reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

no tak , czytałam na wieściach ze Karolcia robi Ci miejsce , kurcze jak to sie sprawdzi to będzie super , no bo własnie takk moze być ze ona urodzi a Ty sie przekonasz ze Fazjolek jest:tak:

reklama
Anulka - tylko wiesz, że to nigdy nie jest tak, jak by sobie to człowiek wymarzył, ech. Było by super, tylko czy tak będzie. No i maluch by był na następne święta pod choinką :) Po 3 i pól roku starań mogło by się w końcu udać :wściekła/y:

Anulka - i ty w tym dresiku też z takim dekoltem chodzisz? Kuruj się kochana a ja do domciu spływam założyć mój dresik ździebko już nadgryziony zębem czasu :-(

fajny dresik:tak: kurde ja tez cos musze kupic...wogole wczoraj jak jechalismy na obiad do tesciow to nie mialam w co sie ubrac...mam 1 getry czarne ciazowe i 1 sukienke taka z dzianinki uciagliwa...i tak to nic wiecej.tzn bluzki mam,ale nic na dól...i generalnie muesze popatrzec na allegro wlasnie co by nie zakupic...a my zaczynamy poszukiwania sali weselnej gdyz w przyszłym roq chcemy wziasc slub koscielny:tak:.mielismy w tym w czerwcu,ale nie chcemy,bo ja sie umecze na takiej imprezie,a tak to w przyszlym roq na spokojnie sie wybawimy.jednak problem ze znalezieniem sali na ok 30 osób jest ogromny.u nas same duze restauracje,albo sale osp a male sale nic...zreszta nie chetnie robia przyjecia na taka mała liczbe osob w sezonie...:wściekła/y: cos czuje ze bedzie porazka...

Niestety i ja muszę się dopisać do mam które poroniły ;( u mnie to jest strasznie świeża sprawa bo stało się to 3 dni temu, ale w Waszych postach szukam pocieszenia, że druga ciąża nie musi zakończyć się tak jak pierwsza!

Zjola- mam wizytę dopiero w sobotę , zadrapię się do tego czasu grrrr ,ale podobno warto poczekać bo to dobry lekarz, jak moja mama leżała w szpitalu tam u niego to chciał kobitką na sali kołysankę zaśpiewać na dobranoc:-D:-D
No fajowo by było jakby taki maluteńki Fazjolek się wykluł.

reklama
Zjolka trzymam kciukasy, moze tym razem sie uda!!!!! ilez mozna czekac??:sorry:

Martussia bardzo mi przykro, trzymaj sie!!!!

Karola powodzenia w szukaniu!!! faktycznie 30 osob to ani duzo, ani malo, ale chyba do jasnej ciasnej jakies kameryjne restauracje istnieja?? Masz racje, zeby robic wszystko na spokojnie, bo to emocje sa :)

Anulka, no jak w tym dresiku wyskoczysz na sciezke, to wszystki chlopy w okolicy padna z wrazenia :) albo z wywalonym jezorem beda biegli za toba :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry