reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agacina - piękne Maleństwo, trzymam kciuki, a doktorek powiedział, że po CC możesz mieć SN, bo mój też mi tak powiedział, ale jako, że miałam krwotok przy porodzie i potem przetaczaną krew, to mimo, że blizna ślicznie zrośnięta to boję się, że przy wysiłku coś mogłoby puścić.

Dziewczyny nei chodzi o to, że jedno zdanie ma być obklejone w miód i malinę, tylko żeby odczekać jakiś czas i odpowiedzieć kilku osobom naraz, są dziewczyny, które chcą wiedzieć co u Was w trawie piszczy, a jak wchodzą i widzą, że stron jest 15 w ciągu dnia to czasem rezygnują od razu, nie wchodząc w szczegóły. Rozumiecie o co mi chodzi? Jak chcecie poczatować to wymieńcie się GG albo na PW.

reklama
Agacina ale śliczny mały człowieczek :) mi wygląda na chłopaka ;-)

As trzymam kciuki za wizytę &&&

Ale Wy dziewczyny piszecie dużo, nie nadążam :-)

Zapomniałam, która z dziewczyn pytała się o moją tarczycę. Ja niestety nie mogę zbagatelizować tego , bo być może to jest przyczyną. Dzisiaj podobno nawet w DDtvn mówili o tarczycy i poronieniach. Oprócz tego mam przez te wszystkie lata zrobione tysiące badań, między innymi zgodność tkankową i wyszło, że z mężem mamy podobne do siebie 4 geny i biorę na to szczepienia odczulające, limfocytami z krwi męża brata.

Przepraszam, że znów tak tylko o sobie, ale wieczorkiem napiszę więcej i postaram się poczytać o Was, żeby Was lepiej poznać, a teraz lecę do mojej pani doktor po skierowanie do endokrynologa.

ilona24, juz druga osoba mowi mi, ze to bedzie dziewczynka ;-) ja czuje chlopaka, ale w sumie niewazne co :-) chociaz pocichutku chcialabym by to byl wlasnie chlopiec ;-) i nnie chcialabym wiedziec co bedzie, ciekawe czy eMek bedzie podzielal moje zdanie ;-)

Lilijanna, kurcze, juz mi ten zapal do SN spada ;-) w sumie przy cc po kilku minutach bede tulic malenstwo, a przy sn bede sie stresowac. I o sn myslalam jako wykrzyczeniu bolu po stacie Victora, ale Bibiana juz doprowadzila mnie do pionu ;-) Zreszta, jeszcze mnostwo czasu przed nami :-)

Alez u nas jesiennie sie zrobilo mimo sloneczka. Mdli mnie strasznie, musze zamrazarke przejrzec co na obiad mozna zrobic, bo do sklepu mi sie nie chce jechac. Okna tez przydaloby sie umyc, ale w tej ciazy nie robie nic. No prawie nic :-)

agacina sliczne malenstwo ja stawiam na dziewczynke i ja tez mialam taka cicha nadzieje ze bedzie chlopak ale wcale zle mi sie nie zrobilo jak pani dr powiedziala ze dziewczynka moj sie poplakal i powiedzial ze mamy parke i co dziennie prosimy Wikiego zeby byl takim strurzykiem dla naszej malej:-)
as trzymam za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
bibi postapilas poprawnie nie myslalas tylko o sobie ale tez i o dziewczynach ktorym on tez dokuczal takze postawa prawidlowa chyle czolo:-)
buzki moje drogie

Ostatnia edycja:
Agacina- śliczna fotka ja też taką chcę;-):-)super ,że wszystko gra:)
Bunny- trzymam kciuki za Ciebie trzymaj się kochana.
A u mnie ciąg dalszy remontu dziś przyjechał pan oprawić okna wreszcie zimą nam nie będzie wiało przez szczeliny, teraz pozostaje kuchnia do zrobienia trzeba położyć gładź i potem położymy sobie kafelki i wstawimy nowe meble ,które czekają w piwnicy ,ale musimy zaczekać bo znajomy ,który nam tę gładź położy ma termin dopiero na listopad:sorry:te meble już czekają prawie rok , już nie mogę się doczekać.
Witam wszystkie kobietki razem i każdą z osobna:)coś mi się z internetem dzieje nie mogłam nadrobić bo mase czasu się strony ładują, muszę iść do plusa i zapytać co się dzieje.

aga_cina sliczne malenstwo,pamietam kiedy Ja zobaczylam swoje takie malutkie a teraz to mi spac nie daje :-D super wiesci niech sobie zdrowo rosnie malenstwo :-D

a u mnie humorki dzisiaj dawaja popalic,bo pogoda kijowa az sie nic nie chce robic :eek:
Dziewczyny starajace trzymam mocno kciukasy za was i przesylam mnostwo fluidkow :-D

dzieki dziewczyny :-) czuje sie lepiej z tym jak postapiłam no i macie racje w pracy musi być miła atmosfera,

Kasiu a jak sie czujesz??? nie wiesz co u Tymiry? pisałam jej kiedys na priva ale nie odpisała, martwie się o nią.

