reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziś Dzień Dziecka Utraconego - wszystkim naszym aniołeczkom zapalam światełka (*)

Kłaczku -
co u Ciebie , gdzie jesteś?
Emy - czułam , że coś będzie nie tak , bo w rozmowie unikał tego tematu.
Tialana - dobrze że nic się nie dzieje groźnego , ale wierzę że byłaś przerażona

reklama
Olusia co do snów i ja i moi bliscy też mają dziwne.Mojemu znajomemu śniłam się w trumnie jako święta.Mojemu mężowi tez jakiś zmarły się śnił. MI jakieś koszmary....

Dla naszych Skarbów
[*].
Tak jak Czarna napisała DZIEŃ DZIECKA UTRACONEGO jest dzisiaj...

no mam nadziję zaglądać częściej :D
co do starań i pozytywnego myślenia coś we mnie pękło ostatnio, ale mam nadzieję że szybko wróce do normy. Na ten cykl nie mam przygotowanych testów owulacyjnych, ani nie zamierzam mierzyć tempki czyli tak jak ostatnio cykl bez szału - czy to dobrze czy to źle sama już nie wiem, wcześniej myslałam że jak nie będę się nakręcać będzie lepiej, ale po 2 cyklach nie jestem tego taka pewna ten "relaks" przemienia sie czasami w mega dołek. A moze to przemęczenie i jesienna aura .... :D nie wiem ale mam nadzieję że to jak najszybciej minie.
A kłaczek bo ci nie pogratulowałam a przegapiłam dzień w którym obwieściłaś że Zimorodek to Karolek - gratulacje
i PS paputki - trampolki kibolowskie - ponoć wszyscy sie nimi zachwycają i pytają czy na allegro kupiłam czy gdzie :D

pozdrawiam wszystkie - mam dziś pierwszą wolną sobotę (prócz tej w dizięń ślubu siostry) i mogę sie troszkę pobyczyć :D

Cześć Kochane

DLA NASZYCH DZIECI, KTÓRE CZUWAJĄ NAD NAMI (***...)

monisiowata super wieści kochana bardzo się cieszę &&& Kciuki za Was bedzie dobrze:)

tialana ło matko to się strachu biedactwo najadłaś ja chyba bym na zawał padła :no: Dzięki Bogu wszystko ok &&& kciuki kochana

IZW dobrego leniuchowania dobrze że zajrzałaś :) Życzę owocnego trzęsienia ziemią :)

czarna masakra, widzę twoją minę jak ci poiwedzieli że inny rok :szok: teraz szukanie innej sali .... szkoda słów poprostu... kłaczek wczoraj napisała że wieczorkiem nas czyta i że ma poprostu więcej obowązków ale jest wszystko ok :)

gosiulek jeśli śnią się osoby, które nie żyją moja mama zawsze mówi że na deszcz się zanosi... Bądź tez mówią żeby iśc na grób zapalić znicz... Mi się ostatnio snił mój ś.p mąż że urodziłam Szymona i w domu on mi pomagał przy nim nie Albert:szok: mam nadzieję że następny cykl będzie i dla Was owocny że będzie cud :)

A mnie dzisiaj robotnicy obudzili mieli dzisiaj nie przyjeżdzać ale za wczorajszy dzień przyjechali, wczoraj wzięłam wolne czekam na nich czekam 10 godz nie ma dzwonię a oni że ich nie będzie poprostu ręce mi opadły i trochę im dałam bobu dzisiaj chciałam poleniuchować z Kacperkiem 8.00 a oni wala do drzwi :wściekła/y:

Witajcie

[*]
[*]
[*] światełka dla wszystkich aniołków

Muszę się wam przyznać, że ja też nie wiedziałam o tym dniu, ale pewnie dlatego że to dzień moich imienin. Mój J. już wyjechał więc teraz będę Was częściej odwiedzać. Powiem Wam, że trudne to było rozstanie, ale chyba najbardziej dla Rafała, ale już jest dobrze.
Gosiulek Kasia Olusia trzymam kciuki za kolejny cykl, żeby ta @ była już ostatnia, ja na dniach też powinnam dostać, mam tak różne długościowo cykle, że nigdy nie wiem kiedy dokładnie.

O, rany... Tialana, az mnie scielo, ale dobrze ze jest ok.
Czarna, jestem. Mam troche roboty po prostu wiecej. Podganiam dlubanie, chce przygotowac uczciwa oferte z bizuterii, pofocic i na ebay wywalic.
IZW, dzieki! No, Karolek, Misiatko nasze, maly rozbojnik kopiacy bez opamietania... Strasznie sie ciesze ze "kibolowki" sie podobaja - jak cos, to zawsze moge doslac.;-)

Dziewczynki może wiecie jak to jest z RTG? W poniedziałek planuję iśc na prześwietlenie a za kilka dni znów zacząć starać się o dzieciaczka.Ile czasu człowiek jest naświetlony?

Tialana współczuję przeżyć.Oby już więcej takich doświadczeń nie było.

reklama
Dziewczyny wpadłam aby zapalić światełko dla Naszych aniołków
[*]
[*]
[*] z związku z dzisiejszym dniem dziecka utraconego !!!!!!!!

pozdrawiam bardzo cieplutko

Do góry