reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Emy wyglądacie przepięknie. Nie jestem pewnie na bieżąco, ale mam nadzieję że jakoś się trzymasz, i śmiem wnioskować ze zdjęć że między Wami też się wszystko układa, i jesteście blisko, i nabraliście trochę sił wraz z wiosną, no i w ogóle często o Tobie myślę. Nie wiem co jeszcze napisać. Trzymaj się kochana.

reklama
Anulka- :-D:-D:-Dwłaśnie to zrobiłam podrapałam się po głowie o matko kochana dobrze ,że jestem sama:-Dale zrymowałam musiałam strasznie śmiesznie wyglądać jak się tak po głowie drapałam i po brzuchu głaskałam hihihi.
dobra odcedzam pyrki i będę wcinać bo głodna jak wilk jestem.

Anulka czy to glaskanie i drapanie to jaies podchwytliwe pytanie jest?????

Emy cudnie wygladacie!! No modelka jak wymalowana!! Po ilu latach odnowiliscie ta przysiege??

Kobieta wstaw przepis na Anilokowe mamuski szaleja w kuchni, to przynajmniej sie nie zgubi w gaszczu postow :)

Emka, nie wazne do czego:) wazne ze nie dynda, a potem......no wiesz :p

Ide pracowac :( Ciao

witam

pozwalam sobie napisać na tym wątku mimo iz nie spotkała mnie w życiu tragedia utraty dziciątka
piszę bo często tu do Was zaglądam--- by cenić bardziej to co się ma...
pisze by powiedzieć Wam wszystkim ze jesteście wielkie - w swojej stracie, bólu i wsparciu jakie dajecie innym mamom
i pisze wreszcie by powiedzieć - emy - ciesze sie ze jesteś (mimo ze się nie znamy - to jednak będąc na forum 5 lat - troszkę historii się poznało- a ostatnimi czasy martwiłam się i myśłałam co u Ciebie) - ze po wystkim co się stało - trwacie razem i kto wie czy nie mocniej---- myśle ze we wszystkim jest sens tylko trzba go odnależć - Ty w swoim bólu jesteś wielkim wsparciem i ukojeniem dla innych dziewczyn - i szczerze wierze ze utulisz jeszcze Wasz skarb - bądz tu bo dziewczyny potrzebują tu takich duszyczek jak Ty---kiedyś była słodziutka, 13x13--które również swym słowem dużo dawały:tak:
trzymam dziewczyny za Was kciuki
kobietka - gratuluję odstawienia fajeczek - to pierwszy krok - bo rok minie szybko
zjola - za Ciebie tez trzymam kciuki - a tupot małych stópek już blisko
wszystkie, wszystkie - jesteście wielkie
siły i cierpliwości życzę kazdej z Was!!
pozdrawiam

i przepraszam ze tak się wcięłam w wątek;-)

Hana- dzięki ,że do nas napisałaś bardzo nam miło , widzę ,że pamiętasz jeszcze stare bywalczynie, na mnie bardzo działały słowa 13X13 na tym trudnym początku oswajania się z tym co się stało , szkoda ,że już dziewczyny nie zaglądają tu do nas.Napisz czasem coś co u Ciebie słychać i takie tam:)

Emy cudnie wygladacie!! No modelka jak wymalowana!! Po ilu latach odnowiliscie ta przysiege??
Dzieki wielkie. po 9 latach razem. po slubie prawie 7

witam

pozwalam sobie napisać na tym wątku mimo iz nie spotkała mnie w życiu tragedia utraty dziciątka
piszę bo często tu do Was zaglądam--- by cenić bardziej to co się ma...
pisze by powiedzieć Wam wszystkim ze jesteście wielkie - w swojej stracie, bólu i wsparciu jakie dajecie innym mamom
i pisze wreszcie by powiedzieć - emy - ciesze sie ze jesteś (mimo ze się nie znamy - to jednak będąc na forum 5 lat - troszkę historii się poznało- a ostatnimi czasy martwiłam się i myśłałam co u Ciebie) - ze po wystkim co się stało - trwacie razem i kto wie czy nie mocniej---- myśle ze we wszystkim jest sens tylko trzba go odnależć - Ty w swoim bólu jesteś wielkim wsparciem i ukojeniem dla innych dziewczyn - i szczerze wierze ze utulisz jeszcze Wasz skarb - bądz tu bo dziewczyny potrzebują tu takich duszyczek jak Ty---kiedyś była słodziutka, 13x13--które również swym słowem dużo dawały:tak:
trzymam dziewczyny za Was kciuki
dziekuje za mile slowa, fajnie ze sie odezwalas. przyznam sie slodziutka zawsze dodawala mi sil, jast taka moja prywatna watkowa idolka ;-)i chyba nie tylko moja

No w końcu się najadłam :-pteraz będzie mnie prześladować myśl o papierosie:wściekła/y:
Emy - tak Słodziutka to także moja idolka :)wspaniała kobieta:)
Ja uciekam dziewczynki niedługo M wróci i muszę się ogarnąć , pozdrawiam i do jutra:)

witajcie.
My nadal w dwupaku !!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
wczoraj miałam USG.
Karolcia to duża panna.:tak::tak:
Waży 2500 g i jest ponad tydzień do przodu z wagą.:-D:-D
U mnie potwierdziło się niestety łożysko centralnie przodujące,więc dostałam już kwalifikacje do CC.
Powoli oswajam się z tą myślą.:eek::eek:
Ograniczenia z powodu tego łożyska są duże ,ale dajemy radę.
Raz na tydzień mycie głowy,raz na 3-4 dni mogę iść pod prysznic i kilka razy na dzień do toalety.
No cóż......
świnia się nie myje i żyje -to ja też dam radę.;-):-D:-D:-D

pozdrawiam Was wszystkie.

witajcie ja juz po wizycie.wszystko jest dobrze.mam sie niepotrzebnie nie stresowac,bo to 18tc i na ruchy jeszcze bedzie czas.lekarz powiedzial,ze za ok 2 tyg moge zaczac cos czuc z racji tego,ze to pierwsza zaawansowana ciaza itd.pobral mi wymaz na cytologie,szyjke mam ładna,z badania tez wszystko dobrze,za tydzien mam przyjsc po zw dalsze i po skierowanie do usg prenatalnego w 21tc.
emy sliczne zdjecia.kochana jaka ty urodziwa jestes to....:-);-) pieknie. as dajecie rade to dobrze.3 mam kciuki&&&.

reklama
Do góry