Iza najważniejsze jest podejście. Urlop i odpoczynek dobra rzecz
Karola msz rację. Wszyscy mówią - jeszcze masz czas. A ja mam już bebech duży. Jak jest gorąco to mi ciężko jeździć autobusami, bo autka nie mamy, a ile rzeczy wezmę na raz tym bardziej, że nie mogę dźwigać.
Poza tym nie mam kompletnie nic. A tego wszystkiego trochę jest. Nie da się ukryć. Trzeba wybrać wózek, łóżeczko i fakt, że to można kupić później jak się już ma wybrane, ale ubranka podstawowe, pieluchy...
A z tymi pieluchami też się zastanawiam czy wielorazowego użytku czy pampersy... Ech... ja nic nie wiem
Hona więc teraz to już słuchaj się lekarzy. Nie denerwuj się, leż, zero stresu, zobacz jaki świat jest piękny, ptaszki śpiewają
)))))))))
Ściskam i trzymam kciuki.
Angel uśmiechnij się, a jak nie masz ochoty czegoś robić to nie ró, świat się nie zawali
Zjola Ty to jajcara jesteś. Ale ja musiałabym drąbać sobie najpierw te nogi, żeby je założyć za głowę.
Proponuję też w ramach relaksu wsadzić korek od wina do buziaka i śpiewać
))))))))))
As to już wiesz na czym stoisz
co będzie i jak, a teraz to już poleci szybko jak spładka i będziesz mogła swoje maleństwo przytulić. Hmmmmmm... ale cudownie
A imię Karolinka mi się bardzo podoba i nazwałabym tak swoją córę gdyby nie to, że moja siostrunia ma na imię Karolinka.
Karola żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce
Aniołkowa Mamo w łeb swojemu facetowi - on ma być wsparciem. Muzyczka relaksacyjna, ciepła kąpiel, spacerek na łonie natury, i przeganiaj te sny jak najdalej
Postaraj się myśleć pozytywnie. Wiem, że to trudne, ale pomyśl, że w Tobie takie maleństwo już bije serduszko. I kochaj tego swojego Bąbelka z całych sił. A miłość czyni cuda!!!
Kobietka klaps w jeden pośladek i klaps w drugi. Ty mi tu nie pal wrrrrrrrr...
Lena bądź twarda kobita - nie poddawaj się. Walcz dzielnie... Napisz jak wyniczki potem
Majra mnie to chyba dziś nikt nie pobije = zapomniałam pinu do swojego telefonu, zablokowałam go na amen, a potem ryczałam przez to jak bóbr... ech....