reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć wszystkim , odpisze najpierw troszkę

Nina25 , nie trać nadziei kochana , przecież w końcu się uda . a jak powrót do pracy???
Olusia , ależ ty rozpieszczasz tego swojego męża ;-) rocznica udana , wszystkiego dobrego życzę - spóźnione ale szczere.
Lady MK , strasznie niezdecydowana jestem , wiem że to mój ostatni dzwonek na dziecko , ale boję się o nasz związek , nie chciałabym zostać sama z 3 dzieci , w dodatku T jest ostatnio jakiś taki "nie teges"
Zjola , pogrzebałam i znalazłam - wpis monisiowatej jest 30.09 str 105115.
martyyna 81 , ach ci faceci ! oni zmęczeni ale do seksu to pierwsi . Trzymam&&&&&& żeby owocnie było jednak.
tialana , no to za fasolkę&&&&&&&&&&&&&& trzymamy
dolofka , będzie wszystko dobrze , takie plamienia sie zdarzają , powodzenia na wizycie
As i kahaka , powodzenia na wizytach
Emy , to kiedy u Ciebie planowane rozwiązanie ?
Ilonka26 , mam nadzieję że ta dolina niedługo pójdzie do lamusa , już dzisiaj znów ja wyciągnełam rękę na zgodę , ehh...
miśkam , kobietka22 , kłaczek , carla81, gosiaczek , Amna buźki:-)
monisiowata , szybko zleci do wizyty :)

U mnie narazie po staremu , mam plan na dziś ufarbować sobie włosy bo w sobotę idę na wesele , ale nie umiem odejśc od BB - to już jakaś mania....:szok::-D

Zjola- to w takim razie trzymam kciuki za badania:-)
Miśkam- no tak jak piszesz jak już się ten nasz skarb urodzi to będzie rozpieszczany nieustannie przez ciotki i wujków:-D
Monisiowata- takie uroki ciąży ,że żołądek się buntuje:tak:
Czarna- ja też mam manię bb jak już ufarbujesz włoski to wstaw fotkę:-)
coś tu dziś ruch na forum słaby, ja się objadłam i leże z laptopem.

Już siedze z szamponem na włosach:-D
Kobietka22 , może będe mieć jakąś fote z tego wesela to wstawie. Ja to brunetka jestem , ale farbuję szamponem albo kremem żeby trochę kolor podrasować , teraz zrobiłam czekoladowy brąz .
As , bedzie dobrze nic się nie martw.

As- nic nie bojaj my tutaj wszystkie mocno trzymamy kciuki za Ciebie musi być dobrze, czekam z niecierpliwością na wieści wizytowe bo dziś o ile się nie mylę mamy 3 wizyty:tak:zaopatrzam się w prowiant i czekam na wiadomości.
Czarna- to będę czekała na foto, ja farbowałam na blond ,ale tak mi te farby włosy zniszczyły ,że musiałam przestać teraz mam swój naturalny kolor i nie będę farbować włosów tyle ile będę mogła bo mam słabe włosy przez to ,że używałam rozjaśniaczy teraz jeśli miałabym pomyśleć o jakimś kolorze to byłby to brąz bo blondu mam serdecznie dość.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry