ILONKO24 kurde moje gratki:-):-) ciesze sie bardzo,bo dajesz mi mega duza nadzieje,ze sie da jak sie chce
widzie twoje suwaczki widze co przeszliscie a jednak sie udało i to nakreca mnie do działania
pisz koniecznie jak sie czujesz,jak wyniki,co mowi lekarz itd.kochana,ale wogole to co cie tknelo zeby test zrobic wczesniej???? mozeto banalne pytanie,ale ja w poprzednich dwoch ciazach nie mialam absolutnie zadnych objawow oprocz braku @ wiec dlatego pytam co cie tknelo???? juz jakies objawy masz??? jeszcze raz gratki i uwazaj teraz na siebie.
aniunia ja nawet nie czytam,nie slucham o takich rzeczach,bo mnie krew zalewa i mam zbyt wybujała fantazje i odrazu wszystko widze w glowie takze nie fajnie....dlatego jestem za kara smierci w naszym kraju bo jak mozna byc takim zwyrodnialcem??? i zadne argumenty,ze nie wiedzialam itd do mnie nie trafiaja!!!
dziewczyna82 smiac mi sie chce z tej lekarki
oto nasza polska sluzba zdrowia.ja tez spotkalam na swojej drodze wielu partaczy w tym jednego ktory nie chcial dac mi skierowania na cytomegalie,bo nie wiedział co to jest wogole za badanie
i to był ginekolog! ja na twoim miejscu wybrala bym sie do kogos innego,ale generalnie odczekajcie ze 2,3 pełne cykle i obserwuj @.
kasia24 bedzie dobrze mysl pozytywnie,bo tu same dobre wiesci wiec ty tez sie do nich zaliczasz
a ja jestem dzis taka mega zmeczona,ze szok.nuda w pracy mnie zabija dosłownie....ide zaraz wziasc kapiel i do luzeczka...wogole jakis dzis spiacy dzien mam cały taki.rano zle sie czułam,miałam takie zawroty,ze myslalam,ze sie przewroce i teraz znowu mam ehhh. wlasnie przypomniało mi sie.mam zapytanko.odstawilam acard 2 dni temu bo ok 3go powinnam dostac @,a pisalyscie i czytalam ze przed @ trzeba na kilka dni odstawic i pozniej mozna dalej brac.a gdybym nie dostała w ktoryms miesiacu @ bo była bym w ciazy ale jesio o tym nie wiedziała i odstawiła bym acard to czy to nie zaszkodzi dzidzi??? to odstawienie czy nie zaszkodzi.no bo ja mam to brac zeby pomoglo,a jesli na te kilka dni odstawie to czy to nie zmniejszy moich szans na utrzymanie ciazy???? strasznie mnie to nurtuje...musze sobie jesio luteinke od mojej ginki tak na wszelki wypadek załatwic zeby jak cos to odrazu zaczac brac.pozdrawiam kochane i do jutra.
MOJE ANIOŁKI 07.04.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...