reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ameritum i tak właśnie zamierzam zrobić, nie muszę być pracownikiem roku :-D a na rzucenie pracy nie mogę sobie pozwolić, prolaktynę zbadałam i mam w tym miesiącu dwie konsultacje wyniku, nie odpuszczam tak łatwo.

reklama
hej dziewczynki!!!! nie było nie dawno a tu tyle:-)
kłaczek no sliczny usmiech.....ale on rośnie:szok:
as ale piekniocha a ta sukieniusia, balerinki........:-)
reszty i tak niedoczytam.....pozdrawiam dziewczynki buziaki

I.. Dziewczyny jak Wy się nie gubicie w tym co do kogo napisać?!!! Ja już notatnik otwarłam i spisuję niki, bo nie chce nikogo pominąc i urazić, a gubie się ;p
rany, mam dokładnie tak samo!!! dopiero się Was uczę, nie zawsze wiem, do końca, o czym rozmawiacie, nie wiem, jak się odnieść do niektórych postów i potem się martwię, że na buraka i egoistkę wyjdę :eek::-:)zawstydzona/y:

mamolinka90 jestem z Tobą... ściskam Cię mocno... mnie właśnie myśl o kolejnych staraniach trzymała przy zdrowych zmysłach...

Aniunia trzymajcie się dzielnie
:-)

Enya &&&&&& mocno mocno :D:D

As ależ cudna Dziewczyna :)

ja dziś pierwszy dzień z domu wychodzę :) ale czuję się już dość dobrze, krwawienie też już bardzo lekkie przechodzące w brudzenie w zasadzie :) zastanawiam się, czy zrobić jakiekolwiek badania przed czwartkową wizytą u pierwszej gin? co myślicie?

Ostatnia edycja:
angel super, ze jesteś :-) ja czekam na teściora 28,09 :eek: pewnie znowu doopa bo brodawki różowe i cyc nie boli, ale poczekam :-D a co u Ciebie kochana?

loi ja robię tak jak mi kochana bett kiedyś poradziła i mam wsio napisane i postów mi nie zżera. otwieram notatnik z menu start, czytam sobie spokojnie co u kogo, odpisuję w notatniku i potem wklejam w odpowiedź, bolduję i wysyłam :-)

Ostatnia edycja:
hej kobietki!

Martussia wiesz, od kilku dni czuje takie laskotki czy smyranie i we srode lekarka mi powiedziala, ze to jest to:tak: jeszcze bardzo delikatne, ale to :)

Klaczku no Karol jest po prostu cudowny. Ten usmiech rozwala!!

As juz ci kiedys pisalam, ze ty zdolniacha jestes!!!

Plenitude &&&&&&&&&&&&&&&&&&& jak zawsze

Dla tych co kojarza i pamietaja to informuje, ze wstepnie rozmawiajac z chirurgiem moja operacja odbedzie sie w polowie pazdziernika. Jeszcze prawie miesiac czekania:-(

Kłaczek jakiego boskiego chłopa masz w domu :-D A te zębolki- wymiatają :-) A śladu po ukąszeniu nie zazdroszczę!! A co do plamienia mam nadzieję że to implantacja!!! Ja też w tym moim niby nieudanym cyklu miałam plamienia a suwaczek zasuwa :-D

Anii mi od zawsze podobało się to imię, więc byłam szczęśliwa że mąż je dość łatwo zaakceptował :-) Jak się czujesz??

As ale masz Księżniczkę w domu :-D Śliczna :-)

Plenitude współczuję atmosfery w pracy :wściekła/y: Jesteś dzielną kobietą;*

Gatto zazdroszczę!! Ale mam nadzieję że zaszczyt łaskotek od środka i mnie niedługo kopnie!! Nie mogę się doczekać!! A co do samej operacji nie bój się- nie taki diabeł straszny jak go malują!! Na pewno traficie pod dobrą opiekę!!

gatto najwazniejsze ze juz wiadomo i nie bedziesz czekac i sie denerwowac bez konca,bedzie dobrze,buzka:tak:;-)plenitude trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&& ja czekam na malpiszona dwa dni temu robilam test bo brzuch mnie pobolewal jak na @ myslalam ze moze sie udalo ale oczywiscie negatyw wiec czekam na @.Wszystko do d..y:-(

reklama
Do góry