Jak wy duzo produkujecie tutaj:-),ale to nic ja was uwielbiam czytac czasami sie posmiac,a czasami posmucic.
engel-ja,tez chce jakies domowe zwierzatko psa albo kota to wszyscy na mnie krzycza,ze zadnych zwierzat w domu tylko dzieci maja byc.
karola-ja,wiem ze tak od razu sie nie da,ale my juz sie staramy jakies 3lata albo wiecej juz sama nie pamietam ile
w tym jedna ciaza pozamaciczna.
anulka-a z tym urlopem to taki spontan byl,ale sie ciesze ze lecimy,bo leci nas w sumie 7osob,na poczatku maz krzyczal na mnie,bo on chcial autem skandynawie zwiedzic,a ja tam wole cieple kraje,slonce,plaza i nic wiecej do szczescia mi nie jest potrzebne procz zdrowego dzieciatka chociaz jednego jak bog da.
malami-ja,tez jestem po ciazy pozamacicznej jak trafilam do szpitala to patrzyli na mnie jakos tak dziwnie,bo ja tydz.po @ dostalam mdlosci,bole piersi ,wymioty straszne ogolnie bardzo sie zle czulam .Powiedziano mi,ze to jest 2 tydz.ciazy,moja pierwsz beta wynosila 554,po 2dnich mi powtorzyli beta spadla,pozniej znowu powtorzyli beta wsrosla,pozniej jeszcze dwa razy powtarzali dla pewnosci i to byl koniec mojej ciazy.Ja od klucia tych igiel mialam rece i uda cale w siniakach.
emy-bardzo mi przykro to co cie spotkalo,znam twoja historie,bo ja was czytam juz bardzo dawno,ale dopiero teraz postanowilam do was dolaczyc.
Nie mozemy sie poddac i koniec!!!!!!!!
Milego dnia zycze u mnie pogoda do d.......y.