reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kwiatuszku, czasem trzeba wyplakac wszystkie lzy, zeby znow zobaczyc swiat.

Zjolka, mialam wlasnie zapytac jak tam sprawy @. Ja... Czekam. Dzis mam 29 dzien cyklu, jak sie nic nie pochranilo to dzis powinna przyjsc @. Tyle ze ostatni cykl mialam 22 dni (druga @ po porodzie), a po porodach potrafia sie na jakis czas cykle rozjechac, wiec nie wiem... Jesli do niedzieli nie przyjdzie, bendem lac.;-)

reklama
Kłaczku - no po porodzie, to się potrafią cykle rozregulować :tak: czasami tak skutecznie, ze następna @ jest po 10 miesiącach :-D. Może jednak @ nie przyjdzie? Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kibicuję ci kochana i życzę rodzeństwa Karolkowi. Ja chyba jednak niedługo przejdę załamanie nerwowe, bo wszystkie dookoła zachodzą w ciążę a u mnie doopa :( Muszę przestać myśleć o ciąży, bo zwariuję!
Z ciekawszych wiadomości, jako lekarstwo na chandrę poszłam na kurs prawa jazdy na motor. Jeszcze nie miałam jazd, na razie szkolenie z pierwszej pomocy. Nie ma to jak "dmuchać" manekina :-D.

Zjolka, kursik jak najbardziej sie przyda - moze przestaniesz myslec o ciazy. Kurde, ja sie lapie na tym ze chce byc chyba az za bardzo... Jakies pobolewania brzucha takie jak przy @ mialam pare dni temu i juz kwas bo pewnie nic z tego itd. Czekaj, jak Ci sie jazdy zaczna - bedzie bajecznie.
Ostatnio smialismy sie z Rajmundem bo w TV cos bylo o motocyklach i padlo haslo "wiatr we wlosach". No, to ja oburzenie, bo jaki wiatr we wlosach, jak jest obowiazek jazdy w kasku? A Rajmund spokojnie: "Zawsze mozesz rozpiac rozporek!"

witajcie:) pogoda do niczego,nic mi sie nie chce.Jeszcze leze i pije kawke:tak: w koncu sie wzielam za siebie,wczoraj dawalam na skakance i biegalam :-Dzobaczymy jak mi to pojdzie bo bym chciala zrzucic z jakies 7 kilo:szok:
anulka tak dokladnie to sa te tabletki obrzydlistwa:dry:mowisz biegunke mialas ja to sie wogole nie moge zalatwic myslalam ze mnie wczoraj rozsadzi :-D:-D
dulano ile ja mialam zwierzat szkoda gadac male zoo:tak:psy uwielbiam a kota bym nie wziela bo nie lubie.Kotom nie ufam oczywiscie bym nie skrzywidzila ale w domu nigdy:no:
zjolka no mial nie przyjsc malpiszon,ale nie martw sie ja jeszcze nie dostalam i nawet nie wiem kiedy przyjdzie;-)
klaczek o to trzymam kciuki zeby nie przyszedl malpiszon @:-)heheheehe zawsze mozesz rozpiac rozporek pekam ze smiechu:-D:-D:-D

pozdrawiam was wszystkie bardzo,bardzo,bardzo mocno:*:*:**:*:

Ostatnia edycja:
Zjolcia :( przytulam...czyli jednak sie potwierdzilo....do dooopy:-(
Malami bardzo mi przykro:( ciagle sobie mysle, ze limit nieszczesc musi sie kiedys do jasnej ciasnej wyczerpac!!
Klaczek cala nadzieja w Tobie, przelam passe!! Jak juz jedna sztacheta wypadnie to i caly plot sie rozwali
:-D:szok:
U mnie po srodowym przytulanku wczoraj pojawily sie plamienia, dzis rano krew, teraz juz tylko plamienia. Jajnik mnie wierci, wiec owulka mam nadzieje, a nie nawrot cysty endo:-(. Dzis wieczorem bede balamucic meza. Amen.

Babolki kochane zycze wam szczescia, takiego najprawdziwszego!!!!!

