reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie:) po tych swietach to chyba przytylam 3kilo:-)dzisiaj musze sie przeglodzić hehe.
gatto to super trzymam kciuki za staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
do_ti ja zawsze dlugo siedzialam i tak juz pewnie pozostanie:)
kobietka22 to dobrze ze idziesz do gina na pewno cos poradzi:)jak bylo na goscinie?widze ze juz 7dni nie palisz GRATULUJE!!!!!!

reklama
Lilijanna jak po ostatniej wizycie, bo miałaś jakieś obawy i poszłaś wcześniej?

Piszecie o tantum rosa...tu w uk jest to zakazane, bo kilku nastolatków sie tym narkotyzowało:no: afera była ogromna i wycofano go z polskich sklepów.

A ja muszę przytyć trochę :( rodzice mnie zobaczyli po 8 miesiącach i powiedzieli że wyglądam bardzo źle. To chyba przez tą ciąże, która mnie tyle stresu kosztowała.

a ja nie wiem jakim cudem, ale schudłam kilogram... a jadłam baaardzo, baaardzo dużo :-)
koleżanki w pracy już się podobno domyślają, że moja przedłużająca się nieobecność jest związana z ciążą, ale na razie staram się tym nie przejmować, moje zdrowie jest na razie najważniejsze.

Aniii - mam dokładnie tak samo jak Ty, ciągle mi się wydaje, że nie mam żadnych objawów, że cycki nie bolą tak jak powinny...

aniołkowa.mama - przytyć jak przytyć, zadbać o siebie, jeść warzywka, ryby, owoce. Co do mnie to ta wizyta się nie odbyła, ponieważ lekarz był na urlopie, teraz się troszkę uspokoiłam, bo czuję ruchy, no i wizytę tą planowaną mam 21.04, więc raczej po drodze już nie zdecyduję się na dodatkową, chyba, że mocno coś mnie zaniepokoi.

aniii, bett - objawy objawami, ważne by dziecię miało się dobrze :-)

Gatto grunt to pozytywne podejście. Trzymam kciuki

Denerwuje mnie żelazo, które muszę przyjmować. Rozpuszcza mi się ponad godzinę pod językiem :/ a ja tyle cierpliwości nie posiadam.
A mój brzuch wczoraj był cały w plamkach :(

Kobietka ja nawet na wagę nie staję :) po co się stresować

Angel- a w gościnie dobrze było poszalało się z dzieciakami , pojadło pić nie piłam bo prowadziłam :tak:potem się posiedziało u teściowej i Święta zleciały.
a już dziś będę miała gościa siostra przyjedzie w odwiedzinki :-)
No też mam nadzieję ,że gin coś zaradzi i ,że to będzie miły gin bo idę do niego po raz pierwszy ,to dość młody lekarz bo ma 30 z hakiem nie pamiętam dokładnie ile , ale M się już śmieje ,że celowo do młodszego lekarza idę, no fakt celowo bo do tego co mi robił zabieg na pewno nie pójdę ,a miałam wybór ten albo tamten w prawdzie jest kilku lekarzy ,ale jakoś im nie ufam znam ich z opowieści i podziękuję ,a ten do ,którego idę jest z poza miasta.

Cześc obżarciuchy!!!
p.gif
p.gif
p.gif
, ja zakupiłam sobie dres i chce zaczac biegac , u mnie tez zostalo wsystkiego ale przynajmniej nie bede w tym tygodniu kasy wydawac na jedzonko. pogoda piekna , aż zyc sie chce, byłam rano na kijkach ale juz znowu gardełko boli i leze w lozeczku , mialam isc do lekarza ale jutro ide odebrac wyniki wiec jutro sie zbadam.
skopiowałam z odskoczni bo nie chce mi sie pisac tego samego:-p
Aniołkowa to ja bardzo chętnie troche fetu Ci oddam:-Dtak z 5-6 kilo:-D
Kobietko to już 7 dni no widzisz około 75 zł Twoje
Lili buziaczki.
onaxx cos sie zmieniło u ciebie???
Gatto nowe mieszkanie , to i dziecko będzie
Czarna Ty to chudzina jestes to sie mogłas obzerać w swięta co?
Kwiatuszek a ta kora dębu to na upławy tez pomaga?
Zjolka jak tam??

Ostatnia edycja:
witajcie słonka:-) kobietka22 ja tez chodze do młodzika takie ciacho,ze az chce sie chodzic:-D:cool: gatto ciesze sie baaaardzo,ze bedziecie mogli zaczac dzialac...patrz to tak jak byscie zaczynali od nowa...w nowym miejscu...fajnie...bedzie dobrze.lili dobrze,ze juz czujesz ruchy.ja takie delikatne tez juz czuje.dziwne uczucie,ale przyjemne.ja mam 23go ostatnie usg genetyczne,ale bede chciala jesio jedno miec tutaj przed wizyta tam,bo ostatni raz mialam dawwwno i nie chce tak w niewiedzy tam jechac...

a ja dzis dziewczynki sie wkurzylam w aptece.poszlam wykupic clexane i do tej pory placilam 6zł iles tam groszy za opakowanie,a dzis pani mowi,ze cena za 1 op to 17,26,bo teraz co dwa miesiace sa jakies przeliczenia...to ciekawe ile w majuz bedzie clexane kosztowało..ehhh no,ale dla dziecka wszystko...a szczegolnie ten lek.

reklama
Do góry