anty2
Fanka BB :)
anilak ja miałam identycznie,ufałam lekarzowi,rozumiałam co do mnie mówi,ale gdzieś tam w sercu wciąż tkwiła nadzieja,że może się jednak pomylił,że lada dzień pojawi się jednak zarodek.W dniu ostatniego badania usg moje piersi nagle zaczęły wracać do normalnego stanu,cyba dopiero to mnie przekonało do końca.A i tak gdy wszystko się zaczęło poczułam się jak morderczyni.Ciężko to wszystko zrozumieć i przejść nad tym do porządku dziennego,tym bardziej że tak naprawdę nikt z naszych bliskich nie jest w stanie tego zrozumieć.Ja jestem przeszczęśliwa,że przypadkiem trafiłam na to forum,bo tu nikomu nic nie trzeba tłumaczyć.Trzymam kciuki za wizytę,aby okazało się,że wszystko jest dobrze i że możecie zacząć staranka.Mnie lekarz kazał odczekać 3 cykle.
AniołkowaMamo widzisz dziewczyny są tego samego zdania co ja-brzuszki nikogo tu nie kłują po oczach,wręcz przeciwnie-dają nadzieję,a na tym wątku to towar bardzo pożądany...
emy mam nadzieję,że wkrótce wygrasz ze swoimi cyklami i walniesz nam po oczach wielkimi grubymi krechami;-)&&&&&&&&&&&
AniołkowaMamo widzisz dziewczyny są tego samego zdania co ja-brzuszki nikogo tu nie kłują po oczach,wręcz przeciwnie-dają nadzieję,a na tym wątku to towar bardzo pożądany...
emy mam nadzieję,że wkrótce wygrasz ze swoimi cyklami i walniesz nam po oczach wielkimi grubymi krechami;-)&&&&&&&&&&&