reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kessi - przykro mi z powodu Twojej babci. super, że z malutką wszystko ok, szkoda tylko że musiałaś się niepotrzebnie denerwować. ojj nie wiem czy dasz radę wszystko doczytać...
staram się czytać, ale dużo tego :) wszystkiego chyba jednak nie dam rady, a już na pewno nie dzisiaj...
kłaczku, _Ewcik_brak słów...
AniolkowaMama obydwie mamy termin na 6grudnia i obydwie Córeczki :) u mnie mój Tata wolałby Wnuczka, ale we Wnuczce też się zakocha,,,na zabój :) reszta się cieszy, że wszystko idzie ku lepszemu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
bett teoretycznie na pół roku, ale jak we wrześniu mamy wesele w rodzinie to mam nadzieje, że uda mu się zjechać. Potem w pażdzierniku my lecimy do niego na tydz, i w listopadzie powinien na jakiś urlop przyjechać.

enya mój J pracuje w Holandii już dwa lata, ale my jak tylko będzie okazja to chcemy razem wyjechać

kłaczku, nie chciałaś zbyt wiele, inni dostają zbyt wiele bez proszenia więc jak oni dostają to Ty na pewno masz prawo chcieć więcej i nie ma w tym nic złego. Ja jeszcze nie mam dzieci ale Ty mając już dzieci nie masz mniejszego prawa do kolejnych dzieciaczków. Wiesz, że nie zrobiłaś nic złego, że maleństwo na pewno bardzo chciało żyć ale może nie mogło.. W tym smutku cieszy mnie tylko to, że jest Karolek, może ten fakt pomoże Ci to wszystko jakoś przejść, zająć myśli chociaż trochę. Jesteś wspaniałą, mądrą kobietą i wiem, że to porównanie do trawy w Twoim przypadku jest bardzo trafne. Współczuję Ci bardzo i myślami jestem z Tobą, mocno wierzę w to, że wszystko się ułoży. Przytulam Cię mocno i zapalam światełko dla Ziabci
[*]

kłaczku: tyle słów już tu padło... żadna z nas nie chciała dla Ciebie i Ziabci takiego zakończenia... Nie umiem wyjaśnic dlaczego tak się dzieje, ale wierzę, że wszystko w życiu ma swój cel. Jaki cel ma twoja Ziabcia? Nie wiemy, ale pewnie jest szczęśliwsza niż Ty dzisiaj. Pewnie kilka swoich promieni ześle Ci nie jeden raz... Pewnie będzie Cię wyciągac ze smutku...
Światełko
[*] dla Aniołka, a Ciebie przytulam...

Kessi witaj,my się chyba jeeszcze nie znamy. Gratuluje córci. Przykro mi z powodu śmierci babci.
Enya to prawda Alicja piękne imię;) Już 3 Ale na wątku super:)

M usypia córcie i mamy w planach obejrzenie jakiegoś fajnego filmu. Ja jakoś niemam nastroju,ale skoro się chłop stara to nie mogę mu odmówić.
Dobrej nocki!!!!

Kessi witaj,my się chyba jeeszcze nie znamy. Gratuluje córci. Przykro mi z powodu śmierci babci.
Enya to prawda Alicja piękne imię;) Już 3 Ale na wątku super:)

M usypia córcie i mamy w planach obejrzenie jakiegoś fajnego filmu. Ja jakoś niemam nastroju,ale skoro się chłop stara to nie mogę mu odmówić.
Dobrej nocki!!!!

Chyba nie, ale wszystko przed Nami ;)
Mężowi się nie odmawia ;)
Mój jest kofany, dziś mi poprał, poprasował i powiesił firanki i zasłony, ja dalej mam się oszczędzać, leżeć, leżeć, odpoczywać,,,ale połowa już za mną, tylko te upały są nie do zniesienia :(
Męzusia mam od wielkiego dzwonu - kierowca TIRa, 3 tyg Go nie ma, przyjeżdża na 2 dni i znowu w trasę,,,ale jakoś daję póki co radę :) na codzień moje Kociaste dotrzymują mi towarzystwa :)
---> http://i50.tinypic.com/r2pwyg.jpg
Trochę poczytałam, reszta jutro, bo już minęła moja godzina na spanie.
Dobranoc,,,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry