reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

angel no to protest miał konkretny-zauwazony zostal z opierdzielem konkretnym...nie wiem czy o taka uwage mu chodzilo...zjola no prosze...ja to nie wiem...te chlopy to nie mysla...my to mozemy cały rom w jednym chodzic,nic sobie nie kupowac,skupiac sie na wydatkach domowych,a taki jeden z drugim roztrwonia kase na *******y nie przejmujac sie niczym i jeszcze zdziwieni,ze sie czepiamy...dobrze zrobilasze poszlas i ty na zakupy...co z egzaminem??mysiak spokonnie.objawy ciazy nie musza byc codziennie takie same...rownie dobrze moga sie skonczyc z 8 tygodniem,a w 12 znowu pojawic.nie ma reguly.ja tylko wymiotowalam-nic wiecej.majra jesli chcesz konkretna opinie genetyka polecam dr.lecha dudarewicza z pordni genetycznej z matki polki w lodzi.facet super konkretny-on zalecil zebym brala clexane i acard w ciazy i jestem mu dozgonnie wdzieczna.izw &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.martusia nio u nas juz lepiej.porozmawialismy,poprzytulalismy sie na zgode i jest w porzadku...brakowalo nam tego obojgu...

dziewczynki najnowsza fotunia Alusi.jest coraz słodsza:tak:.

2012-10-21 16.46.25.jpg

reklama
Malgonia - nie słyszałam o tym mikroskopie więc przykro mi ale nie pomogę

Nisiao - przykro mi, że jednak wredna małpa przylazła. trzymam kciuki za następny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&. w dniu testu możesz mieć małego dołka, ale już następnego dnia przywróć pozytywne myślenie i wiarę w II :tak::tak::tak:

Izka87 - witaj wśród nas, światełko
[*] dla Twojego Aniołka, trzymam mocno kciuki za II &&&&&&&&&&&&&&&. właśnie doczytałam że już zrobiłaś test i w dodatku pozytywny, po cichu gratuluję a dla pewności zrób jeszcze z porannego moczu

Loi - no to tylko się cieszyć że tak młodo wyglądasz

Karola - jak słodko że Alusia już się uśmiecha, to musi być cudowne uczucie super, że już w nocy śpi normalnie. zdjęcie jest przecudne!!! a jakie ma mądre spojrzenie

Agnieszka_257 - test zrobiony?

Agnieszkaala - mąż dzisiaj użyty? ;-)

Mysiak - nie wariuj tylko się ciesz że możesz normalnie jeść. pamiętaj że hormony się zmieniają, stabilizują i to jest normalne. wszystko będzie dobrze!!!

Majra - no to się lekarz zbytnio nie rozgadał ale najważniejsze że wyniki są dobre

IZW - trzymam mocno kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&

u mnie ok, brzuch mi się podobno obniżył, ja tego nie widzę ale odczuwam różnicę po czkawce tzn. teraz czuję ją już baaardzo nisko. tydzień jeszcze pozaciskam nóżki a później niech się dzieje wola nieba...

Hej :)

Właśnie wróciłam od rodziców z Podlasia :) Wizyta bardzo udana, znaczy się zna znalazłam chyba w końcu swojego stałego ginekologa :) Bardzo rzetelny, sympatyczny i opanowany lekarz. Powiedział,że jeśli spóźniał mi sie okres, była temperatura i obwite krwawienie na początku, to coś się tam działo, ale się nie zagnieździło. W każdym razie kazał mi się nie przejmować, powiedział,że wszystko jest obecnie ok. Dostałam skierowanie na morfologię krwi, toksoplazmozę, glukozę itp., dostałam witaminki, zwiększoną dawkę kwasu foliowego i dupka, którego mam brać od 14 dc przez 12 dni. Powiedział,że daje mi 3 cykle, a jak nie zajdziemy, to będzie robił poważniejsze badania. I poradził jeść cytrynę,kiwi i grejpfruty :)

