reklama
ech, mam nadzieje ze nie bo mnie trafi... tyle ze bede bez neta. moj nr tel. 07580368204. ktos z uk moglby zlapac kontakt tel. Ssabrinaa jest z Doncaster, bywa na Rozpakowanych., ale ja juz nie mam czasu tam leciec. na ra!
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Kessi, cieszę się że wszystko w porządku. to najważniejsze...a tym kopaniem w żołądek się nie przejmuj...niedługo będzie gorzej...hihi
Kłaczku brak słów. nie wiem co napisać. od wczoraj trzyma mnie wielki smutek z powodu Twojego Dzidziusia. napiszę tylko że mocno, mocno Cię przytulam w duchu. :-(

Kłaczku brak słów. nie wiem co napisać. od wczoraj trzyma mnie wielki smutek z powodu Twojego Dzidziusia. napiszę tylko że mocno, mocno Cię przytulam w duchu. :-(
do ssabriny napisałam priva, mam nadzieje że dziewczyny z UK cię jakoś wesprą
ja kobitki zmykam ... życzę na tyle ile się da spokojnego weekendu ...
mam ogromną nadzieję że wiadomość od ziółka przywróci radość i wiarę w naszych serduchach
ja kobitki zmykam ... życzę na tyle ile się da spokojnego weekendu ...
mam ogromną nadzieję że wiadomość od ziółka przywróci radość i wiarę w naszych serduchach
Wpadłam na chwilę, żeby powiedzieć, że nie jest dobrze. Wczoraj na usg pęcherzyk urósł z 9,6 do 21 mm, w środku maleńki zarodek bez akcji serca
Zlecono betę: pierwsza wczoraj, druga we wtorek. We wtorek następna wizyta i usg, wtedy ostateczny wyrok. Wiem co powiecie, że będzie dobrze i że ktoś też tak miał ale u mnie tak już było 2 razy i ciąża obumarła, więc nie robię sobie nadziei. Odezwę się we wtorek lub w środę. Buziaki dla wszystkich
Teraz doczytałam, że Kłaczek straciła Ziabkę, chyba mnie to bardziej walnęło niż moje problemy.
Kłaczku na szczęście masz Karolka a ja swojego wielkoluda, M wczoraj powiedział, że jak go wychowywał to chyba też się liczy, to mnie gryzie najbardziej, ale jak mówisz świat się nie zatrzymał. Bądź silna, zresztą jesteś i w to nie wątpię!
Teraz doczytałam, że Kłaczek straciła Ziabkę, chyba mnie to bardziej walnęło niż moje problemy.
Kłaczku na szczęście masz Karolka a ja swojego wielkoluda, M wczoraj powiedział, że jak go wychowywał to chyba też się liczy, to mnie gryzie najbardziej, ale jak mówisz świat się nie zatrzymał. Bądź silna, zresztą jesteś i w to nie wątpię!
K
kaira24
Gość
Zjolu a który ty masz tydzień kochana?Bo czasem jest tak że pozno zaczyna bic serduszko jak ciąza jest modłodsza od ostaniej@
reklama