witajcie.
bett co do dzialki to jest tak,ze nie jest nigdzie wystawiona,ale mysla nad tym-juz dobre pare lat...no tyle,ze nikt z rodziny za taka kase jej nie chce wiaomo cena z kosmosu...a oni płacza,ze kupili dla wnukow,ale nikt jej nie chce...
anty kwas zaleca sie na 3 miechy przed planowanym zajsciem.wiec mozesz zaczac brac sobie nie zaszkodzi ci.
izw dobre wiesci z wizyty miło sie czyta.to ty masz kochana długa szyjke.moja ma 33mm...no tyle,ze jestesmy na roznych etapach...a mnie tez dziasła krwawia i kupilam sobie paste lacalut activ i pomaga.
sowinka tobie rowniez gratuluje udanej wizyty i dobrych wiesci.
Aniołkowa.Mama czekałam na wiesci od ciebie.super,ze wszystko dobrze biorac pod uwage to co sie wczesniej dzialo...nio i gratuluje corci.same babolki beda:-) a imie juz macie??? kochana wiem,ze sie stresujesz doskonale to rozumiem,ale musisz troche odpuscic zeby mała tez miala jakis komfort w brzuszku.bedzie dobrze.
martusia kolejna zaciazona ze straconego niby cyklu gtauluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurcze same dobre wiesci i z wizyt i coraz wiecej zaciazonych...oby dobra passa trwała dalej.teraz lez,odpoczywaj i pisz w pon jak wynik bety.&&&&&&&&&&&.witaj
pepsiak.widze,ze ty tez zaciazona
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
:-).
kwiatuszek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte.jak w pracy?
a ja sie dzis czuje fatalnie.zaczyna sie fala upałow...jest mi niedobrze i coraz ciezej w dodatq dzis bardzo czesto napinal mi sie brzuch i niestety obawiam sie,ze fenoterolu tak szybko nie odstawimy...pozatym wciaz czuje ssanie w zoładku tak jakbym byla wciaz głodna,ale w ciagu godziny juz zjadłam 5 kanapek...nie wiem zaraz ide lulu to moze jutro bedzie lepiej...