Witam

Bett kochana no juz coraz blizej,ja chyba jestem nr3 w kolejce po Tobie i Anii.Chyba,ze ktoras przeoczylam,jak tak,to sorki.Mnie dzis ogarnal jakis wilczy apetyt,jadlam wszystko jak lecialo z lodowki i nie tylko.Mam nadzieje,ze to nie oznacza,ze organizm jakos sie szykuje,jeszcze nie teraz,troszke za wczesnie.Ja biore magnez,pewnie dlatego,ze wczesniej mialam problemy z tym lozyskiem,lekarz powiedzial,zeby pobrac jeszcze 2 tygodnie i odstawic i czekac na final:szok:I jeszcze jedna rzecz o jaka chcialam zapytac,czy ktoras z Was brala Oeparol bedac w ciazy?Zajrzalalm do dr.Google i to w sumie jakis suplement diety,ale jakos nie pamietam,zeby ktoras z Was wspominala o tym.Moj lekarz nalezy do tych strasznie gadatliwych i tylko wspomnial,ze mi to zapisze,i tak zagadal,ze wreszcie zapomnialam zapytac po co to?

Izka witaj,wiesz taka bledziutka kreseczka jak najbardziej moze oznaczac ciaze.:tak:Ja zrobilam test 2 dni po spodziewanej @ i juz mialam wyrzucic go do smietnika,kiedy zaczela pojawiac sie taka wlasnie blada kreseczka.No i ta blada kreseczka w moim przypadku oznaczala ciaze,dzis jestem prawie na mecie.Trzymam kciuki,powtorz rano tescik,przesylam fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Czesc dziewczynki

Mam dwójkę zdrowych dzieci córkę l8 i synka l5 i za sobą 3 poronienia 27 tc 5 tc i 7 tc

aktualnie czekam na wyniki badan w kierunku Trombofilii mają byc koło srody,potem bede robic na Zespół Antyfosfolipidowy ,bardzo chciała bym znalesc przyczynę śmierci moich Aniłołków i z Wami wymieniac się doświadczeniami

więc jeśli zechcecie mnie przyjąc do swojego grona będzie mi miło ...;)

tylko nie wiem czy jestem w dobrym temacie bo nie jestem w ciąży upsssssssssssss

hona obyś tylko miała rację!!! z samego rańca robie kolejny test, gorzej jak będzie taki jak dzisiaj to nadal nie będę nic wiedzieć..

Magda_88 trzymam kciukasy żeby się udało w tym cyklu, bez tych wszystkich badań :)

Izka spokojnie,jezeli jutro bedziesz miala podobna badz troszke bardziej widoczna kreske,no to chyba bedziemy mialy tu nowego berka,super,po cichutku gratuluje i trzymam mega kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sara witaj,jest to jak najbardziej miejsce dla Ciebie,przykro mi z powodu Twoich Aniolkow,dla Nich(*)(*)(*) a dla Ciebie duzo sily.Dziewczyny sa tutaj super,zawsze doradza,pomoga lub po prostu wysluchaja,nie ma tu tematow wstydliwych czy "glupich"pytan.Atmosfera wbrew pozorom jest fajna,taka rodzinna.Mimo wszystkich tych nieszczesc,ktore tu nas spotykaja zycie pedzi nadal,nie zatrzymuje sie,a my musimy mu dotrzymac kroku.Pytaj o co chcesz,jezeli bedziesz potrzebowala aby ktos Cie wysluchal,to smialo,nie krepuj sie i zostan z nami.

Hej dziewczynki dawno mnie nie było bo w sumie jakoś tak odpuściłam - przestałam robić badania, nie latałam po lekarzach i stwierdziłam że najbliższe staranka będą w grudniu bo mój mąż przyjeżdża na cały miesiąc . Ale dzisiaj zrobiłam test bo @ powinnam dostać jutro a tu się nie zanosi póki co...No i wyszło mi coś bardzo, bardzo bladego. Wierzyć mi się nie chce że w ogóle jest to możliwe (mój mąż był tylko 3 dni w tym miesiącu w Polsce). Powtarzam test we wtorek o ile @ nie przylezie (a kysz!!!!). Proszę Was o kciukasy a zaciążone również o fluidki ciążowe!!! Obiecuję że jeśli się uda to po tysiąckroć oddam - ile tylko będzie trzeba:-)

Pozdrawiam wszystkie Was!!!! Witam nowe dziewczynki i całuję wszystkie kochane ponowne staraczki:-)
Iza - no to obie czekamy:);-)

reklama
Do góry