enya81
Fanka BB :)
Zjola, Aniunnia jak u Was kochane??? Mam nadzieję że u Was nic się nie zmieniło???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mowilam gosiulkowi, zeby za dlugo berka nie trzymala!
Enya, ja pojechalam w ciemno - nie znajac zupelnie Anglii, poza tym ze bylam tu 2 razy u Rajmunda z "wizyta", nie znajac jezyka... Po prostu spakowalam graty i koty i poooszlaa... Wiedzialam ze tu jest mezczyzna z ktorym chce zyc, ze tu jest dla niego praca, a ja zawsze cos tam moge wykombinowac, ze jesli chcemy miec dzieci to przez skypa tego nie zalatwimy, a czas tylko moze nas rozdzielic jesli bedziemy daleko od siebie.
Karola - mi to było trochę obojętne gdzie będę uczęszczać, bo nie zdecydowałam się jeszcze na szpital, w którym chciałabym rodzić, a mój małżonek chciał iść do szkoły rodzenia do tej kliniki, w której przyjmuje mój lekarz - głównie ze względu na to że tam są zajęcia w weekendy a on ostatnio jest dosyć zapracowany. to może się jeszcze trochę wstrzymam z zakupami. na razie mam dzięki jednej z forumowych koleżanek wizję kolorystyczną pokoju dziecięcego, muszę jeszcze do niej przekonać małżonka
Enya - mam jednak nadzieję że jak teraz mąż przyjedzie to odnajdziecie do siebie drogę. co do prolaktyny to ja też miałam bardzo wysoką po obciążeniu ale mi lekarz powiedział że to raczej nie było przyczyną moich poronień i że jest to częściej powodem niemożności zajścia i kłopotami z owulacją - ja u siebie takich problemów nie widziałam ale grzecznie łykałam proszeczki na zbicie prolaktyny
Hona - z tego co mi lekarze mówili to paracetamol można brać w ciąży, ale też z umiarem oczywiście. życzę zdrówka!!!!!!!!!!!!
ja mam jutro rano wizytę. ciekawe co tam u mojego dzidziolka słychać