reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Emy wyglądacie przepięknie. Nie jestem pewnie na bieżąco, ale mam nadzieję że jakoś się trzymasz, i śmiem wnioskować ze zdjęć że między Wami też się wszystko układa, i jesteście blisko, i nabraliście trochę sił wraz z wiosną, no i w ogóle często o Tobie myślę. Nie wiem co jeszcze napisać. Trzymaj się kochana.

reklama
Anulka- :-D:-D:-Dwłaśnie to zrobiłam podrapałam się po głowie o matko kochana dobrze ,że jestem sama:-Dale zrymowałam musiałam strasznie śmiesznie wyglądać jak się tak po głowie drapałam i po brzuchu głaskałam hihihi.
dobra odcedzam pyrki i będę wcinać bo głodna jak wilk jestem.

Anulka czy to glaskanie i drapanie to jaies podchwytliwe pytanie jest?????

Emy cudnie wygladacie!! No modelka jak wymalowana!! Po ilu latach odnowiliscie ta przysiege??

Kobieta wstaw przepis na Anilokowe mamuski szaleja w kuchni, to przynajmniej sie nie zgubi w gaszczu postow :)

Emka, nie wazne do czego:) wazne ze nie dynda, a potem......no wiesz :p

Ide pracowac :( Ciao

witam

pozwalam sobie napisać na tym wątku mimo iz nie spotkała mnie w życiu tragedia utraty dziciątka
piszę bo często tu do Was zaglądam--- by cenić bardziej to co się ma...
pisze by powiedzieć Wam wszystkim ze jesteście wielkie - w swojej stracie, bólu i wsparciu jakie dajecie innym mamom
i pisze wreszcie by powiedzieć - emy - ciesze sie ze jesteś (mimo ze się nie znamy - to jednak będąc na forum 5 lat - troszkę historii się poznało- a ostatnimi czasy martwiłam się i myśłałam co u Ciebie) - ze po wystkim co się stało - trwacie razem i kto wie czy nie mocniej---- myśle ze we wszystkim jest sens tylko trzba go odnależć - Ty w swoim bólu jesteś wielkim wsparciem i ukojeniem dla innych dziewczyn - i szczerze wierze ze utulisz jeszcze Wasz skarb - bądz tu bo dziewczyny potrzebują tu takich duszyczek jak Ty---kiedyś była słodziutka, 13x13--które również swym słowem dużo dawały:tak:
trzymam dziewczyny za Was kciuki
kobietka - gratuluję odstawienia fajeczek - to pierwszy krok - bo rok minie szybko
zjola - za Ciebie tez trzymam kciuki - a tupot małych stópek już blisko
wszystkie, wszystkie - jesteście wielkie
siły i cierpliwości życzę kazdej z Was!!
pozdrawiam

i przepraszam ze tak się wcięłam w wątek;-)

Hana- dzięki ,że do nas napisałaś bardzo nam miło , widzę ,że pamiętasz jeszcze stare bywalczynie, na mnie bardzo działały słowa 13X13 na tym trudnym początku oswajania się z tym co się stało , szkoda ,że już dziewczyny nie zaglądają tu do nas.Napisz czasem coś co u Ciebie słychać i takie tam:)

Emy cudnie wygladacie!! No modelka jak wymalowana!! Po ilu latach odnowiliscie ta przysiege??
Dzieki wielkie. po 9 latach razem. po slubie prawie 7

witam

pozwalam sobie napisać na tym wątku mimo iz nie spotkała mnie w życiu tragedia utraty dziciątka
piszę bo często tu do Was zaglądam--- by cenić bardziej to co się ma...
pisze by powiedzieć Wam wszystkim ze jesteście wielkie - w swojej stracie, bólu i wsparciu jakie dajecie innym mamom
i pisze wreszcie by powiedzieć - emy - ciesze sie ze jesteś (mimo ze się nie znamy - to jednak będąc na forum 5 lat - troszkę historii się poznało- a ostatnimi czasy martwiłam się i myśłałam co u Ciebie) - ze po wystkim co się stało - trwacie razem i kto wie czy nie mocniej---- myśle ze we wszystkim jest sens tylko trzba go odnależć - Ty w swoim bólu jesteś wielkim wsparciem i ukojeniem dla innych dziewczyn - i szczerze wierze ze utulisz jeszcze Wasz skarb - bądz tu bo dziewczyny potrzebują tu takich duszyczek jak Ty---kiedyś była słodziutka, 13x13--które również swym słowem dużo dawały:tak:
trzymam dziewczyny za Was kciuki
dziekuje za mile slowa, fajnie ze sie odezwalas. przyznam sie slodziutka zawsze dodawala mi sil, jast taka moja prywatna watkowa idolka ;-)i chyba nie tylko moja

No w końcu się najadłam :-pteraz będzie mnie prześladować myśl o papierosie:wściekła/y:
Emy - tak Słodziutka to także moja idolka :)wspaniała kobieta:)
Ja uciekam dziewczynki niedługo M wróci i muszę się ogarnąć , pozdrawiam i do jutra:)

witajcie.
My nadal w dwupaku !!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
wczoraj miałam USG.
Karolcia to duża panna.:tak::tak:
Waży 2500 g i jest ponad tydzień do przodu z wagą.:-D:-D
U mnie potwierdziło się niestety łożysko centralnie przodujące,więc dostałam już kwalifikacje do CC.
Powoli oswajam się z tą myślą.:eek::eek:
Ograniczenia z powodu tego łożyska są duże ,ale dajemy radę.
Raz na tydzień mycie głowy,raz na 3-4 dni mogę iść pod prysznic i kilka razy na dzień do toalety.
No cóż......
świnia się nie myje i żyje -to ja też dam radę.;-):-D:-D:-D

pozdrawiam Was wszystkie.

witajcie ja juz po wizycie.wszystko jest dobrze.mam sie niepotrzebnie nie stresowac,bo to 18tc i na ruchy jeszcze bedzie czas.lekarz powiedzial,ze za ok 2 tyg moge zaczac cos czuc z racji tego,ze to pierwsza zaawansowana ciaza itd.pobral mi wymaz na cytologie,szyjke mam ładna,z badania tez wszystko dobrze,za tydzien mam przyjsc po zw dalsze i po skierowanie do usg prenatalnego w 21tc.
emy sliczne zdjecia.kochana jaka ty urodziwa jestes to....:-);-) pieknie. as dajecie rade to dobrze.3 mam kciuki&&&.

reklama
Do góry