reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

zjola ....jest dobrze :-) ....ktos sie pojawil.... bardziej optymistyczny niz ja ...nie zapeszam nic nie mowie...czas pokaże co bedzie dalej...na razie urlop i wylegiwanie na sloncu:cool2:

reklama
Onaxxx - aż podskoczyłam na krześle! Ściskam Cię mocno kochana i uszy do góry, pierś do przodu a ja trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oj trzymam!!!

Kobietko - poleniu**** za mnie, bo ja na to kompletnie nie mam czasu. Szkoda tylko, że łepetyna Ci nawala :(

Tak poza tym to dziś na papierze zauważyłam takie jasno beżowe ,taką kawową wydzielinę :confused: no i jestem nadal przed @.ciekawe co to znaczy ...być może plamienie przed @
Coraz bardziej czuję,że niestety nic nie wyjdzie z pozytywnego testu itp :( coraz bardziej wątpie.Wczoraj miałam taki płaczliwy dzień,tak jak przed @ takie zmienne nastroje :(

Ostatnia edycja:
Bett, fryzura ok :) wyprostowałam włosy, bo naturalnie mam kręcone i jestem na etapie zapuszczania z mega krótkich,

dziękuję za instrukcję wklejania zdjęć:-D:-Dnisiao moze być plamienie przed @:tak:

nisiao, ja mam takie plamienia od zawsze zazwyczaj od 18 do 29 d.c (to też nigdy nie zastanowiło lekarzy...), u mnie są one przyczyną niewydolności ciałka żółtego, dlatego biorę teraz lutkę i dupka.

ameritum ja to mam naprawdę rzadko jakieś plamienia,przed @ też nie przypominam sobie,zeby były.Czasem w trakcie owulacji,ale tak to nie mam.Cóż pozostaje czekać

reklama
Do góry