reklama
Anulka - tylko wiesz, że to nigdy nie jest tak, jak by sobie to człowiek wymarzył, ech. Było by super, tylko czy tak będzie. No i maluch by był na następne święta pod choinką Po 3 i pól roku starań mogło by się w końcu udać
ja juz to zaczarowałam jak na lampie wisiałaśa przynajmniej BARDZO bym chciała aby sie Wam udało.
chwale sie moim dresem Dres SERENO roz 164-168 dost24H LICYTUJ (2248497940) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mysle ze za tą cene sie opłacało i na długo mi posl€ży.
no Zjolka nie ma to tamto - wierze w Ciebie i Zjolka małego.bużka.
spadam do wyrka sie leczyć buziaczki dla wszystkich.papa
chwale sie moim dresem Dres SERENO roz 164-168 dost24H LICYTUJ (2248497940) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mysle ze za tą cene sie opłacało i na długo mi posl€ży.
no Zjolka nie ma to tamto - wierze w Ciebie i Zjolka małego.bużka.
spadam do wyrka sie leczyć buziaczki dla wszystkich.papa
karola1388
Poprostu żyj...
fajny dresik kurde ja tez cos musze kupic...wogole wczoraj jak jechalismy na obiad do tesciow to nie mialam w co sie ubrac...mam 1 getry czarne ciazowe i 1 sukienke taka z dzianinki uciagliwa...i tak to nic wiecej.tzn bluzki mam,ale nic na dól...i generalnie muesze popatrzec na allegro wlasnie co by nie zakupic...a my zaczynamy poszukiwania sali weselnej gdyz w przyszłym roq chcemy wziasc slub koscielny.mielismy w tym w czerwcu,ale nie chcemy,bo ja sie umecze na takiej imprezie,a tak to w przyszlym roq na spokojnie sie wybawimy.jednak problem ze znalezieniem sali na ok 30 osób jest ogromny.u nas same duze restauracje,albo sale osp a male sale nic...zreszta nie chetnie robia przyjecia na taka mała liczbe osob w sezonie... cos czuje ze bedzie porazka...
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Niestety i ja muszę się dopisać do mam które poroniły ;( u mnie to jest strasznie świeża sprawa bo stało się to 3 dni temu, ale w Waszych postach szukam pocieszenia, że druga ciąża nie musi zakończyć się tak jak pierwsza!
K
kobietka22
Gość
Zjola- mam wizytę dopiero w sobotę , zadrapię się do tego czasu grrrr ,ale podobno warto poczekać bo to dobry lekarz, jak moja mama leżała w szpitalu tam u niego to chciał kobitką na sali kołysankę zaśpiewać na dobranoc
No fajowo by było jakby taki maluteńki Fazjolek się wykluł.
No fajowo by było jakby taki maluteńki Fazjolek się wykluł.
reklama
Zjolka trzymam kciukasy, moze tym razem sie uda!!!!! ilez mozna czekac??
Martussia bardzo mi przykro, trzymaj sie!!!!
Karola powodzenia w szukaniu!!! faktycznie 30 osob to ani duzo, ani malo, ale chyba do jasnej ciasnej jakies kameryjne restauracje istnieja?? Masz racje, zeby robic wszystko na spokojnie, bo to emocje sa
Anulka, no jak w tym dresiku wyskoczysz na sciezke, to wszystki chlopy w okolicy padna z wrazenia albo z wywalonym jezorem beda biegli za toba
Martussia bardzo mi przykro, trzymaj sie!!!!
Karola powodzenia w szukaniu!!! faktycznie 30 osob to ani duzo, ani malo, ale chyba do jasnej ciasnej jakies kameryjne restauracje istnieja?? Masz racje, zeby robic wszystko na spokojnie, bo to emocje sa
Anulka, no jak w tym dresiku wyskoczysz na sciezke, to wszystki chlopy w okolicy padna z wrazenia albo z wywalonym jezorem beda biegli za toba
Ostatnia edycja: