reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karola , bardzo się cieszę że wszystko dobrze !

I tu uwaga do wszystkich : trzeba do końca wierzyć , że bedzie dobrze! Przy wczesnej ciąży każdy dzień jest ważny , trzeba czekać , czekać i czekać.... Plamienie to nie zawsze poronienie , nie każdy lekarz niestety jest wrażliwy i da czas takiemu maleństwu....

bobofrutek , czyli jednak @ przylazła , &&&& za następny cykl
ladyinred85 , kobiety po poronieniu zawsze będą już miały tą obawę , marzą o zdrowym dziecku w większoci obojętnie jakiej płci . Ale trzeba też zrozumieć tą beztroskę tych którym było oszczędzone poronienie i związany z tym ból. Jeśli tylko można cokolwiek zrobić , żeby zaplanować płeć to czemu nie ? Spróbować można i niektórym się to udaje . Ja mając dwie córki i 2 poronienia teraz będę próbować tak żeby mieć synka. Przecież po to są marzenia .
Proponuje zacząć cieszyć się ciążą i odganiać złe myśli :-)

Aniunia , myślę , że takie zaproszenie na ostatnią chwilę to takie : wpadnijcie jak chcecie , ale może lepiej nie . Niekiedy nie warto się męczyć w męczącym towarzystwie. Jak staranka , mąż cie mam nadzieję cały czas adoruje;-)
Mart81 , faktycznie nie zaglądałaś , niekiedy trzeba odpocząc , doskonale rozumiem . Suwaczek pędzi u ciebie pięknie...
Kobietka , As , Anulka , Enya , kasiaa pozdrowienia

reklama
halo czarna skasowałas to ze sie nie starasz więc jak starasz sie?Pozdrowienia.

A tak wogole nowe zafasolkowane poślijcie troszke ciążowych fluidków :-)co by nam pomogły.

Chociaz klaczka tu nie było dawno to napisze ze synusia masz superaśnego a tą główke jak podnosi!ja dwumiesięczne dziecko!śliczny duży silny chłopcczyk.

Ostatnia edycja:
ojjj as76 to sie umeczysz teraz...ale co poradzic??? dobrze,ze zrobiłas badania.jak sie czujesz??? nie wiem czy gratulowalam cory???? jesli nie to gartuluje:tak: dziewczyna ja rowniez gratuluje taaaakiej wieeeelkiej bety:tak: aniunia tez sie ciesze,ze jednak pojechalismy...kurcze naprawde....a ja wstałam,bo spałam znowu i mecza mnie mdlosci:-)

Dziewczyny ja już nic nie rozumiem...

Zdziwiłam jak zadzwonili z laboratorium .
A potem dostałam wyniki na maila.

Dodzwoniłam się do mojego gina i on powiedział ,że na razie bez diety ,tylko do obserwacji .
Jego zdaniem mieszczę się w normie ,ponieważ ważniejszy jest ten wynik po 2 godzinach i on doskonały wręcz.
Mamy się spotkać na wizycie we wtorek i on mi wtedy wszystko powie.
Kamień spadł mi z serca ,ale niepokój został.;-):-):-)
Mam nadzieję ,że tylko nasiałam paniki !!!!:szok::szok::-D:-D:-D:-D

Ktoś tu chciał fluidki ciążowe .
Proszę bardzo .
Cała seria dla Was staraczki .
Łapać każda za swojego fluidka i pokazywać wyrocznię z dwoma paseczkami :-D:-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowym zafasolkowanym GRATULUJĘ ,wszystkiego najlepszego życzę przez najbliższe miesiące i nuuuudddnnneeejjjjjjj długiej ciąży zakończonej pełnym sukcesem .;-):-):-)

Czesc Dziewczynki, bardzo Was przepraszam za nieobecnosc, ale same wiecie co sie dzialo. Kompletnie brak mi czasu na cokolwiek. Chcialam tylko pogratulowac Klaczkowi i usciskac moje rowiesniczki w kolejnym bolu, jak rowniez nowe aniolkoweMamusie. Nie tak mialo byc. u nas nic nowego, tyle ze zblizaja sie ueodzinki naszego kochanego aniolka. Sciskam mocno.

