reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam sie przy kawce....za oknem ponuro i humor do kitu ehhh to zycie:zawstydzona/y:z drugiej strony nigdy nie jest tak zle by nie moglo byc gorzej wiec glowa do gory piers do przodu i coco jumbo:-D:tak:milego dnia Babsztylki

Kłaczku przytulam(*)
ja przechodziłam to w styczniu i powiem że dziękuje że mam Lenkę. Ona daje mi światłość i szczęscie.Łatwiej było mi się pozbierać zanim ją nie miałam.JA w niebie mam już 7 aniołków i wiem że kiedyś sie z nimi spotkam. Wiem że pomagają i czuwają nad Lenką.
Macie Karolka on szybko pomoże Wam dojść po starcie.Będzie zapełniał wam czas żeby nie myśleć.Strata zawsze boli... Ty brałaś clexane od początku?

kłaczku ............... wczoraj włączyłam kompa .... zobaczyłam Twój pierwszy post i wyłączyłam jak oparzona ............... dziś dalej nie wiem co mam napisać ................................................................................................................................................................................................................................................
bardzo mi przykro - wiem że to banalny tekst ale szczery prosto z serducha
odkad tu jestem twoja postawa jest dla mnie wzorem .... a twoja siła i wola walki - dodaje mi wiary we własne marzenia ... tulam cię mocno, mam nadzieję że przeprowadzka i najbliższy czas jaki spedzicie razem jakoś pomoże ci sie pozbierać i da ci siłe do kolejnej walki

[*] dla Ziabci

Kessi77 w końcu jakies dobre wieści, gratuluje córci, tez mam pod serduchem dziewczynkę tylko ciut młodsza od Twojej, duzo zdrówka zyczę

ziólko && && rozświetl proszę ten deszczowy dzień

Ostatnia edycja:
Kaira, nie. NIe mam problemow z krzepliwoscia. Clexane bralam prawie od polowy ciazy, jako profilaktyke zakrzepicy - taki tu program maja, a ja spelniam kryteria grupy ryzyka.

Mam skurcze - obejdzie sie bez pigulek, maluch sam odchodzi...

Potrzebuje dobrych wiesci. Zjolka, powiedz ze u Ciebie jest w porzadku!!

reklama
Do góry