reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej Dziewczyny,
witam wszystkie Aniołkowe Mamy - trzymajcie się dzielni - najlepiej z nami.

Mam pytanie do WAS - jak byłam w ciąży to po pewnym czasie bolał mnei brzuch - ale ni to brzuch ni to nie wiem co, bolało mnie tak zaraz pod piersiami na samym środku, coś poniżej mostka, na zgięciu piersi z sadełkiem jak się siedzi.
Lekarka mówiła, ze nie ma prawa mnie tam boleć, a bolało i teraz mam podobne uczucie? Jestem tym zaniepokojona dość mocno.
Czy któraś z Was tak miała, że ją bolało w takim nietypowym miejscu ?
Praktycznie jak się biustonosz kończy to na środku. Nie wiem nawet jak opisać i nazwać to miejsce, bo co tam moze boleć? I tylko w ciąży takie coś miałam.
Czekam na Wasze uwagi - moze histeryzuje, ale dziwne mi sie to wydaje.

reklama
hm... nerwoból - może, w sumie mam kupe stresu w pracy, ciagle czuję oddech terminów nad sobą, a jutro mam też termin na kilak rzeczy, więc moze to faktycznie stres.

Na forum gdzies wyczytałam, ze to moze być problem z wątrobą lub kaminiami żółciowymi - ale jak sieczyta fora, to się każdą chorobę znajdzie.
Choć teraz jesm sporo lekrarstw od lekarza i może wątroba sie bulwersuje na to. Sama nie wiem. Jak mi nie przejdzie do po niedzieli to będę się musiała z tym wybrać.

duncus - ja miałam tak jak byłam w I ciąży....bolało i kuło przy oddychaniu...pozniej to już tak mocno że bałam się wziąć oddech:( do tego strasznie panikowałam że coś się dzieję.Mąż mnie uspokoił drugiego dnia poleciałam do lekarza i się okazało że to właśnie nerwobóle...lekarz mówił że mam postarać się nie denerwować,panikować itd...więc się zrelaksowałam przestałam myśleć i przeszło po kilku dniach...:-)

wpadłam się przywitać:) dziekuję wszystkim za słowa otuchy...wybaczcie, że nie pisze personalnie ale tyle was tu jest:szok: czasem się po prostu gubię:tak:. Dziś mam wolne czekam na wizytę u gina,mam nadzieję że w końcu mi się uda dostać bo czekam 3 tygodnie bo dr nie było:eek:. no i mam nadzieję że tam trafię, 30 km a ja sama samochodem!!!łojeju a taki ze mnie kierowca że szkoda gadać...
często was podczytuję, mało się udzielam bo wy takie zgrane jesteście, czasem mam wrażenie, że macie swoje tematy w które ciężko mi się wbić więc tylko czytam...jakoś dobrze mi tu jest, nigdzie nie chcę indziej... jak będzie dobrze u mnie to może wstawię sobie wreszcie suwaczek...
całuje i życzę miłego dnia:)

ps...nawiązując do niskich ludzi: ja mam 157cm:) często mi dokuczają,zwłaszcza dzieciaki z rodziny że mała jestem to mówię zawsze, że: Małych ludzi Pan Bóg stworzył a wielkie osły same porosły:) kiedyś mi to powiedział kumpel i tego się trzymam... mam nadzieję że nie uraziłam wysokich dziewczyn, nic do nich nie mam, mówię tak tylko jak ktoś się ze mnie nabija:rofl2:

Dunkus, kamienie to raczej bola nizej, a watroba bardziej z boku. Jesli to jest tak w mostku znaczy na srodku to mysle, ze najprawdopodobniej nerwobole:( staraj sie oddychac plynnie i mniej sie denerwowac...:baffled:

Aniii
daj znac jak poszla wizyta, jestesmy tu spragnione wszystkich dobrych informacji :) Uwazja na drodze!!

Majra i jak????

reklama
Do góry