reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

anilak ja miałam identycznie,ufałam lekarzowi,rozumiałam co do mnie mówi,ale gdzieś tam w sercu wciąż tkwiła nadzieja,że może się jednak pomylił,że lada dzień pojawi się jednak zarodek.W dniu ostatniego badania usg moje piersi nagle zaczęły wracać do normalnego stanu,cyba dopiero to mnie przekonało do końca.A i tak gdy wszystko się zaczęło poczułam się jak morderczyni.Ciężko to wszystko zrozumieć i przejść nad tym do porządku dziennego,tym bardziej że tak naprawdę nikt z naszych bliskich nie jest w stanie tego zrozumieć.Ja jestem przeszczęśliwa,że przypadkiem trafiłam na to forum,bo tu nikomu nic nie trzeba tłumaczyć.Trzymam kciuki za wizytę,aby okazało się,że wszystko jest dobrze i że możecie zacząć staranka.Mnie lekarz kazał odczekać 3 cykle.
AniołkowaMamo widzisz dziewczyny są tego samego zdania co ja-brzuszki nikogo tu nie kłują po oczach,wręcz przeciwnie-dają nadzieję,a na tym wątku to towar bardzo pożądany...
emy mam nadzieję,że wkrótce wygrasz ze swoimi cyklami i walniesz nam po oczach wielkimi grubymi krechami;-)&&&&&&&&&&&

reklama
LASKI KOCHANE!!!!!! Nie miałam internetu przez dwa dni, bo jakiś debil linie pozrywał dla zabawy, a ja tak bardzo chciałabym Wam coś powiedzieć!!

27 czerwca czekając na okres postanowiłam rano zrobić test żeby uspokoić się wreszcie i odepchnąć od siebie jakiekolwiek nadzieje. Jakież było moje zdziwienie gdy na teście ujrzałam BLADZIUTKĄ DRUGĄ KRESECZKĘ!! Cała aż dygotałam z wrażenia!! Wczoraj byłam na Becie ale wynik będzie dopiero w poniedziałek... Dziś powtórzyłam test i wyskoczyła druga już tylko lekko jaśniejsza od testowej kreseczka!!! JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA,ale zarazem pełna obaw i niepokoju o moją Kruszynkę!! Mam nadzieję jednak że uda mi się tym razem donosić ciążę!! Powiem jeszcze że oprócz senności i bólu piersi czuję się rewelacyjnie ;)
OGŁASZAM CZERWIEC MIESIĄCEM CUDÓW! Bo z bezowulacyjnego mojego wykresu, na który byłam zła pojawiło się we mnie nowe życie które daje mi nadzieję na lepsze jutro!! :*

Kochane obiecuję że doczytam Was jutro, ale idę poleżeć bo spać się chce ;):)

Jestem nowa, więc się witam :-)Czuje się jeszcze nieco zagubiona na forum,ale wszystko z czasem:-), mam nadzieję że szybko się zadomowię:-)
ściskam Was wszystkie mocno i za wszystkie trzymam kciuki.

Sowinka, dziekuje. Widze ze i Ty zapunktowana.:-D
Anilek, u mnie wynik brzmial identycznie, tylko... Poronienie zaczelo sie samoistnie i widocznie malenstwo zdazylo... Wiem, ze bylo bo widzialam je na USG. Szczerze mowiac nie wiem co by bylo wtedy dla mnie lepsze bo wybor byl miedzy stolikiem w laboratorium a toaleta. Za drugim razem z ulga powitalam wiadomosc ze ciaza jest bezzarodkowa - jesli juz musialo nie wyjsc, to lepiej ze tak.
Anty, dokladnie tak jest. Przynajmniej w moim rozumieniu, tracac ciaze bezzarodkowa, stracilam jakies nadzieje, marzenie, wyobrazenie, plan... Kiedy wiemy, ze rozwija sie dziecko i ono umiera, sytuacja jest o wiele trudniejsza.
Martussia, w ogole to dziwny miesiac - Gatto tez teoretycznie z cyklu straconego. A bezowulacyjne dzieci sa obledne. Patrz na Karola.:-D
Czesc, pepsiaku! Fajny nick!

Ostatnia edycja:
reklama
Ale jaja;) a raczej jajniki:-D Martusia GRATULUJE :************
Dziewczyny u mnie bez zmian. Cycki bolą, mam nudności ale staram sie nie wymiotować, jem ładnie lekarstwa i uczę się do obrony. W przyszły wtorek mam wizytę. Módlcie się żeby wszystko było w porządku!
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco;*

Do góry