reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

o matko az tyle to trzeba bedzie kombinowac masakra oni chyba powariowali ja widzialam ze jeden zastrzyk kosztuje 5 zl z gorszem a i dodatkowo wiem ze acard bym brała masakra a gdzie wizyty :wściekła/y:

reklama
Martusia - spokojnie, wszystko będzie dobrze :) Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ameritum - ty też śmigasz na motorku?

Agnieszkaala - trzymam kciuki za egzamin &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ja na instruktora też podchodziłam 2 razy ale nie mogę powiedzieć egzaminatorzy byli w porządku. Mili, sympatyczni i na poziomie, to ja niestety się nie douczyłam. Drugim razem zakułam i już nie dałam się złapać :) Ja tam papla jestem, więc chętnie będę powtarzać moim kursantom przepisy itp itd, poza tym ja cierpliwość mam wytrenowaną pracując na warsztatach terapii zajęciowej. Codziennie od lat powtarzam cierpliwie to samo i najważniejsze, że są efekty :tak:

Kłaczku - wygląda na to, że jest nas trójka motórzystek :tak:

Bett - no to kobitka przeginała. Ja będę jeździła autkiem ośrodka, więc chyba nie będę takich rzeczy wyprawiać :-D

Majra - mój M już się martwi, że mnie podrywać będą a ja uważam, że to dobrze. Nutka zazdrości nie zawadzi, przynajmniej będzie się bardziej starał :-D

Mysiak, Loi - ja też, gdy zajdę mam brać Clexan i już mnie martwi ta kasa, bo nie mam zespołu antykardiolipdowego :( Mam nadzieję, że gin się zlituje i przepisze mi to ze zniżką.

klaczek rozumiem Cię doskonale, co napisać na forum jak znowu nici, jak znowu się nie udało, kolejny cykl do kosza i w ogóle be, ja też to mam i rozumiem :tak:
Tiaa.. A jeszcze glupia ja, kupila testy o mniejszej czulosci - te 25, a nie 10 i z doswiadczesnia wiem, ze jak w ogole to one pokazuja cien drugiej kreski jak juz @ sie dobrze spoznia. Gluuupiaaaa...
Karola, on duzy jak na swoj wiek jest - parametry wzrostowo- wagowe na dobry rok. Ciuchy 12-18, albo i 18-24 jak mniejsza rozmiarowka. Mam cokolwiek bydlaste niemowle w domu.:-D Ale slodkie i usmiechniete, i im bardziej zaplute tym chetniej dajace buzi.
Magda, bezposrednio po czerwona, pozniej przechodzilo w takie brazowe plamienie - u mnie zwykle tak sie konczy @, to bylo identyczne.
Ameritum, to wlasnie jest lustereczko. :-D Czym ganiasz? Boleje nad faktem ze chwilowo nganiam tylko wozkiem dzieciecym, ale nie wynalezli jeszcze urzadzenia umoziwiajacego zapakowanie niemowlecia do motocykla. Za to mini chopper juz sie sklada dla mlodego. Tetnicza jest utlenowana, wiec jasnoczerwona... Zylna ciemniejsza.
Zjola ja chwilowo jedyny sport to pram walking.:-D

i na dodatek usłyszałam że "powinniśmy się rozstać"...:-:)-:)-:)wściekła/y::-:)-(

ja pier***ę... brak mi słów... niestety temat mnie trochę przerasta bo nie znając Was nie mam pojęcia czy to jego sposób na walkę z bólem po tym co się stało czy po prostu chce wykorzystać pierwszą lepszą okazję do tego żeby się z tego związku wymiksować... nie wiem... to co wiem to to że jest mi cholernie przykro że musisz przez coś takiego przechodzić. wiem, że to łatwo mówić, ale jeśli on tak na serio to może lepiej będzie Ci bez takiego idioty... przepraszam ale jestem w szoku...

reklama
Nadzieja - jeszcze sobie wszystko poukładasz. Wiem, bo sama przez to przeszłam, nie żałuję dzisiaj że tak się stało. Znalazłam moją bratnią duszę i jestem szczęśliwa :)

Kłaczku - no ja trzasnęłam pierwsze 700 km i na tym koniec, bo już jest zimno i szybko ciemno, więc lipa. No a jak zaciążę, to nici z tego, chociaż mam kanapkę dużo wygodniejszą od poprzedniej i jadę jak w fotelu, więc może eee nie, chyba nie ...

Emalia - co mierzyć? Jak test wyszedł pozytywny i boli Cię brzuch to całkiem możliwe, że masz owu albo zaraz się zacznie, zależy kiedy zaczął się skok lh, bo jak test wychodzi pozytywnie, to owu jest po 24 lub 32 godzinach ale jak robisz test, to nie wiesz dokładnie czy skok się zaczął czy może zaczął się już parę godzin temu.

Ostatnia edycja:
Do góry