reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czarna no to mam nadzieje że wróci z dobrą nowinką :D &&

nic kobitki u mnie efekty dźwiękowe "niebo strzela" ale "jeszcze nie miga" takie cudeńko na określenie nadchodzącej burzy usłysza łm od jednej trzylatki, wiec ja komp off, mam nadzieje że net mi nie padnie ... i zajrze potem do was, zmykam na zakupy Tesco show z siorą i szwagrem mam nadzieje że dam radę poczłapać z tymi moimi stopami, a może ruch właśnie dobrze mi zrobi na te stopo-balony, sie śmiałam że przed ciążą moje cycki były mniejsze niż to co mam teraz na śródstopiu :D

papa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jesio raz za dzisiejsze wizytancje

angel no jasne że tak i pewnie wtedy kiedy nie bedziesz sie spodziewać :D więc wiesz hehe, no ale nic nie nakręcam cię ale i tak bede trzymać kciuki :D &&

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam, nie bylo mnie. Od wczoraj bylam w szpitalu bo nasililo sie krwawienie. Lekarka powiedziala ze to wyglada na poronienie, ale nie jest pewna... Powiedziala ze zostawia mnie w szpitalu na wypadek krwotoku. Pytalam o podtrzymanie - jesli nie wiemy czy dziecko zyje, zeby zatrzymac poronienie do scanu chociaz, zeby mu pomoc... Nie ma mowy - oni tylko ze wzgledu na moje bezpieczenstwo. Zeby ich jasny c.h.u.j... Dzis zrobili scan... Jutro ide po pierwsza pigulke, jesli akcja sie sama nie sfinalizuje, w poniedzialek druga... Jesli w poniedzialek wezme pigulke, zostane w szpitalu na kilka godzin. Stracilismy to dziecko.

kłaczek ... to już jest przesądzone???Co było na usg??Brak akcji serduszka???

Ja pier...to nie tak miało być!!!! Nie ma już suwaczka...wpisana aniołkowa data...Nie wierzę!!!!!
Tak bardzo mi przykro kochana:((((((( Tule mocno... Światełko dla Ziabki
[*]

Ostatnia edycja:
boziu klaczku nie wiem co ci napisac:-(mialam nadzieje ze bedzie dobrze.A co wykazal ten scan czy aby na pewno to poronienie?

Obumarla ciaza - nie bije serduszko, dziecko sie nie rusza, po prostu... wolalabym tego nie ogladac... ono tam jest - malusienkie, takie jak Karol na pierwszym scanie, tylko ze on wtedy caly skakal, a tu po prostu bezruch... Powiedzieli ze "to sie juz zaczelo wydostawac", jak zwykle 3 opcje do wyboru. Zdecydowalam sie na pigulki - raz ze wiem ze to szybko, dwa ze w szpitalu a boje sie krwotoku bo juz mialam przy poronieniu. Teraz... teraz po prostu musze poronic. tylko tyle.

reklama
Kochana jestesmy z Tobą,z Wami...to takie trudne...tak bardzo mi przykro,że znowu będziesz musiała przez to przechodzić...co mam napisać,jak ukoić ból...wiem,że tak nie idzie...serce boli:( Życzę Tobie dużo sił na przetrwanie tego wszystkiego,jesteś dzielną kobietą.

Do góry