reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

bett nio moja mama tez tak mowi,ze dziewczynke mozna zawsze ładniej ubrac,uczesac itd.a ja mysle,ze my poprostu widzimy wiecej dziewczecych ubranek,bo bardziej rzucaja sie w oczy,a ilosc pewnie jest taka sama.ale akurat tego bedziemy miec pod dostatkiem.kolezanki 2 chca oddac ciuszki i kuzynka wiec mnostwo ubranek bedzie Alutka miała:tak: kurcze jestem taka szczesliwa...ahhhhh....ale i tak sie bede bać.do konca. gatto nio e-ciotek zatrzesienie:tak:

reklama
karola widzisz kochana mowilam ze jest oki:-)SUPER,super gratuluje wam córeczki;-);-);-)
enya nie moge uwierzyc,nie bylabym z takim czlowiekiem ale to tylko moje odczucie,mam innego meza i sobie tego poprostu nie wyobrazam:szok:przepraszam jesli Cie urazilam ale nie moge stlumic emocji,przeciez ty bylas ze wszystkim sama a gdzie wsparcie???:-(

Ostatnia edycja:
wstawie zdjecie z usg jesli nikogo nie uraze...niestety widocznosc nie jest najwspanialsza,bo moj aparat w tel pozostawia wiele do zyczenia,ale cos tam widac:tak: a sale tez nam sie udalo zarezerwowac:tak: 042512200429-001.jpg

karola-gratulacje,moj M tez chce core a ja mowie ,ze trzeba brac to co Pan Bog daje no i najwazniejsze ze zdrowe.enya-ja tez jestem w szoku:szok: zachowaniem Twego meza.
klaczku-ale sie usmialam:-D:-D:-D z tego haka.

nio ja mialam przeczucie na chlopca.ale widocznie mam kiepskie przeczucie:-D pewnie,ze to jest obojetne.jak pierwsze dziecko to bez roznicy.przy drugim czasem rodzice maja juz jakies typy bo np chca miec parke,ale dla takich kobiet jak my płec jest sprawa drugo rzedna,bo my i tak czekamy wiele lat na to by wogole zostac mamami...

Karola, gratulacje! Po prostu pieknie! I te wszystkie slodziuchne ubranka - kiecuszki, kokardeczki, koroneczki... Nie to co chlopaki - portki w zebach, koszula po kolana i gile po pas.:-D

Dulano, jednego chlopisko moje nie bierze pod uwaga - budyneczki tu lichutkie i sciany watlutkie...;-)

Pikus, szczegol techniczny, grunt zeby sie w koncu udalo bo Karol jedynakiem zostanie, a takiego swinstwa nie chce mu zrobic.

klaczek-moj M mowi do trzeciego dziecka jedziemy bez zabezpieczenia:szok::szok:jedno po drugim i powrot do pracy:-D:-D,a ja mowie co?a kto dzieci wychowa my w DE sami jestesmy,wiec z tym powrotem do pracy to nie tak szybko:no:

tak karola masz racje dla nas mam aniolkowych to drugo rzedna spraw,wazne ze chociaz jedno malenstwo miec.

reklama
Do góry