reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

angel odpisałam Ci na odskoczni, że nie zostaniesz sama bo ja jeszcze jestem :-D więc bez obaw, zdrzemnij się, ja lecę zaraz kupić cosik na obiad.

dziewczyny czytałam na onecie o decyzji premiera w sprawie in vitro, że obejmą to programem medycznym, że refundacja samego zabiegu a z czasem leków ( leki do stymulacji hormonalnej to czasem 9-11 tysięcy zł), że 5000 par rocznie by się kwalifikowało.. tak jakoś mam więcej nadziei po tej informacji..

Ostatnia edycja:
reklama
Bett bardzo mi przykro :-p Ale Marty są z reguły uparte (no chyba że te nieuparte Marty się gdzieś schowały) Będzie uparty Skorpionek :-D

Magda to rzeczywiście masz bardzo młodych rodziców :-D

Bett ja nigdy nie patrzyłam na znaczenie imon lub znaków. ja nawet niewiem jaki znak ma moja córcia. Zachowanie zależy od wychowania przede wszytskim i od środowisko, charakteru, w małym stopniu od predyspozycji imienia czy znaku więc się nie martw. a Marta ładne imię.

Mysiak ja tez skorpion,a to ze czasami bywasz wredna,pamietliwa i msciwa to zdaje sie jestes typowym skorpionem.Wiem cos o tym.:tak:Skorpion to podobniez czarny znak zodiaku.I oprocz wielu niewatpliwych zalet(jestem strasznie nieskromna)to mamy niestety i wady.
A tak przy okazji kiedy urodzinki?Czy juz przeoczylam?

dziewczyny to się wszystko zgadza moja siostrunia jest skorpionem i dokładnie jest taka jak piszecie a uparte to jak osioł nic nie da sobie powiedzieć:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
hona... tak tak... zalet mam owszem bardzo duzo:) ale jesli wierzyc zodiakom to prawda , jestem typowym skorpionem i jest mi z tym dobrze:)
urodzinki mam w czwartek(25.10), skoncze magiczne 35 lat:)

co do skorpionów to mój M jest i chyba rzeczywiście coś w tych znakach jest bo mój wredny strasznie i złośliwy.

Moja koleżanka przysłała mi wierszyk. Mnie bardzo poruszył,aż się popłakałam. Zostawiam Wam:

Bose aniołki siedza na chmurkach,
A kazdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa
Nad tatą, który płakać nie umie, nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami i swoją mamą -osnutą łzami
I każdy woła cicho z daleka: mamo już nie płacz, mamo ja czekam..

reklama
Do góry