reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
IMAG0351.jpgpróbuję fotkę wkleić :-)tak wyglądałam z moim Tymonem w wakacje rok temu:-) wtedy miałam bardzo krótkie włosy:-)

nadzieja powodzenia:)

IZW to super wieści:)

Loi u mnie tez sliczna pogoda:Dco do zdjec tez jestem lewa:D no to czekamy na reszte fotek fajna babeczka z Ciebie:):)

Ja popoludniu z mezem idziemy do weterynarza zaszczepic pieski:)

zjola:)

Co do plamien tez miewalam nawet zdarzało sie jak brałam luteine ale moze za malo jej było kto wie...

Witajcie Dziewczyny!
Nie mogę tak często zaglądać i nie jestem na bieżąco. Widzę nowe fasolki i nowe dzieciaczki - gratuluję i trzymam kciuki.
Aniołkowe Mamy trzymajcie się dzielnie. Nasze Aniołki nad nami czuwają.
Zrobilam dzisiaj betę - ujemna...Wprawdzie 2 dni przed spodziewaną @ , ale powinno już coś być. Czekam w takim razie na zmorę @ Może następnym razem.
Tak mnie ogarnęły wątpliwości czy trzeci cykl po poronieniu to nie za wcześnie na staranka o dzidzię. Pierwszy cykl po łyżeczkowaniu był tylko 2 dni dłuższy od normalnych 26dni- mam dośc krótkie , drugi już wzorcowo- 24 dni, a w trzecim próbowaliśmy. I już zgłupiałam - jedni , że za wcześnie, drudzy że nie ma na co czekać skoro nie było żadnych komplikacji.
Czwarty cykl to już chyba mogę? Poradźcie , bo już sama nie wiem...

małgonia1 wydaje i się,że3 cykl to tak akurat a 4 to juz nie powinno być żadnych wątpliwości

Ja teraz poszłam do toalety no i więcej sluzu zabarwionego krwią.Czyli @ dostanę dwa dni wcześniej,czyli nadzieja znika.głupia byłam,że myslAŁAM ŻE TAK MI SIĘ uda :(:no:
angel nie wiem co mie napadło,ale tak w tym cyklu się nastawiłam naprawdę wyjątkowo :( wiedziałam,że będę czuła duzy zawód.Nie wiem,czekałam tyle po poronieniu według wskazówek lekarza,zielone światło i nic.Myślę więc ,że w tym się uda,ale nic :( więc jestem załamana.Oprócz kwasu foliowego nic nie kazał mi lekarz brać ani duphastonu ani luteiny nic,boję się że już mi się nie uda.Tak to staram się pocieszać dziewczyny na forum a sama tak naprawdę jestem słaba .

Ostatnia edycja:
loi jaka ty laska jesteś:szok::-);-)Tymonek też przystojniaczek:tak:nisiao nawet tak nie pisz nie jesteś głupia każda z nas co cykl ma nadzieję ze sie uda:tak:będzie dobrze kochana następny cykl nowe nadzieję musimy walczyć,głowa do góry oki:-)

nisiao z tego co rozumiem to I cykl staranek tak:tak: kochana ale nie załamuj się zobacz kiedy ja poroniłam i nadal nie jestem w ciąży ale się nie poddaje:tak:tak to niestety jest że jest oki zielone światło itd a my nie zachodzimy.Ja o pierwszego synka z O starałam się rok a to już dużo:-(będziesz w ciąży:-)

reklama
hej:)
Bett, Loi niestety koleżanka poroniła. Jest w dołku. Jeśli pozwolicie to podam jej nasze forum?. Wiem,że znajdzie tu oparcie i jej będzie lepiej z Wami tutaj, tak jak mi było.
Loi Ala dostała kapsułki biostymina i tabletki do rozpuszczania ismigen.
Nadzieje Kochana jak facet tak postepuje to znaczy, ze nie dorósl ani do bycia mężem ani tymbardziej do bycia ojcem. Tego kwiatu jest pół światu i napewno znajdziesz super wartościowego faceta.
Majra dziękuje za pomysł z tym detektorem płodu. Napewno zakupie jak zajde w ciąże.
Zjola trzymaj kciuki trzymaj bo będą bardzo potrzebne. U Nas zdaje 30% tylko, a że ja z tym matołkowatych to jeszcze dużo egzaminów przedemną:( A instruktor dzisiejszy troche ostrzy,ale przynajmniej konkretny.

Do góry