emka01 ważne że dzieciątko żyje a "wymiarami" sie nie sugeruj ja tez byłam pewna że owulke mam książkowo a jednak była wcześniej u ciebie może później, zresztą prawidłowy wiek dzieciątka i termin porodu na czertwono w karcie ciąży wpisza ci dopiero miedzy 11-13 tc. Nie stresuj się nie potrzebnie, bo nie ma sensu.
karolka no trzymajcie sie dziewczyny we dwójke jak długo sie da &&
enya81 dasz radę tak jak wczoraj ewcikowi piasałam ja miałam i mam to samo bo mam w najbliższej rodzinie dzieciaczka który urodził sie w tym samym terminie co ja miałam wyznaczony poród w zeszłym roku ... dla mnie uczestnictwo w życiu tego dziecka to radość przez łzy, nie będzie ci łatwo ... po prostu trzeba sie z tym oswoić ... niestety serducho sie nigdy nie zagoi, ale da się żyć
dunsus eh te cycki ... u każdej jest to tak na maxa w kratkę że to nie jest "wyznacznik" więc wiesz ... &&
majra && && za ciebie i twoje maleństwo czekaj cierpliwie
a Emy nie wyjechała czasem do Polski bo cos mi sie tak jakoś zaświtało???
kłaczek z Ziabcią trzymajcie sie dzielnie && && co by ziabcia pomachała do nas wszystkich e-cioć z fotki
ziółko mam nadzieje że zawiat do nas z dobrymi wieściami && &&
karolka no trzymajcie sie dziewczyny we dwójke jak długo sie da &&
enya81 dasz radę tak jak wczoraj ewcikowi piasałam ja miałam i mam to samo bo mam w najbliższej rodzinie dzieciaczka który urodził sie w tym samym terminie co ja miałam wyznaczony poród w zeszłym roku ... dla mnie uczestnictwo w życiu tego dziecka to radość przez łzy, nie będzie ci łatwo ... po prostu trzeba sie z tym oswoić ... niestety serducho sie nigdy nie zagoi, ale da się żyć
dunsus eh te cycki ... u każdej jest to tak na maxa w kratkę że to nie jest "wyznacznik" więc wiesz ... &&
majra && && za ciebie i twoje maleństwo czekaj cierpliwie
a Emy nie wyjechała czasem do Polski bo cos mi sie tak jakoś zaświtało???
kłaczek z Ziabcią trzymajcie sie dzielnie && && co by ziabcia pomachała do nas wszystkich e-cioć z fotki
ziółko mam nadzieje że zawiat do nas z dobrymi wieściami && &&
Ostatnia edycja: