reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jak ja dawno tu nie zaglądałam, witam was wszystkie i na początku światełka dla nowych mam aniołkowych
[*]
Emy ściskam mocno bardzo mocno
Kasia24 widzę u ciebie suwaczek:-)
A u mnie jakoś do przodu leże prawie nie chodze biore duphaston 2x1 tab. doraźnie nospe, dzidziuś sie rozwija, serduszko bije juz jestem po 2 wizytach u lekarza nastepna dopiero 19 grudnia cały czas na L4 jestem i raczej do konca pozostane nie odważe sie jeździć do pracy, objawy ciążowe mnie dopadły na maksa ale zniose to byle by dobrze było, nie mam apetytu mdłości od rana do wieczora a lodówka to mój najwiekszy wróg, toleruje tylko chleb albo bułke z masłem ewentualnie serek żółty i tak leci dzień za dniem. Pozdrawiam was kochane

reklama
Kobietko mam nadzieje, ale coraz większe obawy mam przed tą wizytą.
ania2403 tak, tak jest suwaczek. leż odpoczywaj, powiem Ci ze ja też nie mam ochoty na jedzenie jedyne co jem to chleb a na obiad to niemam ochoty. (teraz jeszcze nawet śniadania nie jadłam.)

dziewczyny mam pytanko dziś rano wstałam z potwornym bólem z lewej strony brzucha, jak myślicie mogę wziąć nospe, tylko w domu mam nospe forte. a teraz leżę i trochę mi przeszło

Aniu- to super ,że wszystko ok, pewnie, odpoczywaj na L4 jeśli masz taką możliwość to korzystaj , zaglądaj tu do nas częściej kochana.
A ja miałam obierać ziemniaki ,a siedzę na forum , dość lenistwa do roboty:-D

Kasia24 nospe możesz brać jak najbardziej mnie też czasem coś z lewej strony zaboli ale lekarz powiedział że jak ból nie trwa cały czas to nospa pomoże, ja nawet spię na wznak bo sie boję na bokach spać to juz chyba jakieś fobie są moje:-)a ty kochana oszczędzaj sie i odpoczywaj jak najwięcej wiem ze to takie proste nie jest ale ja tak właśnie robię mąż przejął wszystkie obowiązki w domu niestety nie miał wyboru
Kobietka22 postaram się częściej tu zaglądać choć czasem nawet kompa nie mam siły odpalić

Glukoza na czczo 79,po 2h i obciazeniu 75g 71
Podana norma przy tej na czczo: 74-106 czyli ok
A dla tej po 2h jest taka sama norma? Ktos wie?
Jesli tak to czy 71 to bardzo zle czy tylko troszke?

reklama
Do góry