reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gatto mój mąż to do gabinetu pierwszy się pcha żeby swojego Bąbla zobaczyć :-D

Magda to wracaj na emeryture na stare śmieci :-D:-D

Anilek ogromne gratulacje!!! Zdrowej, szczęśliwej i nudnej jak flaki z olejem ciąży!!

Bett to pogadaj z Martusią to zazwyczaj uparte ale ugodowe dziołchy :-) Może szanownie spełni Twoją prośbę!!:-D Wizytę mam o 14!!

reklama
izka będzie dobrze najważniejsze być dobrej myśli i przeć naprzód a reszta się sama potoczy oczywiście ze wspaniałym finałem ;-):-):-) gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiecie co dziewczyny, tyle sie zabierałam, żeby tutaj napisać, a teraz przez was mam znacznie lepszy humor i wierze , że wszystko będzie już teraz OK! naprawdę jakieś dobre fluidy od was się ulatniają :D
dzięki jeszcze raz wszystkim za gratki, mam nadzieję, że nie za wcześnie..
i już się nie mogę doczekać miny małżonka :shocked2:

Agnieszkaala - to ja już zaczynam mocno trzymać kciuki żeby się coś wykluło &&&&&&&&&&&& i wysyłam fluidki póki mam ~~~~~~~~~~~~ co do mojego samopoczucia to bywa różnie, ale ogólnie chyba nie mogę bardzo narzekać

Plenitude - masakra z tymi lekarzami... a wydawałoby się że medycyna jest dosyć ścisłą nauką :eek:

Izka - no! takie podejście mi się podoba! jeszcze raz gratuluję i cieszę się że postanowiłaś do nas dołączyć. ja swoją przygodę z cpp też zaczynałam od podczytywania przez długi czas a jak już się odważyłam zalogować to mi bardzo dziewczyny pomogły

Martussia - jak to uparte? to nie dość że ona będzie ze znaku miała ciężki charakter to jeszcze z imienia? :szok::szok::szok:

hona jeśli chodzi o olej z nasion wiesiołka podczas ciąży to wiem niewiele ale obiło mi się o uszy, ze podawany pod koniec ciąży wspomaga dojrzewanie szyjki macicy (do porodu).

anilek pobolewanie brzucha jest również objawem ciążowym, będzie dobrze, zobaczysz tylko się nie denerwuj.

bett jeśli o ściskanie chodzi to " niech ich drzwi ....." :-D ciekawe co trzeci lekarz powie :eek:

angel grzybki są pyszne a jeśli chodzi o tempkę to przecież kłaczek ma Karolka z wykresu jak naleśnik, tak więc głowa do góry :tak:

Ostatnia edycja:
Anilek trzymam kciukasy za pozytywną betę i wieści od lekarza. Są II jest dobrze :)

Martuś pewnie wrócę, bo duży dom w fajnym miejscu jest :) No i rodzice inwestują, więc będzie do czego wracać. Ale to jeszcze miliard lat, bo moja mama ma 45 lat,a tata 44 :)

reklama
angel grzybki są pyszne a jeśli chodzi o tempkę to przecież kłaczek ma Karolka z wykresu jak naleśnik, tak więc głowa do góry :tak:

:-D:-D:-D jakieś wahania nastroju mam chyba przez tą zmianę pogody:eek::eek::eek: ale jakoś tak dziwnie nie wiem czemu mnie ciągnie ten brzuch może faktycznie tak jak gatto pisała że owulka:confused: tak wogóle to idę się chyba zdrzemnąć bo siedzę przy tym kompie jak mops z wywalonym jęzorem:-D :sorry2:

Do góry