hejka, ja dzis bez pradu do 16 bylam , i tak sie rozleniwilam ze
nawet na rowerku nie bylam , a teraz na burze sie zanosi , cudownie, uwielbiam taki nastroj pzed burza i po i sama burze zreszta tez
teraz siedze na allegro bo jakies ciuszki by sie przydalo kupic , wszystko mi jakos tak wisi
dopatruje sie oznak na fasolke , ale nic nie widac, nic nie slychac, zobaczymy , prosze o kciuki, bo tak jak dzialalismy w tym miesiacu to juz nie pamietam kiedy
oj ja tu widze same stare dupcie hi hi, zartuje oczywiscie , mi w tym roku stuknie 32 ale czuje sie na 18
doti mowisz ze bys mnie wzywala na dywanik???
KOBIETKO jak u ciebie?
czarna mowisz ze pajeczyn nie lubimy?kurka no i dobrze , sex pomaga spalic kalorie wiec przyjemne z pozytecznym.No wstaw sobie ten starankowy suwaczek co by cie motywowal
a ja dzis dostalam zlecenie od kolezanki ktora bierze slub o makijaz dla 3 osob, a wczesniej o upieknienie buzki, maski, henna takie tam , ciesze sie bo kaska bedzie
mowicie ze ob 9 to podwyzszone jest? Ja ostatnio mialam 29 i mowili ze to nic
dulano jak ci zazdraszczam urlopiku ;-)
enya bardzo mi przykro
angel sa takie male te taletki do ssania?bo ja mialam takie male pastylki i to pomagalo bo po chwili ssania chec na papierosa przechodzila zupelnie, takie swinstwo, nie bralam tego duzo bo potem biegunke mialam no ale palic przestalam
dzis na obiad zrobilam risotto z przepisu gatto, miodzio!
ZJOLKA nosz kurka wiesz ze ja strasznie ci kibicuje???!!!!
kAROLA kurcze to ladnie wszamalas kapusniaczku, taki robiony samemu jest super, tylko nie warto popijac pozniej gazowanj wody
plenitude bedziesz miec dziecine zobaczysz, tylko nie ma co dziewczyny pisac ze ktos tam po 15 latach zaszeedl w ciaze bo to nie pomaga, dla nas kazdy miesiac jest na wage zlota i zadna nie dopuszcza mysli ze bedzie musiala tak dlugo czekac.buziaki, oj ty !a ciacho sama zjaddlas co?mialas mi dac znac to bym zaklecila do ciebie