reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Majra, nie zauwazylam.. Od jakiegos czasu mam inna jednostke czasu, nazywa sie pampers. Po pierwszym pampersie jest karmienie, potem drzemka, po drugim pampersie ubieramy sie i schodzimy do salonu, po trzecim jemy i wychodzimy na spacer itd. Dzien po dniu wyglada w zasadzie identycznie, mozna mies dejavu.:-D Roznica polega glownie na tym, ze dzis kupimy marchewka, jutro nie i dzis maly je zupke, jutro przecierek. I odwieczny dylemat kur domowych - co dzis ugotowac na obiad.:-D

reklama
Witam
Martusia mega mega GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az sie normalnie wzielam i polakalam:-Dalez sie ciesze cuda cuda i jeszcze raz cuda:-)
Pepsiak witaj zostan z nimi i pisz o wszystkim:-)
Kwiatuszku trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte no i za obrone wszystko pojdzie napewno jak po masle
Kłaczku swieta racja, czy czlowiek musi jesc codziennie:-p

Ja rowniez jestem za tym aby brzuchatki z nami tutaj zostaly baaaa nawet nie widze innej opcji :-D Trafilam przypadkiem na forum, nie wiedzialam co ze soba zrobic po # i to bylo najlepsze co mnie spotkalo w moim zyciu psychicznym :-p:-pmam nadzieje ze juz tu zostane i wspolnie z Wami bede przezywac wzloty i upadki wlasne i wasze chociaz zycze tylko wzlotow:-)

martusia , gratuluje ci serdecznie !

IZW , doczytałam że już leniu****esz ! wpadaj częściej :)
Emy , buziaki oczywiście dla ciebie :)

chyba muszę tu częściej pisać , jak tu takie cuda się dzieją :-p
z cykli bez owu i niedrożnych jajowodów płodzicie dzieci - ładne kwiatki :-D

Ostatnia edycja:
Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za kciuki i gratulację!! Obym tym razem mogła do końca cieszyć się ciążą i zdrowym maleństwem ;)
Kłaczek oby mój urwis był tak wspaniały jak Twój bezowulacyjny Karolek ;) choć oboje z mężusiem już teraz mamy przeczucie że zamieszkała w brzusiu dziewuszka!!:):)
Gatto Tobie też chciałam podziękować za pomoc w interpretacji mojego cyklu ;):*:*

Wszystkim ciężarówkom życzę zdrówka Waszego i Kruszynek, starającym się przesyłam fluidki i pamiętajcie że CUDA się zdarzają!! Czerwcowe maleńkie Cudy mieszkają u Gatto, Kłaczka, Kwiatuszka i u mnie w brzuszkach ;) Nigdy nie traćcie nadziei!!;*:* A kobietkom które muszą jeszcze poczekać ze starankami dużo siły i cierpliwości ;*:*

BEREK!!!!!!!!!! Która następna?? :-):-):-D

witajcie.

bett co do dzialki to jest tak,ze nie jest nigdzie wystawiona,ale mysla nad tym-juz dobre pare lat...no tyle,ze nikt z rodziny za taka kase jej nie chce wiaomo cena z kosmosu...a oni płacza,ze kupili dla wnukow,ale nikt jej nie chce...anty kwas zaleca sie na 3 miechy przed planowanym zajsciem.wiec mozesz zaczac brac sobie nie zaszkodzi ci.izw dobre wiesci z wizyty miło sie czyta.to ty masz kochana długa szyjke.moja ma 33mm...no tyle,ze jestesmy na roznych etapach...a mnie tez dziasła krwawia i kupilam sobie paste lacalut activ i pomaga.sowinka tobie rowniez gratuluje udanej wizyty i dobrych wiesci.Aniołkowa.Mama czekałam na wiesci od ciebie.super,ze wszystko dobrze biorac pod uwage to co sie wczesniej dzialo...nio i gratuluje corci.same babolki beda:-) a imie juz macie??? kochana wiem,ze sie stresujesz doskonale to rozumiem,ale musisz troche odpuscic zeby mała tez miala jakis komfort w brzuszku.bedzie dobrze.martusia kolejna zaciazona ze straconego niby cyklu gtauluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurcze same dobre wiesci i z wizyt i coraz wiecej zaciazonych...oby dobra passa trwała dalej.teraz lez,odpoczywaj i pisz w pon jak wynik bety.&&&&&&&&&&&.witaj pepsiak.widze,ze ty tez zaciazona:tak::-).kwiatuszek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte.jak w pracy?

a ja sie dzis czuje fatalnie.zaczyna sie fala upałow...jest mi niedobrze i coraz ciezej w dodatq dzis bardzo czesto napinal mi sie brzuch i niestety obawiam sie,ze fenoterolu tak szybko nie odstawimy...pozatym wciaz czuje ssanie w zoładku tak jakbym byla wciaz głodna,ale w ciagu godziny juz zjadłam 5 kanapek...nie wiem zaraz ide lulu to moze jutro bedzie lepiej...

ojejuu, ile radosnych wiadomości! :) martusia, serdecznie gratuluje, trzymam mocno kciuki oby wszystko było jak najlepiej :) a co do Twojego pytania - ja bym tam chętnie złapała ;-)
aniołkowa mamo, ani się waż uciekać ;-)tyle radochy dajecie newsami, że się udaje, że cuda są, że może być dobrze - gatto, kłaczku, karola 1388 i cała reszto -niech żadna z Was nie ucieka nigdzie :-D jesteście nam potrzebne, żeby wierzyć, że nam też się uda :tak:
anty, widzę, że Ty jak ja skakasz, a nie skaczesz:-D

ja dziś byłam u mojego nowo narodzonego chrześniaka - takie maleństwo, takie kochane... ech, ile radości daje samo popatrzenie, zajęcie się chwilę takim szkrabem... :)

sorki,zapomniałam o kwiatuszku:zawstydzona/y:
kwiatuszku na pewno będzie dobrze,ale jak chcesz kciuki to proszę bardzo&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
kłaczku jak widzę ty masz porównanie (niestety) bo ja tylko mogę się domyślać...i mam cichutką nadzieję,że na domyślaniu się skończy
pepsiak witam i ja.
czarna no właśnie,to pomyśl co by było gdyby wszystko z nami w porządku było -lawina dzieci:-)
karola dobre -kupili dla wnuków czy żeby na wnukach zarobić?:-)
kasia może to przez późną porę;-),albo jakieś zaćmienie umysłu mam,ale nie bardzo rozumiem:zawstydzona/y:...Jakąś literówkę zrobiłam czy cóś? o matko już wiem...Widocznie dzisiejszy dzień to jedno wielkie zaćmienie:-)Ale to kara za to,że ciągle innych poprawiam,zwłaszcza gdy facet mówi "poszłem"

Ostatnia edycja:
reklama
nie nie anty, po prostu ze mnie się śmieją, jak mówię albo napiszę gdzieś, że skakam ze szczęścia, że to niepoprawnie :-D a mi się akurat ta wersja bardziej podoba;-)

Do góry