reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej dziewczyny!!!!!!chciałam wam napisać że jesteście bardzo pogodne duszyczki:-) śledzę forum codziennie i śmieję się razem z wami poza na pająka:-D nie raz coś chcę napisać,ale nie wiem co bo wy się już tak zjednoczyłyście.Jak wiecie ja także poroniłam:-( teraz zaczeliśmy staranka ale nie wiem czy coś z tego będzie mam nieregularne miesiączki,nie mam pojęcia kiedy ta owulka będzie.Stwierdziłam że będziemy działać co drugi dzień więc może się uda TRZYMAJCIE KCIUKI!!!

Z okazji świąt wielkanocnych życzę wszystkiego tego,
co od Boga pochodzi, oby skrzydła wiary przykryły
kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie.

reklama
Angel - kciuki za staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Ja też w trakcie ale nie wiem, co z tego wyniknie.
Pisz i nie przejmuj się, że nie jesteś czasami mistrzem klawiatury. My tak czasami lubimy o głupotach pisać, żeby zapomnieć o problemach i kłopotach, no bo w końcu śmiech to zdrowie :tak:

Gatto gratuluje przeprowadzki:)))))) Pamiętajcie,żeby "ochrzcić" każde pomieszczenie;))))))

Ha ha ha , masz jak w banku!!

Angel wcinaj sie w gadki, to sie szybciej wprawisz :)

Wsadzilam przepis na TIRAMISU na Aniolkowe. Pisalam z glowy, bo moj oczywiscie zabral przepis (ktory ma w portfelu) do pracy. Pozniej go skontroluje ze slowem pisanym z tegoz portfela. Toz to najbardziej strzezona receptura od czasow zjednoczenia Italii:-p

Ostatnia edycja:
zjola więc może nam się uda:-) ja za Ciebie również trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&,jak będę coś podejrzewać że jestem to na pewno was dziewczyny poinformuję...chociaż u mnie będzie gorzej bo już się za bardzo nastawiłam na ciążę a wiem z własnego doświadczenia że jak się za bardzo chce to nie wychodzi..

Anulka16 - z tym USG to się zgadzam, nawet mój doktorek się wczoraj śmiał że najchętniej to bym pewnie go chciała mieć w domu razem z maszyną 24h na dobę, niby technika tak idzie do przodu, a jednak jesteśmy zdanę na łaskę lekarzy i wizyt...
Lenka - trzymaj się, płacz kiedy czujesz taką potrzebę i pamiętaj, że wszystko co czujesz jest normalne i naturalne. przytulam Cię mocno
Angel - ja też na początku tylko czytałam, bo mi się wydawało że dziewczyny takie zgrane są, ale się przełamuję powoli. pisz, nawet nie na temat ;) a co do tych starań, to ja nigdy nie monitorowałam owulacji, jedynie obserwowałam śluz i jak było go dużo to były codzienne staranka a jak mniej to co 2 dni w dniach "teoretycznie" płodnych. trzymam mocno kciuki za Wasze staranka &&&&&&&&&&

co do gotowania to ja idę w gości, ale robię bigos i roladę szpinakowa z łososiem, pyyycha
wczoraj jeszcze pytałam doktorka czy mogę jeść wędzonego łososia, bo oczywiście w necie masa sprzecznych informacji, powiedział że mogę i się śmiał, że z tych pytań ciężarnych to wychodzi, że kobiety w ciąży nic innego nie robią tylko jedzą tatara, sushi a w między czasie farbują włosy i że chyba stworzy jakiś FAQ na swojej stronie z odpowiedziami na te "standardowe" pytania :-)

bett -mam nadzieję że się uda!!! ja też nigdy nie obserwowałam cyklu teraz po poronieniu zwracam bardziej uwagę na śluz,bo jest go więcej.Zobaczymy jeśli organizm będzie gotowy to owulka będzie jeśli nie to poczekamy aż przyjdzie w końcu musi się udać.Widzę że Tobie się udało Gratuluję i życzę dużo zdrówka i spokoju przede wszystkim:-)

Angel pisz.pisz im wiecej wariatek tym lepiej :-D
kurcze wy wszystkie idziecie w gosci na te swieta a mnie to nikt nie chce:-D.zartuje oczywiscie, szwagier przyjezdza do nas, choc przy takiej pogodzie to mi wystarczy kolderka i cosik dobrego amciu amciu.o dupe bede sie martwic po swietach

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka - a co tam u Ciebie kochana? Sprzątasz i gotujesz świątecznie? Ja dzisiaj mam gości i jestem w totalnej rozsypce. SKS chyba, czy co?

Do góry