reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A ja się pochwalę swoim brzuszyskiem :szok::szok::-D:-D:-D
Skoro teraz już jest taki to jaki będzie w 9 miesiącu :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

as śliczny brzuszek:)

Opowiem wam mój sen sprzed kilku dni:) śniło mi się, że robiłam sobie sama usg dowcipne:-):-):-) i oczywiście widziałam fasolinkę, według pomiarów stwierdziłam, że to 8 tydz:) ciekawe skąd taką wiedzę mam:):)
A swoją drogą to @ już powinna być, ale cisza...

hej!

as fajny bęc:)

a mnie minęły mdłości... za to ból brzucha w dole i jajniki to wielka udręka... masakra... a w krzyżu.... hoho....
brzuch też mam jak piłka... i bardzo widać.... tylko ja mam brzuch już okragły od samych cycków:-p

a i pomocy... kupkam 2 razy w tygodniu:wściekła/y:przez co mam ciągle balon w brzuchu i jest mi ciężko... piję aktivie, ale to na mnie nie działa.... więc co mi pomoże??
chciałabym już do lekarza... zobaczyc serduszko... powiem wam, że odkad minęły mdłości to mam obawy:-(
jutro idę załatwić praktyki:(

ilonko activia na tym etapie co ty jestes nie pomaga raczej na mnie zaczela dopiero dzialac w II trymestrze jak sie nie myle to w 22 tc jak bylam w szpitalu i do tej pory mi pomaga tylko w postaci serkow , musisz zaczac jesc wszystko w postaci musli, sliwki suszone a jak nie pomoze to ewentualnie czopek glicerynowy ale nie mozna stosowac go czesto zeby jelit nie przyzwyczaic a i jeszcze duzo wody mineralnej musisz pic zeby jelita zaczely prawidlowo pracowac :tak:
mnie to pomagalo;-)
buzki moje drogie

czesc dziewczynki:)

Lilijanna a u nas no cóż.. w środę wreszcie idę do szpitala usunąć ten guzek i mam nadzieję wreszcie rozpocząć jakieś staranka. W ogóle od ostatniego łyżeczkowania mam jakies dziwne te @... Przed mam plamienia póżniej dwa dni bólu i lekkiego krwawienia a 3 dzień to już całkowita końcówka.. Troche dziwny ten okres ..taki skompy, kiedyś miałam obfitsze.. Nie wiem czy to normalne..

As duży ten brzusio już masz..

Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie i trzymam kciuki za Wasze fasolki... tyle ich tu już jest.. No i za staraczki naturalnie też :)

Ostatnia edycja:
cześć kobitki

igusiad &&&&&&&&&:D Przydałaby sie nowa fasoleczka :)

aniunia cześć kochana trzymam kciuki za środę&&&& a skapsze @ ja mam takie też i sie nie przejmuję mam nadzieję że po porodzie nie wrócą jakies obfitsze ;-)
ilonka24 jak twoje smopoczucie???? Czekamy :)
tialana monisiowata zapraszam na wieści mało się tam NAS robiiiii

A mi dzisiaj non stop z cyców leci:szok: i swędzi mnie lewy cycek a męża nie ma obok i sam człowiek musi sobie dawać radę :-p Słodkich snów

Nie nadrobie bo nie wydalam... Onaxxx - dobrze Cie widziec. Pisz czesciej bo brakuje tu Ciebie.
As, Ty wiesz - bebenek masz pokazowy.
Ilonka, wiecej blonnika. Razowy chleb, duuuzo warzyw - im wiecej tym lepiej, otreby pszenne, owoce, zadnych zamulaczy. Woda. Warto przed posilkiem wypic pol szklanki-szklanke wody.

reklama
Hejka!

Nie doczytam, bo dzisiaj jestem, jak śnięta ryba. Zwisam smętnie przy kompie z kawą a właściwie to już bez.

As - brzusio rzeczywiście duży :szok:

Ściskam wszystkie :)

Do góry