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
bett gratulacje :-) dużo zdrowia dla Was, wracaj do nas jak najszybciej :-)

emka biorę wszystko, nie boje się niczego, ani mdłości, ani wymiotów (szkoda, że chęć poświęcenia nie ma większej mocy) - to wszystko przy tym leczeniu, liczeniu, czekaniu to będzie dla mnie przyjemność i będę dziękować za każdego pawika :tak:

Bett - ogromne gratulacje!!!!:) Tak się cieszę mimo, że Cie nie znam!!!
Emka - dziękuję za ciepłe przyjęcie:) Cieszę się , że jestes ale Ty wiesz:*
IZW - dziękuje za słowa wsparcia. To jest bardzo trudny czas, ale muszę wierzyć, że kiedyś spotka mnie też coś dobrego - inaczej na pewno już mialabym depresję. gdyby nie ludzie dobrej woli - fora, dziewczyny, które się do mnie odezwały, dziewczyny, które rozumieją tak jak Wy co sie stało, maz, psycholog to byłoby tragicznie.. Dzien za dniem trzeba sklejać.. I wierzyć..

bett ogromniaste gratulacje.... cieszcie sie sobą... ucałuj skarbeczka od nas :)

A ja własnie dostałam telefon, ze prenatalne mam jutro na 8,15 rano :) hihii trzymcie kciuki bo mimo, ze widziałam dzis maluszka to stresuje sie czy zdrowiutki jest :)

reklama
mysiak a pewnie,ze bedzie zdrowy:))) Kciukasy trzymane juz tylko dla zasady:)))) Powiedz mi jak u Ciebie z dolegliwościami?Po szpitalu przeszły?

Do góry