reklama
bett
Fanka BB :)
Anilek - blada nie blada, ważne że jest. gratuluję z całego serducha i trzymam mocno kciuki za dalsze pozytywne wieści &&&&&&&&&&&&&&&&. to Ty teraz BEREK jesteś!
Plenitude - a miałaś jakieś wątpliwości co do swojego lekarza, że konsultowałaś się z innym? to ja Ci życzę tej 15-tki z całego serca!!!
Plenitude - a miałaś jakieś wątpliwości co do swojego lekarza, że konsultowałaś się z innym? to ja Ci życzę tej 15-tki z całego serca!!!
agnieszkaala
hej,
Sara witaj!!
Izka 2 krechy jak nic
gratuluje
)))
Agnieszka i co robiłaś test?
Enya Kochana trzymam kciuki,żeby to była jednak ciąża
Bett mąż wkorzystany
jeszcze dzisiaj go wykorzystam, żeby było tak już na 100% pewne, że ten cykl wykorzystałam na maksa. A potem pozostaje czekanie czy coś się wykluło...
Jak Ty się Kochana czujesz?
Sara witaj!!
Izka 2 krechy jak nic
Agnieszka i co robiłaś test?
Enya Kochana trzymam kciuki,żeby to była jednak ciąża
Bett mąż wkorzystany
Anilek super,piszesz blada kreska,kochana najwazniejsze ,ze jest.Ciesze sie ogromnie i po cichutku na razie nie zapeszajac gratuluje.Widze,ze te chlodne dni i noce dobrze wplywaja na Was.Kciuki zacisniete.
Izka jak dla mnie to byloby wystarczajace,ciaza jak nic.Zrob bete
Ponawiam moje pytanie czy ktoras z Was brala w ciazy Oeparol??
Izka jak dla mnie to byloby wystarczajace,ciaza jak nic.Zrob bete

Ponawiam moje pytanie czy ktoras z Was brala w ciazy Oeparol??
agnieszkaala
Anilek gratuluje
)) trzymam kciuki za wizyre!!!!!!
Martussia trzymam kciuki za wizyte. Będzie wszystko ok napewno!!!
Ale mamy wysyp fasolek, super
))
Martussia trzymam kciuki za wizyte. Będzie wszystko ok napewno!!!
Ale mamy wysyp fasolek, super
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
bett dokładnie i mało tego, po wizycie wzięłam swoją kartę i poszłam do gabinetu obok do swojego gina bo na ostatniej wizycie zapomniałam się upomnieć o clo i pregnyl a on zobaczył wpis z wizyty u poprzednika (zapisał wysokość prolaktyny przed i po obciążeniu) i powiedział, że ta prolaktyna jest dobra..
mam w tym tygodniu jeszcze jedną konsultację w innej przychodni.

reklama
Izka87
anilek ja tez mialam taka bladziutka wczoraj, dzisiaj robiłam znowu, bi się napaliłam i wyszła już mocniejsza 
niestety nie mam dzisiaj czasu żeby lecieć na bete, ale i tak jestem dobrej myśli.. musiało się udac
ale co idę siku, to sie obawiam jakiegoś plamienia.. ale to nic damy rade przeciez wszystkie! kto jak nie my dziewczyny
niestety nie mam dzisiaj czasu żeby lecieć na bete, ale i tak jestem dobrej myśli.. musiało się udac
ale co idę siku, to sie obawiam jakiegoś plamienia.. ale to nic damy rade przeciez wszystkie! kto jak nie my dziewczyny