reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam
jak ja się cieszę, odebrałam wyniki, toxo IgG 650, takie samo jak ponad miesiąc temu, nic nie wzrosło, to stare nieaktywne zakażenie, a CMV IgM 0.28 gdzie zakres referencyjny Ujemny <0.8, więc to też juz stare , niegroźne. Jestem przeszczęśliwa, dzwoniła do doktorka, teraz to już tylko ode mnie zależy( no i od męzusia, ale ja już sie postaram) kiedy zaczniemy staranka. Owulacje miałam dwa dni temu , jak dobrze pójdzie to następna powinna być koniec lipca początek sierpnia. Juuhuuu:-D
Myślałąm ze wyniki będa złe, ze teraz nic się nie da zmajstrowac, trzeba będzie czekać atu taka niespodzianka. Przed odebraniem wyników chciałam kupić gumki ale nie było i nie kupiłam a teraz to już niepotrzebne, bo od jutra wieczor już czas niepłodny a póżniej to będe kusić M żeby o nich zapomniał:-p.

Dziewczyny co do długości cykli to ja miałam bardzo róznie, 34,35,36,41,45, a jak miałm robione zylaki to się przeciągnęło nawet do 54, tylko że owulacja zawsze była , bo mierzę tempkę.

Plenitude wierzę bardzo mocno że w końcu się Wam uda

Kobietko mi to wszystko ciążowo wygląda

A wczoraj kuzynka oddała mi leżaczek bo dostali na chrzciny, i tak wczoraj leżał w tym pokoju i mi smęcił , i już sama wczoraj nie wiedział czy chcę kolejne dziecko, taki strach mnie ogarniał a tera zobrót o 180 stopni

MOGĘ LATAĆ:-D

lećcie ze mną

Kasiu - tak :) Musisz tylko uważać kiedy skręcasz w lewo na skrzyżowaniu a na przeciwko znajduje się samochód który jedzie prosto, wtedy gdy zaczniesz wykonywać skręt znajdzie się on w połowie skrzyżowania po twojej prawej stronie i wtedy musisz się zatrzymać na środku skrzyżowania, przepuścić go i dopiero potem kontynuować skręt.

Kobietko - można wykupić dodatkowe jazdy :tak:

Lenko - to super!

Kasiu - tak :) Musisz tylko uważać kiedy skręcasz w lewo na skrzyżowaniu a na przeciwko znajduje się samochód który jedzie prosto, wtedy gdy zaczniesz wykonywać skręt znajdzie się on w połowie skrzyżowania po twojej prawej stronie i wtedy musisz się zatrzymać na środku skrzyżowania, przepuścić go i dopiero potem kontynuować skręt.

ja miałam taką ostatnio sytuację na równorzędnym, że chciałam skręcić w lewo a z naprzeciwka jechał samochód prosto, który teoretycznie musiałam puścić ale on też miał po prawej auto które miało jechać prosto. nie wiem czy mnie dobrze rozumiesz w każdym bądź razie na skrzyżowaniu były 3 samochody i tylko ja nie miałam nikogo po prawej i czy w takiej sytuacji powinnam przejechać pierwsza czy puścić tego z naprzeciwka?

Plenitude - :-:)-:)-( bardzo mi przykro, ale ja taka durna jestem, że nie tracę jeszcze nadziei &&&&&&&&&&&
Lenka - super wieści!!!

Jeny ja mam jakieś kłucia w brzuchu nie jak na @ tylko takie dziwne coś wzięłam nospę ,a i łykam folik sobie tak na zaś .
Idę się w końcu wykąpać bo idę idę i dojść nie mogę, a nie przepraszam mam jeszcze kawkę do wypicia to za chwilkę pójdę.

Bett - Ty powinnaś zacząc skręt i zatrzymac się na środku skrzyżowania. Ostatnie z aut, o których piszesz miało w takim razie wolną prawą stronę gdy ty znalazłaś się na środku skrzyżowania i powinno jechać pierwsze, potem powinno jechać auto, które jechało z naprzeciwka a na końcu ty powinnaś zakończyć manewr skrętu w lewo.

reklama
Zjola - dziękuję za wyjaśnienie. akurat to skrzyżowanie było tak małe że jakbym się zatrzymała na środku to ten z mojej lewej już by nigdzie nie pojechał. ja skorzystałam z tego że wszyscy stali i przejechałam pierwsza :-p

Do góry