reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

aniii - widziałam, że pytałaś co u mnie... oprócz tego czwartkowego krwawienia, to krwawiłam jeszcze w sobotę wieczorem, a od tamtej pory mam cały czas brązowe plamienia, jutro idę na wizytę i dowiem się na czym stoję. na razie dopadła mnie jakaś apatia i niemoc. mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku. ściskam mocno

reklama
Karolinko no mi badan narazie nie kazali robic tylko teraz szybko sie starac,ale jak znowu nie wyjdzie albo sie nie uda :-:)-:)-( ja mam endometrioze i to działa na niekorzysc a teraz ta pozamaciczna????myslałam ze limit nieszczesc wyczerpałam ale jak widac nie .Mi nie pękło ale krew zaczeła do brzucha wpływac bo czekali do ostatniej chwili zeby samo sie oprozniło bo nie chcieli znowu mnie ciąć ale niestety nie mogli dłuzej czekac,a po operacji mieli ze,ma nastepna szopke bo tetno mialam 180-190 a cisnienie 60/40 i całą noc tak,a rano morfologia na badanie i przetoczenie krwi 500ml bo wszystkie badania krwi na zero poleciały.Jestem jeszcze na zwolnieniu do 2.05 a w poniedziałek mam kontrole i zobacze co dalej powie.
A co do Ciebie to lez i dbaj o siebie a brzuszek jak sie napina to jakies leki powinni Ci dawac
Dziękuje za wiadomosci od As ;-) dobrze ze jeszcze w dwupaku :tak:

enya to badanie jest na poziom tarczycy, mało kiedy jest dawane bo niby podstawowe jest TSH , a znam już drugą dziewczynę że TSH wyszło jej książkowe, a te anty wyszły bardzo wysokie. To badanie możesz sobie zrobić kiedy chcesz. Ja je dzisiaj robiłam i za te dwa zapłaciłam 36 zł.

Dzieki piekne Wszystkim za wsparcie.

Czarna, tarczyce i prolaktyne moge wykluczyc, bo sa juz pod kontrola, jutro kolejna. natomiast zostaje mi progesteron i podobno czwarty potencjalny strzal, czyli zrosty. ale skoro minal juz rok nieudanych staranx, to moj gin kazal przyjsc zeby zaczac rozmawiac z moim organizmem inaczej. najlepsze jest to, ze pod wzgledem ginekologicznym wygladam na okaz zdrowia, owu sa, tylko tarczyca jak zwykle jest winna. no ale teraz to juz zostala uspokojona na maksa, wiec juz sama nie wiem. dlatego trzeba sie wziac w garsc i skupic na szukaniu normalnej roboty no i za siebie, bo juz mam ochote usunac wszystkie lustra.

slodkich snow.

Anulka16 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam kciuki. skoro tak solidnie w tym m-cu pracowaliscie to zaslugujecie na fasolkę!

emy kochana jak dobrze cię widziec i to z takim suwaczkiem... twoje aniołki wierzę ze dopilnują byś była szczęśliwą ziemską mama :-)

pozdrawiam
Dzięki! Suwaczek to jeszcze nie wszystko, ale zawsze poprawia humor ;-)
Trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie!

Dzieńdoberek!

Jaki tu dzisiaj zastój!!! No to ja pierwsza z rana (późnego) życzę miłego dnia no i super weekendu, który się zaczyna.
U mnie pogoda niezbyt, szaro za oknem, popadało, a wczoraj było tak fajnie. Pospacerowałam chyba aż za dużo bo podbrzusze mnie bardziej bolało i musiałam troszkę poleżeć.
Szlag mnie trafia. Od rana przeglądam oferty pracy i jest beznadziejnie po prostu. W swoim zawodzie marne szanse, więc szukam już czegokolwiek byle nie siedzieć już w tym domu i zarobić jakieś $$$.

Też słyszałam że to samo TSH nie jest zbyt miarodajne, znajoma mi opowiadała, że po poronieniu kumpela właśnie zbadała te przeciwciała i to niby była właśnie przyczyna, a samo TSH wychodziło w normie.

Pozdrawiam

Cześć babeczki!

Tak dużo produkujecie, że nie sposób to wszytko przeczytać :no:.
Melduję bez zdziwienia, ze @ przylazła w terminie. Ja dzisiaj na L4, bo gardło odmówiło mi posłuszeństwa.

Pozdrawiam wszystkie serdecznie :)

Zjola ale chyba to dobrze, że przyszła w terminie???

U mnie słonecznie. Muszę wywlec się do sklepu, a jeszcze w piżamie siedzę :) Nawet nie chce mi się myśleć co trzeba kupić :))))))))))))
A dziś impreza i muszę być w pełni gotowości, a mi się nie chce ;)

Jak wy duzo produkujecie tutaj:-),ale to nic ja was uwielbiam czytac czasami sie posmiac,a czasami posmucic.

engel-ja,tez chce jakies domowe zwierzatko psa albo kota to wszyscy na mnie krzycza,ze zadnych zwierzat w domu tylko dzieci maja byc.
karola-ja,wiem ze tak od razu sie nie da,ale my juz sie staramy jakies 3lata albo wiecej juz sama nie pamietam ile:baffled: w tym jedna ciaza pozamaciczna.

anulka-a z tym urlopem to taki spontan byl,ale sie ciesze ze lecimy,bo leci nas w sumie 7osob,na poczatku maz krzyczal na mnie,bo on chcial autem skandynawie zwiedzic,a ja tam wole cieple kraje,slonce,plaza i nic wiecej do szczescia mi nie jest potrzebne procz zdrowego dzieciatka chociaz jednego jak bog da.

malami-ja,tez jestem po ciazy pozamacicznej jak trafilam do szpitala to patrzyli na mnie jakos tak dziwnie,bo ja tydz.po @ dostalam mdlosci,bole piersi ,wymioty straszne ogolnie bardzo sie zle czulam .Powiedziano mi,ze to jest 2 tydz.ciazy,moja pierwsz beta wynosila 554,po 2dnich mi powtorzyli beta spadla,pozniej znowu powtorzyli beta wsrosla,pozniej jeszcze dwa razy powtarzali dla pewnosci i to byl koniec mojej ciazy.Ja od klucia tych igiel mialam rece i uda cale w siniakach.

emy-bardzo mi przykro to co cie spotkalo,znam twoja historie,bo ja was czytam juz bardzo dawno,ale dopiero teraz postanowilam do was dolaczyc.

Nie mozemy sie poddac i koniec!!!!!!!!
Milego dnia zycze u mnie pogoda do d.......y.

reklama
Do góry