reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

no as to teraz decydujace chwile przed wami;-) co ma byc to bedzie.albo w prawo albo w lewo.najwazniejsze zeby bylo dobrze.w szpitalu to juz nic tylko bedziesz musiala lezec.kłaczek ja przed ciaza mialam zawsze niskie cisnienie tak 80/60 to był taki standard.lekarka sie smiala,ze jestem jak chodzacy trup,ale ja sie z takim cisnieniem dobrze czułam.bole glowy tez mi sie zdazały,ale rzadko i nie takie silne,a juz napewno nie z wymiotami.teraz w ciazy cisnienie mam takie normalne.prawidłowe.juz nie takie niskie.zawsze na wizycie jest ok.we wtorek pojde do gina to mu powiem o tych bolach.a co to jest ta dekapitacja????dziewczyna 82 co u ciebie???? jak sie czujesz????

no mnie troche głowa przeszla...wzielam prysznic,ogarnelam sie przed ta wizyta i leze z laptokiem na kolanach...moja codzienna pozycja wyjsciowa:tak:

reklama
As, to lez. Lez grzecznie, nie kombinuj nigdzie. Kurcze, co to za plamienie? Z czego?

Zjola, wez podejdz do tego tak, ze masz jeszcze 2 lata. ;-) Poki co jestes do przodu - masz porobione badania, wiesz czego sie trzymasz. Ja urodzilam majac 44 bez dwoch miesiecy, wiec masz czas.;-) Wiem, udalo mi sie - doceniam ten fakt patrzac na tego malego terroryste. Licze ze uda sie jeszcze raz - wbrew wszystkiemu.

Karola - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kłaczku - chciałam nadmienić, że jeszcze niedawno obydwie starałyśmy się i obydwie straciłyśmy nasze dzieci dwa razy, Ty jednak już masz Karolka na świecie a ja dalej nie mam dziecka :( Ty startujesz drugi raz, a ja ciągle w punkcie wyjścia jestem. Co do wieku, to fakt, nigdy cię nie dogonię :-D

As - a nikt nie chce sprawdzić tego plamienia? Dziwne.
no jasne ,że Czajkowski naciskał na IP teraz ,ale ja nie mam jak jechać teraz tylko dopiero wieczorem.
przecież nie zawiozę się sama...
No i nie jest gorzej ,a leki mam.
W szpitalu po za położeniem na oddział też nic innego nie mogą zrobić...
Co ma być to będzie ..

Kłaczku - życzę Ci, żeby się udało jeszcze raz i chciałabym, żebyśmy tym razem obie były w ciąży i sobie razem stękały, jak to się źle czujemy :-D i żebyśmy obie urodziły zdrowe dzieci :tak:

As - ale zawsze zrobią usg i może zobaczą przyczynę plamienia. Trzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

co ja widze kłaczek życzę szybciutkich II kreseczek na teście :-D trzymam kciuki i&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jak i za resztę kobietek staraczek :-) buziaczki dla Karolka :)

Karola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
As a to sie porobiło, mam nadzieje ze jednak bedzie OK i nie bedziesz jeszcze rodzić :szok: kurcze coś chyba małej sie za bardzo śpieszy na ten świat !!!!!!!!!!!! OBY NIE !!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam kochane bardzo cieplutko, czasem zaglądam ale nie za często bo potem przeżywam bardzo każdego aniołka !!!!!!!!!!!
U mnie OK, maluszek sie wierci, ja rosnę coraz bardziej :zawstydzona/y: aktualnie chora jak cholera ale daje radę !!!!!!!!!
Lena ja chyba jakoś od 13 tyg chodzę w spodniach ciążowych :-p bo sie nie dało inaczej :zawstydzona/y:

Kłaczku - życzę Ci, żeby się udało jeszcze raz i chciałabym, żebyśmy tym razem obie były w ciąży i sobie razem stękały, jak to się źle czujemy :-D i żebyśmy obie urodziły zdrowe dzieci :tak:

As - ale zawsze zrobią usg i może zobaczą przyczynę plamienia. Trzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ale ja wiem co to jest .
Mam tego świadomość.
To jest śluz z krwią czyli czop.
Nie ma innej możliwości .
Wiem jak to wygląda :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Nic zrobić nie można trzeba czekać i tyle .
Jest nadzieja dopóki wody nie odejdą ...
A na to na szczęście się nie zapowiada

test z moczu jest dobry ;) uff ulżyło mi :) słyszałam serduszko coś cudownego :)
nio ale nie może być dobrze :( ciśnienie krwi 140/90 :( teraz mam kontrole u lekarza 6 marca... czemu tak sie dzieje?? :( to nie jest sprawiedliwe... co teraz bedzie???

reklama
as ty to juz masz doswiadczenie troszke,bo jednak dwoje dzieci na ten swiat wydałas...ilonko witaj słonce:-) ja tez juz sie nie dopinam w jeansy chodze w getrach,leginsach moje spodnie poszły w odstawke.jak ja patrze jakie one sa waskie( rozm36) to az sie wierzyc nie chce ze byłam taka szczypiorkowa:tak:,ale duzo mi nie weszlo,bo nosze teraz rozmiar 38 wiec nie jest zle.a cos ty sie kochana przeziebiła????? nio ja to sie bronie rekoma i nogami przed chorobskiem...wrr...

słuchajcie zadam wam pytanko: co jest lepsze na rozstepy? smarowanie sie oliwka czy np balsamem typowym na rozstepy np z ziajki???? nie mam jesio,ale smaruje sie narazie oliwka intensywnie.slyszalam,ze to pomoga.podobno sklonnosc do rozstepow jest dziedziczna,moja mama np nigdy nie miala,ale jakos w to nie wierze...:sorry: zaczynaja mi sie powoli robic na piersiach takie jasne,ale to napewno dlatego,ze mnie Bozia nigdy nie obdarzyła zbyt hojnie wiec teraz jak rosna to sie pojawiaja...a wy czego uzywałyscie???

Do góry