reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Yoohoosek dobze że tu trafiłaś, tu są naprawde wspanale osoby, które pomagają, ja dopóki tu nie trafiłam codziennie płakałam. dziewczyny potrafią pocieszyć, i dodać wiary. Jak popatrzysz ilu osobom już tu sie udało, to ty też uwierzysz że wkrótce zobaczysz swoją dzidzię. Za Twojego aniołka zapalam świtełko
[*], a Ciebie mocno ściskam.
Prija super że wszystko zbadane i o.k
anii nie pomogę, powiem szczerze nie znam sie kompletnie.
Karola daj znać co u Ciebie, (jednak jak nie piszesz tzn że leżysz w szpitalu)

reklama
Prija ciesze sie ze wsio ok , ale widzisz lepiej isc sprawdzic jakbys miala caly czas sie denerwowac.
Yoohoosek no witaj , kazdy znajdzie tutaj pomoc bo my rozumiemy co przezywasz. Z doswiadczenia wiem ze nie warto plakac w samotnosci ale przelac to na post .Bedzie ciezko ale pojakims czasie zaczniesz sie usmiechac. Ja pamietam ze siedzialam przed kompem i wchodzilam co cjhwile na pazdziernik2011 (tez sie tam zapisalam bo myslalam ze mnie nic zlego sie nie przytrafi)a tam wiadomo dziewczyny cieszyly sie a ja myslalam ze serce mi peknie. Wczesniej nie umialabym okreslic jak to jest ze czujesz ze ci serce peknie a wlasnie wtedy tak czulam.Wyłam bo to placzem nazwac nie mozna....zawsze bedziemy pamietac o naszych niebianskich dzieciach życ trzeba dalej po prostu trzeba.Pisz jak najwiecej .

Yoohoosek , współczuje serdecznie kochana , my tu wszystkie doskonale znamy ten ból . Przykre jest to , że co chwilę kogoś dotyka ta tragedia.

Karola , mam nadzieje że u Ciebie wszystko dobrze.

Anulka16 , buziaki :)

Yoohoosek- witaj , strasznie mi przykro..... dobrze ,że do nas trafiłaś zostań tu z nami:tak:
Ja już po obiadku gaszę lapka i idę sobie poleżeć z moim M do juterka.

Hej dziewczynki nie miałam kilka dni neta więc nie odzywałam się. Nie wytrzymałam i poszłam zrobić bete wynik to hcg 4710,0 który to tydzień bo jakoś nie potrafię tego zinterpretować?

Ostatnia edycja:
czarna buziaki lecą do Ciebie łap szybciutko;-),

dziewczyna gratulacje!!!
u mnie jakis wirus cosik jelitówka czy cos :-D:-p:baffled:młodziez ze szkoly chyba przyniosla , a tak to nudy jak nie wiem co, musze sobie jakies zajęcie znalesc. oczywiscie zadne robótki reczne i takie tam bo ja cierpliwosci nie mam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry