Martuś najpierw pojechałam na studia do Torunia, a potem na magisterkę do WWa. Znalazłam pracę,męża i już nie wracam. Chyba,że na emeryturę do domu rodziców
Albo jak wymyślę jakiś dobry biznes i będę go mogła tam prowadzić 
reklama
bett
Fanka BB :)
Nisiao - mam nadzieję, że będzie dokładnie tak jak piszesz, a jak już się to ziści to przejmiesz po mnie "pałeczkę"
Zjola - super fotki!
Izka - gratuluję! ten strach niestety jest normalny i musisz spróbować go trochę oswoić
Lenka - no ja na wylocie ale Twój suwaczek też nieźle zapierdziela. trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&&
Martussia - a ja nie mogę jej wybrać daty? w piątek mamy rocznicę byłby ładny prezent :-) o której masz to połówkowe? trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&
Aniii - współczuję bolesnej nocy. mnie wczoraj dopadła mega zgaga na granicy pawia ale na szczęście udało mi się z nią usnąć. zauważyłam że jak leżę na prawym boku to mam większą zgagę. ale za to jak leżę na lewym to mnie kręgosłup boli
Plenitude - dzięki, ja niezmiennie wierzę, że już niedługo będę podziwiać Twój pędzący suwaczek &&&&&&&&&&&&&
Kłaczku - trzymam kciuki za II &&&&&&&&&&&&&&&&&
Loi - a nie dałoby rady z nim porozmawiać żeby popracował nad tym sposobem przekazywania informacji? czy on to jest taki typ z którym się nie da dyskutować? no jeszcze tydzień i już jest bezpiecznie
Anilek - hej
Zjola - super fotki!
Izka - gratuluję! ten strach niestety jest normalny i musisz spróbować go trochę oswoić
Lenka - no ja na wylocie ale Twój suwaczek też nieźle zapierdziela. trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&&
Martussia - a ja nie mogę jej wybrać daty? w piątek mamy rocznicę byłby ładny prezent :-) o której masz to połówkowe? trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&
Aniii - współczuję bolesnej nocy. mnie wczoraj dopadła mega zgaga na granicy pawia ale na szczęście udało mi się z nią usnąć. zauważyłam że jak leżę na prawym boku to mam większą zgagę. ale za to jak leżę na lewym to mnie kręgosłup boli

Plenitude - dzięki, ja niezmiennie wierzę, że już niedługo będę podziwiać Twój pędzący suwaczek &&&&&&&&&&&&&
Kłaczku - trzymam kciuki za II &&&&&&&&&&&&&&&&&
Loi - a nie dałoby rady z nim porozmawiać żeby popracował nad tym sposobem przekazywania informacji? czy on to jest taki typ z którym się nie da dyskutować? no jeszcze tydzień i już jest bezpiecznie

Anilek - hej
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
anilek nie daj się prosić, czekamy na info 
bett ja też zaczęłam wierzyć, że w końcu się uda :-)

bett ja też zaczęłam wierzyć, że w końcu się uda :-)
Plenitude
tam dam tam tam tam dam ... ;-) (nie wiem czy to Hitchcok czy szczęki
)

reklama
Plenitude
bett w czwartek inny lekarz potwierdził, że prolaktyna zdecydowanie za wysoka (nie chcę się jednak u niego leczyć bo chciał żebym odstawiła clo do świąt, tylko dupka brała i przyszła w styczniu a wówczas on sobie jajniczki poobserwuje i bromka zapisze, ale nie chcę czekać i zostaję przy swoim ginie) ale jak nawet po tak wysokich dawkach rosną jajka to mogę mieć jeszcze z 15 dzieci 

anilek gratki, fajnie, że znowu wysyp fasolek, kiedy beta?

anilek gratki, fajnie, że znowu wysyp fasolek, kiedy beta?