reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Martussia, lenka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

plenitude- widzę, że masz wykresik, bardzo ładny gdyby nie to choróbsko w okolicach owulki, ale generalnie faza lutealna wygląda na dwustopniową, chyba że ci się owulacja przesunęła, tak czy siak, &&&&&&&& (ja ostatnio tez miałam lutealną dwustopniową ;-))

ameritum- to może być zagnieżdzenie, ale byłoby super

reklama
Dzięki dziewczyny za entuzjazm :D Potraficie podnieść na duchu. Oj, jak dobrze, że jest to forum!
No staram się nie denerwować (odkąd biorę bromergon nie jestem rozdrażniona o dziwo ;p), tylko ten dyskomfort plamień to ja mam co miesiąc i myślałam, że na lutce i dupku tego nie będzie ^^

majra wg mnie owu była w niedzielę bo ok południa kłuł mnie prawy jajnik a potem cisza, lekarz potwierdził, że mogło tak być dlatego dni lutealnej powinny być krótsze o 2 dni, ja tak liczę :tak: poza tym broniłam się jak mogłam przed choróbskiem ale rosnąca tempka mnie rozłożyła i stąd theraflu - zawsze na mnie działa, chociaż długo zastanawiałam się czy brać. objawy w 3 dni minęły jak ręką odjął, do tego jestem szczepiona na grypę i pewnie to też coś dało. jak coś robię źle to proszę o podpowiedzi, zielona jestem w te klocki :-p

ameritum trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dziewczyny wy to chociaż macie porządny wykres a ja do niczego:-(podbrzusze boli jajniki ciągną ale skoku nie ma sama nie wiem:no::no: może coś nie tak.........wszystko do d..y:wściekła/y:

bett nio juz sie zaczyna usmiechac swiadomie do nas,do zabawek jak jej pokazujemy.slicznie to wyglada.co do spojrzenia to duzo osob mowi,ze ma bystre oczka.brzuch juz ma ci sie prawo obnizyc.dziecko schodzi w dol.ja cala caze mialam stosunkowo nisko brzuch.teraz juz jestes bezpieczna.tylko patrzec jak bedzie meta.magda88 gratuluje znalezienia normalnego gina.sara witaj.to jest watek dla kobiet po poronieniach ktore maja juz dzieci,ktore beda miały itd.jestes w dobrym miejscu.witam jeszcze raz i swiatelka dla aniokow***...enya81 kolejna zaciazona ktorej maz jest sporadycznie w domu:-).moze to jest jakis patent?? jak sie ludzie nie widza,tesknia zasoba to moze wtedy jakos organizm inaczej reaguje??? nie ma tego parcia,ze trzeba,ze to kolejny cykl,ze dni plodne??? trzymam &&& zeby to byla fasolka.loi ahhhhh ci faceci.daja nam popalic nie ma co...a ty masz az dwoch.fajnie,ze synek zrozumiał,ze zle zrobil i umial cie przeprosic.zjola:szok::szok: :szok: :szok: jaka furaaaaaa...super gratki moje wielkie.martusia &&&&&.

angel oby z tej " d***" wyszło coś małego i słodkiego :tak: (z wykresu a nie konkretnie z tej części ciała hehe), wykres o niczym nie świadczy, ważne żebyś zaszła i utrzymała czego Tobie jako wytrwałej staraczce bardzo życzę &&&&. poza tym ja jestem totalnym zaprzeczeniem enpr - leki na wszystko w cyklu, organizm robi co sam uważa za słuszne :-D
poza tym nie wiem czy badałaś prolaktynę ale może warto by było u Ciebie zastosować castagnus na Twoje długie cykle? pisałaś o tym.

plenitude jak ten cykl skończy się kraksą to kupuje castangus.Może coś pomoże a na pewno nie zaszkodzi:tak: nie wiem jakoś ostatnie kilka dni jestem rozdrażniona zawsze byłam pełna optymizmu ale teraz jakoś mnie opuścił:no::no:sara witaj kochana światełka dla aniołków
[*] zapraszamy;-)

reklama
bett kocham go bardzo bardzo, ale on czasem na przekazanie pewnych rzeczy, przekazanie swojego pkt widzenia używa takich słów, które bolą i do tego wysoki ton głosu, w rezultacie nic do mnie nie dociera, a do winy i tym bardziej wtedy trudno jest mi się przyznać, gdy czuję się upokorzona..
Bett tydzień i w zasadzie mogłabyś rodzić, co nie? :-D

Izka87 widać kreskę jak nic!!:-D może to i dobrze, że nie masz objawów, ja bym tak wolała, bo później czuję BARDZO SZYBKO i dokładnie, kiedy te objawy mijają...:eek::-(

Zjola, no pierwsza klasa motocyklistka z Ciebie:-), ja to Was podziwiam motocyklistki, jak mnie parę dobrych lat temu mój (jeszcze nie)mąż przewiózł Simsonem:-D, to mi życie przed oczami przeleciało:-):-):-):-D:-D:-D:eek::-D:-D

martussia2203, lenka21 trzymam mocno mocno kciuki, piszcie do nas szybko co lekarze powiedzieli:-):-)

:-) myślę, że na tym etapie ciąży, to maluszek może już wszędzie Cię uciskać, a Ty to tak nie inaczej odczuwasz,lada chwila poczujesz się lepiej, przecież w zasadzie na dniach rodzić będziesz:-)

nadzieja2013 jak sytuacja w domu? gdzie teraz mieszkasz?

Plenitude kiedy testujesz?:-D

karola1388 ja też młodego musiałam przeprosić, i dlatego mi tak źle.. ehhh:-( bo gdybym nie miała sobie zupełnie nic do zarzucenia, byłoby o wiele lepiej...:-(

Ja dziś już nie krwawię, myślę, że to "jedna z tych plam na usg" wypłynęła, cieszę się, bo myślę, że dobrze się dzieje i organizm nadal się oczyszcza. Mam nadzieję, że okres nadejdzie spokojnie w tym tygodniu.
Wystraszyłam się wczoraj wieczorem, bojak się położyłam, to zaczęłam się czuć tak "grypowo" i miałam stan podgorączkowy, więc zaczęłam sobie łączyć krwawieni+gorączka=wielki problem, ale dziś jest lepiej, choć nadal tracę głos i mam "bolący" kaszel, jakbym chciała płuca wypluć, gardło nie boli, ale chrypa jest, polecicie coś na to?

Jutro Tymon ma urodziny, więc muszę zakupić dziś cukierki do przedszkola i cały wieczór balony dmuchać, żeby rano obudził się w mieszkaniu pełnym balonów :-D

Do góry