reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

duncus: piersi jednych bolą, innych nie, a jeszcze innych same sutki drażnią- nie ma reguły.... Także:&&&&&&&&&&&
kłaczek: jutro już piątek- trzymamy kciukasy za piękny scan &&&&&&&&~i oczywiście czekamy na wieści
ktr: mi w sumie pani doktor nie powiedziała kiedy starania, bo wiecznie jakieś badania mi robi... Ale jak weszłam ostatnio do gabinetu, to przwitała mnie pytaniem: I co? Jesteś w ciąży? ;-) A ja, że nie, bo wyniki mam brzydkie, no i się zaczęło: kolejne badania i kolejna kasa...
gosik: mi leciało tydzień, a kolejna @ przylazła potem w miarę w normalnym terminie.
emka: mam nadzieję, że dzidziolek urośnie, odżywiaj się zdrowo, nie przemęczaj się i nie zamartwiaj
aniuniaaa: na mnie śliwki nie działają... bardziej ogórki kiszone, ale to pewnie sprawa indywidualna, bo ja to jakaś inna jestem- na wszsytkich działają- na mnie nie. i sru
aniii: gratuluję córeczki i proszę mi tu szybko przepis umieścic na dziewuszkę!!!:tak:;-)
agnieszkalaaa: ja też mam lekarkę z powołania. Cieszę się, że tacy jeszcze istnieją. Niestety minęło trochę czasu zani9m ją znalazłam. Poprzednie 2 ciąże prowadzili inni lekarze.

Jeśli chodzi o służbę zdrowia: pewnie, że nie jest różowo, ale w sytuacji, w której jest kłaczek napewno u nas postąpionoby inaczej. Czyli jakiś plus mieszkania w Polsce mamy- oprócz patriotyzmu...

karola: grzecznie tam leż, słuchaj doktorków, to napewno Cię do domciu puszczą- tym bardziej, że wyniki lepsze.

Kurczę nie wiem czy wszystkim odpisałam-pewnie nie, ale nie ogarniam. Trzymam kciuki za jutrzejsze i najbliższe wizyty! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny jaką ja dziś miałam migrenę!!!!!!!!! Masakra! cztery godziny bólu i zawrotów głowy, mdłości i na koniec rzyganko. Dla mnie to szok, bo ja ostatnio rzygałam z 15 lat temu. Migreny miewam tak średnio co pół roku, ale haftowanej jeszcze nie miałam. Oj ciężko było, ciężko...

Uciekam, bo burza idzie!!! Pa!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Anilek - współczuję migreny. mnie od rana masakrycznie boli głowa i aż mnie zęby bolą od tej głowy i też mi niedobrze... jestem trochę zła bo jakbym rano wiedziała że będzie mnie boleć cały dzień to wzięłabym tabletkę a teraz to mi już szkoda skoro wytrzymałam cały dzień, mam nadzieję że jutro będzie lepiej :tak:
Kłaczek - trzymam kciuki za jutrzejsze USG &&&&&&&&&&&&&&
Zjola - Ty chyba też jutro wizytujesz? &&&&&&&&&&&&&&

zjola- &&&&&&&&&&&& za ciebie, ziółko i wizyte

kłaczku- mam nadzieję, że zobaczysz dzisiaj żabcie wesołą i ruchliwą

karola- mam nadzieję, że cię jeszcze wypuszczą, pozdrawiam, jesteście pod dobrą opieką

byłam wczoraj u ginki, no i pani dr pęcherzyk ciążowy znalazła na chwilę, powiedziała że jest mały i nie daje się pomierzyć, na szczęście w macicy, i oczywiście nie była w stanie mi powiedzieć skąd te plamienia, następna wizytka za tydzień, chyba że wcześniej zejdę na zawał

Ostatnia edycja:
czesc dziewuszki :-)

powodzenia na wizytach dzisiaj :-)&&&&&&&&&&

Klaczus z niecierpliwoscia czekam na wiesci od Ciebie, mam nadzieje ze dobre to beda newsy &&&&&&&&&& :-) a Karolka jak bedziesz posylac nie zapomnij dopisac na tym podziurkowanym kartonie "Live Animals" albo "Glas" szybko dojdzie i bez zarysowan;-)

cos mialam jeszcze nabazgrac, ale mi ulecialo wiec pewnie jak poczytam drugi raz bede sie edytowac ;-)

Majra a konsultacje u innego gina sa w miare Twoich mozliwisci? szkoda, zeby sie denerwowac caly tydzien...

Hejka Laski

Witam sie i zaraz zmykam bo znow do roboty sie nie wyrobie:zawstydzona/y:Kłaczku mega mega kciukasy &&&&&&&&&&&&&&& i oczywiscie daj znac co i jak:tak:kurcze ja dopiero ok 18 bede w domu no przeciez zejde ze zniecierpliwienia:-(Emka dla Ciebie i Twojej Fasolki rowniez &&&&&&&&&& niech tam rosnie rosnie i rosnie:-)Majra najwazniejsze ze jest tam gdzie powinien, postaraj sie nie denerwowac:confused:jasne zeby przypadkiem sie udalo...no nic bedzie dobrze bo musi byc i koniec:tak:Wlasnie Zjola ma dzisiaj wizytacje mam nadzieje ze sie odezwie i przekaze dobre wiesci:tak:Zjolka!!!!!HALO!!!!! Anulka co u Ciebie????? Trzymajcie sie Dziewczyny milego dnia:-)

Myszka , ładnie się pnie do góry twoja tempka , &&& coby nie spadła :)
Elka30 , no właśnie coś te dziewczyny o nas zapominają , Zjola też ma dzisiaj wizytę a Anulkę to zumba pochłoneła albo diabli wie co , pędziwiatr jeden :)
majra , &&& niech rośnie ten pęcherzyk powodzenia

EMY , Halo ??

dzieki Czarna, ale jak patrze na poprzednie cykle to, to dla mnie wychodzi na normalny cykl w moim przypadku :-( dopiero po 14-15 dfl bedzie wiadomo cos wiecej... czyli jeszcze prawie tydzien ;-)

myszka- poczekam tydzień, jeżeli pójdę wcześniej to i tak mi nic nie da, bo ciąża bardzo wczesna 4t4d, chociaż to prawda moja ginka nie jest mistrzem w robieniu usg, ale ma inne zalety np. można z nią normalnie porozmawiać; rzeczywiście ten twój wykresik nieźle wygląda

reklama
Majra mnie zdziwilo, ze nie zalecila nic na plamienia, a szczerze jak dla mnie zaden argument, ze mozna normalnie z ginem pogadac, wazniejsze zeby interweniowal kiedy trzeba. Ja swojego zmienilam, mimo ze wydawal sie fajny itd, ale po porodzie nawet mnie nie obejrzal, w trakcie ciazy zglaszane pobolewania ciagniecia zrzucil na kark mojego wieku, wizyty to bylo usg i siema... jak dobrze pamietam moj gin z pl do samego konca badal mnie za pomoca wziernika na kazdej wizycie, robil mnustwo badan (krew, mocz itd) na kazda wizyte nowe... a ten machnal jedna morfologie, bez moczu i zadowolony...
Teraz nowy lekarz, pierwsze co usg, jesli w tym cyklu sie nie uda zaciazyc robimy hormony w 4 dc nastepnego...
Ja juz wole z ginem nie gadac, a zeby wiedzial co robi ;-)

Do góry