AniolkowaMama
Fanka BB :)
Dzieki za odpowiedz
))
Moja ginka nie powiedziala nic,tylko,zebym sobie z Polski sprowadzila,nawet nie wiedzialam,ze sa rozne dawki.
Ostatnio mi znajoma polecila kolejny cudowny lek- tym razem to natura: wiesiolek.
Ponoc dobrze wplywa na owulacje,reguluje cykle,obniza poziom prolaktyny itp.tylko,ze trzeba brac te tabletki od 1 dnia cyklu do owulacji,bo brany w czasie owulacji powoduje skurcze macicy.
A ja nie umiem sobie obliczyc "tych dni"
w tym miesiacu,bo po duphastonie mialam krwawienia od 25 dnia cyklu przez 10 dni i nie wiem jak okreslic 1 dzien cyklu teraz...
Moja ginka nie powiedziala nic,tylko,zebym sobie z Polski sprowadzila,nawet nie wiedzialam,ze sa rozne dawki.
Ostatnio mi znajoma polecila kolejny cudowny lek- tym razem to natura: wiesiolek.
Ponoc dobrze wplywa na owulacje,reguluje cykle,obniza poziom prolaktyny itp.tylko,ze trzeba brac te tabletki od 1 dnia cyklu do owulacji,bo brany w czasie owulacji powoduje skurcze macicy.
A ja nie umiem sobie obliczyc "tych dni"
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)