Aga_cina jezeli miałabym wybór wolałabym sn, ale masz jeszcze duzo czasu.
dzieki za podpowiedź, nie pomyslałam o zamykanej kuwecie :-) dzisiaj mu powiem, i jak się zgodzi to moze w tym tyg bede miała kotka :-)

Aga_cina masz tak jak ja, tez bym chciała aby moje drugie dziecko było facecikiem, to nie dlatego ze chcialabym zastapić Filipka ale....no nie wiem jak to wytłumaczyć, ja bym nie wytrzymala nie znajć płci, ja taka ciekawska jestem, ze szok :-) ja stawiam na chłopaka :-)

Kobietko idź idź powied, że w końcu płacisz za usługę i chcesz zeby działala poprawnie.

Sabrina dziekujemy :tak:

Dziewczynki ja juz nie pamietam, ale która z was zajmuję się projektowaniem?

Kahaka - wyniki kariotypów za 28 dni, to tak ok 17,18 października. Wizyta pod koniec października i jeszcze przed samą wizytą M ma zrobić badanie wojska a ja betę, żeby zobaczyć czy zaśniad nie grasuje. Ale ja jestem dobrej myśli, bo u mnie odpukać wszystko chodzi jak w zegarku :)
A ty już 16-ty tydzień :szok::szok::szok:

Gosiulek - wasz mały niedługo skończy 2 latka, a to u dzieci czas przełomu i często zmiany zachowania. Dwulatki mogą się zacząć wstydzić, lubią zniszczenie i destrukcję itp, itd. Miejmy nadzieję, że to raczej "dorosłość" a nie szczepionki spowodowały te zmiany.

Kłaczku - to ja teraz gówniara jestem :-D Tra la la :-)

Bella - no my się staro nie czujemy. Czasami jak spojrzę na młodego, to mi się przypomina, że nie mam 18 lat. No ale planów mam mnóstwo, łącznie ze zrobieniem prawa jazdy na motor :) Na razie decyzji nie zmieniłam, robię na wiosnę.

Bibiana - kochana staraj się z nami! W kupie siła :tak::tak::tak:

As - kciuki za wizytę &&&. Pamiętaj, że Bozia czuwa ;-). Wszystko będzie dobrze, coś tak czuję :)

Lilijanko - bliźniakiem jesteś Ty, czy dziecię było by bliźniakiem? Mój M, to bliźniak. Ma dwojaką naturę ale da się wytrzymać. Ja jeszcze jeden cykl i do roboty :)
Gonię Cię :-D

Przeczytalam ostatnia strone tylko...

As, trzymam z moja Pszczolka mocno kciuki bys miala takie dobre wiadomosci jak ja wczoraj. Oto dowod:
Zobacz załącznik 392125

Termin mamy na 22 kwietnia, ale porod i tak minimum 2 tygodnie wczesniej :-) i mamy szanse na porod naturalny, ale zeby o tym decydowac, to kupa czasu przed nami.

Klaczku, to ja musze mujego Gato wyslac do Ciebie na szkolenie, bo ja mam takie ogromne pajaki w domu, ze szok i musze sama sie z nimi uzerac jak M. nie ma. Bleee! Juz nawet wypatrzylam urzadzenie do kontaktu odstraszajace pajki. A te pezskorupowe slimaki sa ohydne, fuj. W zeszlym roku zezarly mi ziola, wiec kupilam granulki na nie, sasasa.

Bibiana, pokaz mezowi zamykana kuwete, ktora wyglada jak transporter. Poza tym dobry zwirek i kota nie bedzie czuc na pewno :-) Moja siostra kupuje jakis papierowy, ktory mozna w toalecie spuszczac. Albo jedz po kocura i postaw meza przed faktem dokonanym ;-)

Za dziewczynki w dwupaku trzymamy kciuki a za starajacym wysylam ciazowe fluidy :-)

Ależ piękna ta pszczółka .:tak::-):-)

Dziękuję kochane za kciuki na pewno się przydadzą :tak::-):-)
Jeszcze niecałe 8 godzin i....
same wiecie co :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Aga_cina, ale zajebiste zdjecie! Boze, to jest cudne! Dlaczego nam robia dopiero po 12 tygodniu? A przeszkolenie Gato da sie zrobic, tylko za efekty calosciowe nie recze bo przy okazji moglby opanowac zebranie nad miska, wlamywanie sie do pudelek i toreb z karma, otwieranie szafek, wspinanie sie pod sufit po tapetach i kilka jeszcze innych, rownie przydatnych umiejetnosci.
Zjola, nie da sie ukryc!:-D

Do góry