reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasia - może tak - uczę się prowadzić kursy na prawko :) Jednym słowem robię kurs instruktora nauki jazdy, a po drodze, dla przyjemności zrobiłam sobie jeszcze prawo jazdy na motocykl :tak:

no o motocyklu pamiętam, podglądałam Was wtedy ;-) ale nie wiedziałam, że się uczysz jeszcze tego. ale dobrze, idź, rób, przełam stereotyp, że baby instruktorzy są najgorsi :-)

Zjola- no to już sukces :) super , ja idę do Ciebie na doszkolenie za rok bo teraz nie jeżdżę z uwagi na leki ,które biorę więc za rok jak znalazł mam instruktorkę :)Czytałam ,że po pierwszym epizodzie choroby leki bierze się przez 2 lata więc pewnie mi odstawi za rok to będę śmigała autkiem jak dawniej:)

Plenitude, wiem jak frustrujace sa kolejne porazki, jak narasta presja i jak coraz trudniej zlapac dystans, gdy narasta w nas pragnienie macierzynstwa. Mam nadzieje ze uda Ci sie ogarnac emocje, ze juz za chwile uda sie i bedziesz sie cieszyc rosnacym brzuszkiem i to co dzis przezywasz bedzie tylko wspomnieniem.

Zjola, Ty babolu! Jaja sobie robisz??

Kobietko - chętnie z Tobą pojeżdżę, tylko nie wiem, czy tu, czy tam?

Kłaczek - a nie :-p. Przecież życie zaczyna się po 40, no nie?

Kasiu - bo najważniejsze, żeby na skrzyżowaniu nie zastanawiać się co ma zrobić każdy z pojazdów, tylko konkretnie co masz zrobić ty i czy masz wolną prawą stronę. Nie jedziesz do póki prawej strony nie będziesz miała wolnej. Ot co.

reklama
Do góry