reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karola SUPER, strasznie się cieszę. Tak jak dziewczyny pisały, nie każdemu psu burek i nie każde krwawnienie jest poronieniem. Jestem wzruszona. Tak bardzo trzymałam za Ciebie kciuki. Tak naprawdę pierwsza zła wiadomość od ciebie mnie totalnie załamała. Ale już się pozbierałam i wróciłam na forum. Trzymaj się. Ja też biorę duphason 3x1. Jedyny mankament to cena. Ale trudno. Buziaki i trzymaj się mocno.

reklama
karolka1388 - o rany nawet nie wiesz jak sie cieszę ,mega radośc ze z WAMI wszystko ok cały czas trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,a Ty leż ,leż ,leż i rób nic tzn masz leżeć i pachnieć hehehe
ale sie ciesze ze jestescie oboje :-D:-D:-D:-D:-D

ja mam humor do d.......... dzis,chciałabym juz fasolinke ale znowu sie martwie ze długo nic z tego nie bedzie :(

Ostatnia edycja:
malami123 musisz uzbroic sie w cierpliwosc.coz innego ci pozostaje???? ja n w szpitalu wciaz sie martwiłam,ale musialam byc cierpliwa jak przez 2 dni lezałam i patrzyłam w sufit,bo nie robili mi zadnych badan...bałam sie bo czasem cos mnie zakuło,zabolało,ale lekarka mowila,ze to macica sie rozciaga...aaa jesio na usg lekarz powiedzial,ze mam bardzo duzo miejsca na srodku macicy i na gorze,bo zarodek zagniezdził sie nisko tak blisko ujscia:-( wciaz sie boje,ze moze sie poronic,ale wierze,ze bedzie dobrze,ze to silnaa ciaza ze tym razem sie nie damy:tak:.stad ten krwiak zasugerowany przez tam ta lekarke,bo zobaczyła tyle miejsca w macicy...

karola - powiedziałam ze Ty masz tylko leżeć i pachnieć nic wiecej,a to ze mdłosci to takie uroki ale lepsze to i niech meczy ile może ale dalej niech rośnie i rośnie,a ja wiem ze nie moge tyle myslec bo zwariuje

Witajcie :-)
Mimo dzis slabej krechy na tescie to @ przylazla i czekam az sie rozkreci,
malami kochana czekaj na mnie razem zafasolkujemy :-)
karola ciesze sie bardzo kochana ze wszystko jest dobrze, odpoczywaj i dbaj o siebie :-)

karola1388 widzisz, wszystko jest tak jak być powinno :) cieszę się razem z Tobą :) a mdłościami to się rozkoszuj bo to dobry znak.

Mart81 ja też bardzo przeżywam całe te forum i wszystkie niepowodzenia, źle to na mnie działa i wiele razy obiecywałam sobie nie podczytywać chociażby przez parę dni, ale niestety nie wychodzi :)
U mnie parę przed ostatnim usg objawy niemal zupełnie zanikły i tak jest w sumie cały czas. Tak jak niemal codziennie wymiotowałam to teraz cisza, mdłości nawet już praktycznie nie ma. Już sobie wmówiłam, że napewno coś się stało i z takim nastawieniem poszłam na badanie. Jak się później okazało zupełnie bezpodstawnie. Teraz trochę się uspokoiłam i nie bombarduję się tak złymi myślami. Chociaż nie powiem, tak zupełnie komfortowo to się też jeszcze nie czuję :)

Właśnie wróciłam od lekarza i już na 15 mam USG. lekarz próbował zbadać tętno takim jakimś przyrządem ale nie wyczuwał więc kazał dziś przyjść na USG boję sie cholernie, nie wiem co myśleć. nie wiem jak wytrzymam do 15. :-:)-:)-(

reklama
Do góry