Witam wszystkie kobietki
dziękuję za mega wsparcie, wiele to dla mnie znaczy. Napisałam długiego posta, ale się wylogowałam i zniknął zamiast się zapisać..
enya lekarz mi nie powiedział, że mam LUF, ale skoro po samym clo pęcherzyki nie pękają tylko pękały po pregnylu a teraz już nawet po tym nie pękają to sama nie wiem, stosunek LH do FSH u mnie to 2,3 czyli PCO. Bez clo nic mi nie rośnie, a bez pregnylu nic nie pęka, a teraz to ju z ż nawet po tym nie pęka. Zmień lekarza bo skoro nawet nie spojrzał na wyniki to go Twój stan chyba za bardzo nie obchodzi..
Emy wydaje mi się, że lekarz czeka, że ten pęcherzyk w zeszłym cyklu był jak dla mnie za duży 23 mm i dlatego nie pękł, a w tym może coś nie poszło tak jak trzeba ( nie powiem mu, że wzięłam 2 tabletki castagnusa, nic już nie biorę, ale czy zioło mogło zaszkodzić? a jeśli tak?) i dopiero w następnym cyklu się wypowie, on nie lubi ferować wyroków bez obserwacji, zapytam go w maju jak nic sam nie powie, czy może powinnam brać coś jeszcze tak jak piszesz.
Elka niech żyją 30-stki :-)
Anulka16 te 32 to niedaleko od nas, ja się czuję na 25, ale tym bardziej przeraża mnie upływ czasu, masz absolutną rację, że każdy miesiąc jest na wagę złota, każdy cykl stracony jest jak krok do tyłu. Ciacho - jak upiekłam to napisałam, że jest gotowe, ale, że byłaś chyba zajęta to sama prawie całe zjadłam:tak:
Karola dziękuję za Twoją empatię, ja właśnie tak się czuję, wyjątek, wyrzutek, napiętnowana słowami lekarzy 14 lat temu, że "będę miała problemy z dziećmi" - słyszę to w głowie do dzisiaj, przez te problemy z @ nie czułam się nigdy jak kobieta, wiecznie zaniżone poczucie własnej wartości więc nic dziwnego, że teraz tak to przeżywam.
3 maja jadę na roczek do synka 22-letniej kuzynki, a w czerwcu na roczek syna 25-letniego brata, obydwie wpadki ale chciane, serce mi pęka jak widzę jak mój mąż patrzy na te dzieci, wiem, że tak bardzo chce mieć własne. Mówi mi, że on mnie nie wini i nigdy nie będzie, że przecież robię co mogę, biegam do lekarza, biorę leki, że przecież poza tym nie mam wpływu na to co robi mój organizm, ale to mi nie pomaga, bardzo to wszystko przeżywam.

Ostatnia edycja:
Kłaczku - ja mam wiatr we włosach na końcu warkoczyka :sorry2:.
Wiadomość z ostatniej chwili: 7 maja idę na kurs instruktora prawa jazdy :szok:. Ludzie, ja zwariowałam !

plenitude ja tez sie zgadzam z aniulka ze kazdy msc jest na wage zlota,ale czasem cos zawodzi i choćbyśmy gory przenosily nie idzie tak jakbysmy chcialy.Dlatego jestem zdania ze trzeba wierzyc i sie nie poddawac bo wiara czyni cuda...Jesli cie bardziej zasmucilam tym co pisalam o mojej siostrze to przepraszam naprawde.Chcialam tylko napisac co oni przezyli,ale zarazem jak wspaniale razem walczyli pelni nadzieji ze w koncu sie uda.Bo tak naprawde nie wiemy kiedy nas spotka ten zaszczyt,ale czyz to nie jest piekne jakie jestesmy pelne nadzieji jak wspaniale sie wspieramy:-)Ja wierze w to ze kazda z nas bedzie juz nie dlugo mega szczesliwa:*
zjolka super gratulacje :*:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
czarna ja tez ogladalam gatto tempke i mowie owulka kurcze:-D
gatto dawaj czadu nowa sypialnia nic tylko baraszkowac:-D:-D i prosze nam tu przyniesc wspaniale wiesci;-)

Do góry