Anulka16 , aleś ty spostrzegawcza ! Skasowałam , bo mi nerw już puścił . ale narazie się nie staram , jade na plasterkach jak zawsze. u mnie kolejny "mozliwy" termin starań to czerwiec/lipiec . tak więc czekam aż mojemu się wyrównają te wszystkie klepki w głowie.:-D
Olusia , witaj i pisz co u was ? wyszliście na prostą po żałobie? jak teść?

As , miałam Ci napisać że jeszcze nie jest tak źle , ale widzę że porę cie lekarz naprostował ;-) Buziaki

hejka udzielam się tu rzadko ale czytam Was codziennie dziś powinnam dostać @ ale od rana cisza zrobiłam test i dwie kreseczki druga bardzo bladziutka nie wytrzymałam zrobiłam drugi test innej firmy i tak samo dwie kreseczki druga bardzo bladziutka z moich obliczeń wychodzi 4 tydzień

HALO! zrobiłam babeczki , krokiety i robie tort ale musze odreagowac bo przyjechala moja mama no i okazuje sie ze wsio robie nie tak. To ja chcialam zrobic synkowi tort ale babcia musi dogadywac przy nim i ja czuje ze chce mi na zlosc zrobic . jejku sama juz nie wiem co ale wyszlam z kuchni , rzuciałam łyżką no h.j z tym . Pewnie zaraz tam wróce i dokoncze , choc słyszałam jak sie pytała wnuczka czy mu ładny tort robi. A to mial być mój tort. Ale mam problem no nie? ludzie tragedie przezywają a ja tak piepsze 3po3. Ale co tam zawsze lżej sie robi jak sie mozna wygadac nawet w tak błahych sprawach.

Buziaki.

misiaczek no to gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!prosze o troszku fluidków dla starających sie.

a
juz mam wytłumaczenie- pewnie rządzą mną hormony!!!!:-D;-)

Ostatnia edycja:
hejka udzielam się tu rzadko ale czytam Was codziennie dziś powinnam dostać @ ale od rana cisza zrobiłam test i dwie kreseczki druga bardzo bladziutka nie wytrzymałam zrobiłam drugi test innej firmy i tak samo dwie kreseczki druga bardzo bladziutka z moich obliczeń wychodzi 4 tydzień
GRATULACJE !!!!

HALO! zrobiłam babeczki , krokiety i robie tort ale musze odreagowac bo przyjechala moja mama no i okazuje sie ze wsio robie nie tak. To ja chcialam zrobic synkowi tort ale babcia musi dogadywac przy nim i ja czuje ze chce mi na zlosc zrobic . jejku sama juz nie wiem co ale wyszlam z kuchni , rzuciałam łyżką no h.j z tym . Pewnie zaraz tam wróce i dokoncze , choc słyszałam jak sie pytała wnuczka czy mu ładny tort robi. A to mial być mój tort. Ale mam problem no nie? ludzie tragedie przezywają a ja tak piepsze 3po3. Ale co tam zawsze lżej sie robi jak sie mozna wygadac nawet w tak błahych sprawach.

Buziaki.

misiaczek no to gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!prosze o troszku fluidków dla starających sie.
Kochana ja bym tego tak nie zostawiła...
Po pierwsze wywaliła bym albo mamę :-D,albo tort :-D.
Poszła po złości zamówiła gotowy i tyle ...
Ale to ja i z tej strony wszyscy mnie znają .Doskonale wiedzą ,że ze mną lepiej nie zaczynać .
Dopóki kogoś sama nie poproszę to w kuchni jestem sama ,a kuchnia to moje królestwo.;-):-):-)
Będzie dobrze.
Najlepiej się nie przejmować.;-):-):-)

reklama
Do góry