Jeszcze jedno...istnieje taka choroba,która np.eliminuje z organizmu tylko daną płeć. Znajoma znajomej to miała,każdego chłopca roniła.
To chyba konflikt serologiczny rodzicow, ale dzisiejsza medycyna slyszalam, daje sobie z tym rade.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze jedno...istnieje taka choroba,która np.eliminuje z organizmu tylko daną płeć. Znajoma znajomej to miała,każdego chłopca roniła.
Mzc nie ma przeciwskazań żadnych,. Ja brałam eutyrox 100 wystarczyło.A w ciążę zachodziłam nie raz bez problemu.
NO i mase innych leków lae to zwz na donoszenie małej
Ja ma bogatą kartotekę: hashimoto, pco, konflikt serologiczny, 6 poronień, pracę która wogóle nie sprzyja kobieta w ciązy, za duzo testosteronu andriostendionu, zespoł antyfofolid,prawie brak progesteronu itd..i roniłam same męskie ciąże i urodziłam trosze za wcześnie mialm wrośnięte łożysko i mam zdrowa świetną córeczkę.
Konflikt serologiczny to nezgodność współczynników przy grupie krwi .To chyba konflikt serologiczny rodzicow, ale dzisiejsza medycyna slyszalam, daje sobie z tym rade.
Gatto a czy ma to jakieś znaczenie? Na USG było widać, że to jest tak z boku ale lekko u góry
Bo ja takie cos mialam, ale w amoku i szoku nie pamietam jak sie nazywalo, moze to bylo lozysko, ktore sie odklejalo.... W kazdym razie lekarz wtedy mi powiedzial, ze jak to pole sie odklei to pociagnie za soba rowniez dziecko.....i tak sie stalo. Ale moj przypadek moze byc kompletnie inny od tego, ktory przedstawilas Ty. Miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze!