reklama
dziękuję:-) fotki wchodzą, jeszcze raz dziękuję za porady:-) jak zrzucę te z telefonu, to powklejam takiej aktualne:-)Loi - wow, wow! Fajna babeczka z CiebieNo i widzę fotki wchodzą :-)
perelka86
Fanka BB :)
nadzieja powodzenia
IZW to super wieści
Loi u mnie tez sliczna pogoda
co do zdjec tez jestem lewa
no to czekamy na reszte fotek fajna babeczka z Ciebie

Ja popoludniu z mezem idziemy do weterynarza zaszczepic pieski
zjola
Co do plamien tez miewalam nawet zdarzało sie jak brałam luteine ale moze za malo jej było kto wie...
IZW to super wieści
Loi u mnie tez sliczna pogoda
Ja popoludniu z mezem idziemy do weterynarza zaszczepic pieski
zjola
Co do plamien tez miewalam nawet zdarzało sie jak brałam luteine ale moze za malo jej było kto wie...
malgonia1
Witajcie Dziewczyny!
Nie mogę tak często zaglądać i nie jestem na bieżąco. Widzę nowe fasolki i nowe dzieciaczki - gratuluję i trzymam kciuki.
Aniołkowe Mamy trzymajcie się dzielnie. Nasze Aniołki nad nami czuwają.
Zrobilam dzisiaj betę - ujemna...Wprawdzie 2 dni przed spodziewaną @ , ale powinno już coś być. Czekam w takim razie na zmorę @ Może następnym razem.
Tak mnie ogarnęły wątpliwości czy trzeci cykl po poronieniu to nie za wcześnie na staranka o dzidzię. Pierwszy cykl po łyżeczkowaniu był tylko 2 dni dłuższy od normalnych 26dni- mam dośc krótkie , drugi już wzorcowo- 24 dni, a w trzecim próbowaliśmy. I już zgłupiałam - jedni , że za wcześnie, drudzy że nie ma na co czekać skoro nie było żadnych komplikacji.
Czwarty cykl to już chyba mogę? Poradźcie , bo już sama nie wiem...
Nie mogę tak często zaglądać i nie jestem na bieżąco. Widzę nowe fasolki i nowe dzieciaczki - gratuluję i trzymam kciuki.
Aniołkowe Mamy trzymajcie się dzielnie. Nasze Aniołki nad nami czuwają.
Zrobilam dzisiaj betę - ujemna...Wprawdzie 2 dni przed spodziewaną @ , ale powinno już coś być. Czekam w takim razie na zmorę @ Może następnym razem.
Tak mnie ogarnęły wątpliwości czy trzeci cykl po poronieniu to nie za wcześnie na staranka o dzidzię. Pierwszy cykl po łyżeczkowaniu był tylko 2 dni dłuższy od normalnych 26dni- mam dośc krótkie , drugi już wzorcowo- 24 dni, a w trzecim próbowaliśmy. I już zgłupiałam - jedni , że za wcześnie, drudzy że nie ma na co czekać skoro nie było żadnych komplikacji.
Czwarty cykl to już chyba mogę? Poradźcie , bo już sama nie wiem...
małgonia1 wydaje i się,że3 cykl to tak akurat a 4 to juz nie powinno być żadnych wątpliwości
Ja teraz poszłam do toalety no i więcej sluzu zabarwionego krwią.Czyli @ dostanę dwa dni wcześniej,czyli nadzieja znika.głupia byłam,że myslAŁAM ŻE TAK MI SIĘ uda

angel nie wiem co mie napadło,ale tak w tym cyklu się nastawiłam naprawdę wyjątkowo
wiedziałam,że będę czuła duzy zawód.Nie wiem,czekałam tyle po poronieniu według wskazówek lekarza,zielone światło i nic.Myślę więc ,że w tym się uda,ale nic
więc jestem załamana.Oprócz kwasu foliowego nic nie kazał mi lekarz brać ani duphastonu ani luteiny nic,boję się że już mi się nie uda.Tak to staram się pocieszać dziewczyny na forum a sama tak naprawdę jestem słaba .
Ja teraz poszłam do toalety no i więcej sluzu zabarwionego krwią.Czyli @ dostanę dwa dni wcześniej,czyli nadzieja znika.głupia byłam,że myslAŁAM ŻE TAK MI SIĘ uda

angel nie wiem co mie napadło,ale tak w tym cyklu się nastawiłam naprawdę wyjątkowo
Ostatnia edycja:
angel_
rośnij skarbie .... :)
loi jaka ty laska jesteś
:-);-)Tymonek też przystojniaczek
nisiao nawet tak nie pisz nie jesteś głupia każda z nas co cykl ma nadzieję ze sie uda
będzie dobrze kochana następny cykl nowe nadzieję musimy walczyć,głowa do góry oki:-)

angel_
rośnij skarbie .... :)
nisiao z tego co rozumiem to I cykl staranek tak
kochana ale nie załamuj się zobacz kiedy ja poroniłam i nadal nie jestem w ciąży ale się nie poddaje
tak to niestety jest że jest oki zielone światło itd a my nie zachodzimy.Ja o pierwszego synka z O starałam się rok a to już dużo:-(będziesz w ciąży:-)

reklama
agnieszkaala
hej
Bett, Loi niestety koleżanka poroniła. Jest w dołku. Jeśli pozwolicie to podam jej nasze forum?. Wiem,że znajdzie tu oparcie i jej będzie lepiej z Wami tutaj, tak jak mi było.
Loi Ala dostała kapsułki biostymina i tabletki do rozpuszczania ismigen.
Nadzieje Kochana jak facet tak postepuje to znaczy, ze nie dorósl ani do bycia mężem ani tymbardziej do bycia ojcem. Tego kwiatu jest pół światu i napewno znajdziesz super wartościowego faceta.
Majra dziękuje za pomysł z tym detektorem płodu. Napewno zakupie jak zajde w ciąże.
Zjola trzymaj kciuki trzymaj bo będą bardzo potrzebne. U Nas zdaje 30% tylko, a że ja z tym matołkowatych to jeszcze dużo egzaminów przedemną
A instruktor dzisiejszy troche ostrzy,ale przynajmniej konkretny.
Bett, Loi niestety koleżanka poroniła. Jest w dołku. Jeśli pozwolicie to podam jej nasze forum?. Wiem,że znajdzie tu oparcie i jej będzie lepiej z Wami tutaj, tak jak mi było.
Loi Ala dostała kapsułki biostymina i tabletki do rozpuszczania ismigen.
Nadzieje Kochana jak facet tak postepuje to znaczy, ze nie dorósl ani do bycia mężem ani tymbardziej do bycia ojcem. Tego kwiatu jest pół światu i napewno znajdziesz super wartościowego faceta.
Majra dziękuje za pomysł z tym detektorem płodu. Napewno zakupie jak zajde w ciąże.
Zjola trzymaj kciuki trzymaj bo będą bardzo potrzebne. U Nas zdaje 30% tylko, a że ja z tym matołkowatych to jeszcze dużo egzaminów przedemną