reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kajasia - ja teraz serduszko zobaczyłam w 8tc a w pierwszej ciąży widziałam w 7tc - a u Ciebie który to będzie tydzień jak pójdziesz na wizytę? trzymam kciuki za wizytę i daj koniecznie znać co i jak

Bett, różne kalkulatory różnie podają, na bb pokazuje piąty tydzień, na innych szósty. Ostatnią miesiączkę miałam 28.05.2012, a do lekarza idę 10.07 więc byłby to moim zdaniem 7 tydzień...

reklama
Czarna no ladnie podskoczylo o 0.3° czyli owu jak nic, teraz najwazniejsze, zeby faza lutealna sie utrzymala przynajmniej 12 dni. Granice ladnie zaznaczylas, wiec bedzie sie liczylo samo. O ile pamietam zaczynasz sie starac od jesieni tak? to bedziesz miala kilka cyklow do porownania, fajnie:happy:

Elka powiem ci, ze nawet o suwaczku nie mysle....jak na razie dni mi leca od jednego do drugiego zastrzyku (biore progesteron co 2 dni), za tydzien mam wizyte u ginka z pierwszym usg. Staram sie nie wybiegac tak daleko myslami i nie denerwowac.

Aniunnia no wlasnie powiem szczerze, ze sie nie spodziewalam takiego wyniku po 2 tyg brania pastylki. Faktem jest, ze od tygodnia biore zwiekszona dawke 75, ale teraz sobie mysle czy nie wrocic do 50, dzis zapytam lekarza rodzinnego, bo ide, a endo mam dopiero 20go.

dzień dobry wszystkim :happy: my wczoraj poświętowaliśmy w gronie najbliższych, imprezę jako taką planujemy na weekend. u nas od wczoraj spokojniej, jakoś dziwnym trafem brak burz (tfu, tfu) i opadów. za to muchy żyją pełnią życia :D nie mam pojęcia skąd się to bierze...

kłaczku, z racji Twojego wieku, tylko nie zrozum mnie źle, czasem jak coś mówisz, a mądrze mówisz ;) to normalnie oczy otwieram 'skąd ona tyle wie, ale mądra, no tak, dobrze godo' :-D a to z porodem bliźniaków, to się na film nadaje ;) chociaż, ekhm, przepraszam, dawniej to skoro Tobie, to pewnie i innym tak się zdarzało ;-) ja bym tam chciała bliźniaki, nie wiem, jakoś mnie do nich ciągnie. a że rysia babcia jest z bliźniaków, to po cichu na to liczę :tak: i pięknie zabrzmiało, to co napisałaś, że cuda zdarzają się, gdy przestajemy w nie wierzyć...
my z mężem mocno wierzymy w naszego cudaka małego i jak tak Was czytam, to muszę przyznać, że nigdy specjalnie nie zajmowałam się mierzeniem temperatury, wykresami, ale chyba zacznę :)
miłego dnia!

kajasia- witaj, i zostań z nami

pepsiak- uważaj na siebie, trzymam mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&& za was

a ja znowu 'raduję' się z kolejnej @, a do d*** z tym wszystkim- przepraszam was za taki pesymizm, ale muszę to z siebie wyrzucić

witam kochane:tak:aniii to fakt ze za czesto sie nie robi,na pewno Lila zawiedziona ale powiedz jej ze to dla zdrowka dzidzi;-)najwazniejsze ze wszystko dobrze:-)pepsiak o jak super ze nie poronilas,oby wszystko bylo dobrze trzymaj sie kochana i wypoczywaj jak najwiecej;-)kajasia trzymam mocno kciuki zeby wszystko szczesliwie sie ulozylo &&&&&&&&&postaraj sie kochana tak nie denerwowac pamietaj ze to nic nie zmieni szybciej zaszkodzi.Elka kochana moj M ma czesto takie jazdy ze mnie wybudza w nocy lub nad ranem,ale ja to jestem taki spioch ze nie zawsze dam sie wybudzic:-Dale chce w tym cylku tempke mierzyc czy mam owulke i czesciej sie kochac bo teraz to bylo kiepsko:tak:damy rade nie,buziaczki:*:*:*:*gatto super ze wszystko dobrze,pozdrawiam:-)majra kochana ja tez mam @ bedziemy dalej dzialac,glowa do gory:-)

Hejka babki :)

Ja to się tak wyłączyłam ze starankami, bo M mi zwiał na 5 tygodni, że nawet nie wiem, czy owulkę miałam. Jak zawsze mnie zgina w pół, to teraz ledwie co łaskotało, że się zastanawiałam czy ja coś czuję, czy sobie wmawiam. @ powinna przyleźć za 7 dni i zawsze już miałam cyc jak balon a tu kompletnie nic. Malusińkie A nawet nie drgnęło i zupełnie nie boli, jak bym dopiero co @ skończyła. Dziwne te nasze organizmy :eek:. Szczerze mówiąc, to takiego cyklu, jeszcze nigdy nie miałam.

Buziaki dla wszystkich

Zjola nie ma co myslec za duzo, inny, taki sam......smaki czy owaki....czekaj cierpliwie i nie nakrecaj sie! Ucz sie lepiej i nie mysl!! My juz na staraniach mamy jedna ciezarowke, co maz byl 2 tyg w delegacji, a ona w ciazy:-D:tak:

Gatto - ja tam nie myślę, tylko dobrze mi, że mnie nic nie boli, ha, ha. Tego nie da się nie zauważyć :-)
A jak tam twoja kruszynka? Widzę, że jeszcze nie masz suwaczka. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Zjola mam nadzieje, ze dobrze, jeszcze jej nie widzialam, nie czuje, nie przeszkadza, jesc nie wola, nie zwraca obiadu....grzeczna:happy:

Do góry