reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Loi - ja kupę lat jeździłam jako pasażer ale w końcu zapragnęłam zostać kierowcą motocykla. Na razie kosztuje mnie to jeszcze sporo nerwów, bo jestem początkująca i to mój pierwszy sezon ale za każdym razem jest coraz lepiej. No i jeżdżę z obstawą, bo mój M jedzie za mną i robi kupę larma jak trzeba, zwłaszcza na skrzyżowaniach, bo kierowcy lubią nie zauważać motocyklistów.

Loi - gdyby mi ktoś jeszcze dwa lata temu powiedział, że sama będę prowadziła motocykl i jeszcze zostanę instruktorem nauki jazdy na kat B, to bym mu w czoło popukała. No ale przecież życie zaczyna się po czterdziestce :-D, coś w tym jest :tak:.

Loi - ja to trochę skrzywiona jestem, bo chyba sama sobie czasami muszę coś udowodnić. Ja jestem po 10-u zabiegach na zwichnięcie stawu biodrowego i źle chodzę. Jako dziecko przeżyłam wiele przypadków braku akceptacji mojej osoby ze strony rówieśników. Nie podłamuję się jednak pływam kajakiem, łażę po górach, kiedyś o kuli teraz z kijkami :-), jeżdżę samochodem i na motocyklu a oprócz tego jak kurka domowa robię na szydełku :-D.

zjola naprawdę szczerze podziwiam takich ludzi, jak TY!! wiele się można od Ciebie nauczyć i wzorować!! ja zawsze niestety często do teraz przed przeszkodą się rozkładam, boję się zrobić czegoś, na co nawet bardzo mam ochotę, co przyniosłoby mi wielką satysfakcję, tylko dlatego, że może się nie udać... wiem, że dopóki nie spórbuję, to się nie dowiem, ale jednak...
jedyne co robię z uporem, to starania o dziecko, mam wyznaczony cel i działam, by go osiągnąć.. w innej kwestii w ogóle mi to nie wychodzi

Loi - mnie to też nie przychodzi bezboleśnie. Denerwuję się, pytam po co mi to było, po co ten stres, ale jak już dopnę swego, to nie żałuję :) O dziecko też się staram od 4 lat takim samym skutkiem niestety, jak Ty, ale nie odpuszczam sobie, bo to ostatnia moja szansa. Kiedyś może zarzuciłabym sobie, że nie próbowałam. No i uwielbiam ciekawe życie :) Chyba po moim tacie, on też taki jest. Gdybym tylko mogła, to bym nawet Himalaje zdobyła ale Bozia zadbała o to żeby mnie tam nie niosło :-D

kłaczku rozumiem, u mnie chodzi o jak najwcześniejsze wykrycie tego stanu żeby nie odstawić leków bo moje wytwarzanie progesteronu raczej jest nikłe i bez suplementacji nici. ja kupiłam na allegro 30 testów 20 i leżakują w szufladzie ;-)

loi testuję około weekendu, wg wskazań lekarza w sobotę, ale jak to wyjdzie to się okaże. trzeba testować to będę testować :-p

zjola jesteś ciekawą kobietą (fotki na odskoczni rewelacja - laseczka :tak:) bo wiele kobiet leży na kanapie i poza pracą tak spędza życie, a Ty zawsze pokazujesz, że nie ma żadnych granic.

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka moc&&&&&&&&&&&&&&
Magda to dlaczego wyprowadziłaś się z Naszego pięknego Podlasia? :-p Ja chyba go nie opuszczę nigdy :tak:

Anii a jak u Ciebie z ciśnieniem??

Plenitude
trzymam kciukasy!!!

Ameritum a może to implantacja?? Życzę Ci tego z całego serducha!!
Angel nie załamuj się! Widziałam wiele wykresów takich jak Twój (mówię tu również o swoim :-p) które kończyły się sukcesem!

Kłaczek nieustające &&&&&&&&

Dziękuję dziewczyny Kochane jesteście!!! Chciałabym mieć już to wszystko za sobą, wiedzieć że Maluszek zdrowy !!

Do góry